Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ovako,oprostite mi,ali imam jedno pocetnicko pitanje.Kada ubacujem acoustic drivere ili menjam ikonice,da li fon na to reaguje kao flash?Tojest,da li se ponovo brisu svi podaci iz telefona?Hteo bih da vidim koliko je poboljsanje sa tim w880i driverima,pa cisto da znam da backup-ujem podatke s njega...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
KAd ubacujes ti samo brises stare i ubacujes nove drajvere, i traje manje od flashovanja 
Sto se tice ikona, ti ubacujes nove ikone i menjas nov menu.ml za stari, ako budes hteo da vratis original ikone potrebno je samo da ubacis original menu.ml

Sto se tice ikona, ti ubacujes nove ikone i menjas nov menu.ml za stari, ako budes hteo da vratis original ikone potrebno je samo da ubacis original menu.ml

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Super,znaci koliko sam uspeo da shvatim,nista se drugo ne menja osim tih stvari koje ja sam menjam,i nece se pobrisati podesavanja mreze i ostalo...odlicno,moracu i to da odradim,verovatno veceras,u nocnim satima dosade,posto me ionako muci nesanica vec nedeljama
Samo da odlucim sta od ikonica da stavim,odoh sad malo na pocetak teme da se informisem i bacim oko opet na ono ikonica sto ste postavili ovde

Samo da odlucim sta od ikonica da stavim,odoh sad malo na pocetak teme da se informisem i bacim oko opet na ono ikonica sto ste postavili ovde

- MilančeBGD
- Expert

Najbolje je da posetis ovaj sajt:
http://se.sgh.ru/files/cat22.html evo taj deo gde su svi 240x320 meniji sa ikonicama

Ma bez frke,nego reci mi,jedna stvar mi nije bas jasna...napisao si da se u kreirani folder ubaci taj menu.ml i ikonice...to znaci da ikonice dobijem recimo u zip fajlu kao png slicice ili tako nesto,ili sta?taj deo nisam bas najbolje razumeo,pa ako mozes da pojasnis...ili pak vec sve stize sredjeno,samo ubacim u dati folder i pustim xs++ da radi?
modovao sam neku staru temu nachisto i od nje napravio odlicnu temu posvecenu svom predivnom
Cowon plejeru,pa bih da zbudzim i neke fancy ikonice da idu uz to 
modovao sam neku staru temu nachisto i od nje napravio odlicnu temu posvecenu svom predivnom

- MilančeBGD
- Expert
U zip/rar dobijes folder u kome su ikonice i menu.ml
tako raspakovano ubacis u foldere koji imaju putanju tpa/preset/system/menu
Ali neki rar/zip kad skines dobijes folder tpa/ pa u njemu foldere preset/system/menu gde se nalazi sve samo ubacis u folder files_to_upload

Ali neki rar/zip kad skines dobijes folder tpa/ pa u njemu foldere preset/system/menu gde se nalazi sve samo ubacis u folder files_to_upload

- 3eMyH3aKoH
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:04
evo vam isprobajte meni koji sam ja uradio: http://www.sendspace.com/file/lcbrlf (morate instalirati operu mini i gmail app)
originalni sam skinuo odavde: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=15441 ali mi se njegov raspored ne svidja, plus ima dosta aplikacija koje zahteva da se instaliraju (od kojih mi pola ne treba da druga polovina ne radi). medjutim ikonice su mu perverzija i morao sam da ih iskoristim.
edit: posto nemam cime da slikam telefon da se lepo vidi meni, evo vam preview iz menuedit-a:

edit2: ispravljena greskica i jos malo doradjen meni
originalni sam skinuo odavde: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=15441 ali mi se njegov raspored ne svidja, plus ima dosta aplikacija koje zahteva da se instaliraju (od kojih mi pola ne treba da druga polovina ne radi). medjutim ikonice su mu perverzija i morao sam da ih iskoristim.
edit: posto nemam cime da slikam telefon da se lepo vidi meni, evo vam preview iz menuedit-a:

edit2: ispravljena greskica i jos malo doradjen meni
Ubaceni acoustic driveri,i primetna je razlika,ne drasticna,ali primetna je.Neznam da li ja umisljam,ali cini mi se da su basevi dosta jaci,a cini mi se da se i default zvuci iz menija,tipa klik kad se stiskaju dugmici i to,takodje glasnije uju.Sa ikonicama zasad necu da se zezam,jer nikako da nadjem nesto da mi se dopada,a da ima standardan raspored,tojest da svaka ikonica obelezava standardnu aplikaciju ako na originalnom meniju.Inace,skinuo sam i sav branding sa kucista telefona,i sad izgleda jaaaako lepo i cisto i srebrno....barem je redji nego crni
MilančeBGD, hvala na detaljnim uputstvima,veoma su pomogla.Ajde ako imas neke zanimljive ikonice ali da prate standardan raspored menija,posalji ili okaci negde,ili me uputi do njih,sa onog ruskog sajta nemogu nista da skinem,nigde ne vidim opciju za download,sto je cudno,posto znam i da citam i govorim ruski prilicno dobro

MilančeBGD, hvala na detaljnim uputstvima,veoma su pomogla.Ajde ako imas neke zanimljive ikonice ali da prate standardan raspored menija,posalji ili okaci negde,ili me uputi do njih,sa onog ruskog sajta nemogu nista da skinem,nigde ne vidim opciju za download,sto je cudno,posto znam i da citam i govorim ruski prilicno dobro

- MilančeBGD
- Expert

A sa onog ruskog sajta ako hoces da skidas mroas da se registrujes

http://se.sgh.ru/index.php?do=register
prvo ti je user, pa pass, pa opet pass, pa email, i upises verf. kod i kraj

- 3eMyH3aKoH
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:04
najglasniji acoustic koji sam ja isprobao je ovaj: http://www.sendspace.com/file/rhfqot
mada nisam ih puno probao, ali od onih koje jesam ovaj ubija
mada nisam ih puno probao, ali od onih koje jesam ovaj ubija

- MilančeBGD
- Expert
MilančeBGD, super,onda cu lepo da probam veceras da ih postavim,posto jako lepo izgledaju,pa cu preneti utiske 
edit: probao sam da na postojeci menu.ml od crystal clear nalepim samo neke druge ikonice,sa istim nazivima,ali nista se nije desilo.Tojest xs je odradio posao,ali meni je izgledao potpuno isto.Nervira me izuzetno sto ima jako lepih menija na onom ruskom sajtu,ali vecina ih umesto video call stavke ima radio,a to mi nikako ne treba i zivcira me.Kako da prevazidjem ovu prepreku?Kako da recimo uzmem samo ikonice i napakujem ih na menu.ml koji ima standardan k800i raspored,tojest video call umesto radija?
Novi Edit:ubacio sam neki menu_elements,i definitivno su najlepse ikonice koje sam nasao...ostavljam njih za sada.Medjutim,primetio sam da otkako imam akustiku od w880i,melodije za zvono pri pozivu zvuce nekako suvise prazno i limeno,neznam kako drugacije to da opisem.Da li je jos neko iskusio ovakav problem?

edit: probao sam da na postojeci menu.ml od crystal clear nalepim samo neke druge ikonice,sa istim nazivima,ali nista se nije desilo.Tojest xs je odradio posao,ali meni je izgledao potpuno isto.Nervira me izuzetno sto ima jako lepih menija na onom ruskom sajtu,ali vecina ih umesto video call stavke ima radio,a to mi nikako ne treba i zivcira me.Kako da prevazidjem ovu prepreku?Kako da recimo uzmem samo ikonice i napakujem ih na menu.ml koji ima standardan k800i raspored,tojest video call umesto radija?
Novi Edit:ubacio sam neki menu_elements,i definitivno su najlepse ikonice koje sam nasao...ostavljam njih za sada.Medjutim,primetio sam da otkako imam akustiku od w880i,melodije za zvono pri pozivu zvuce nekako suvise prazno i limeno,neznam kako drugacije to da opisem.Da li je jos neko iskusio ovakav problem?
- MilančeBGD
- Expert
araphel, hehe nisam video ovaj edit
Verovatno nesto nisi dobro uradio sa ikonicama
mozda rezolucija, naziv, opcije u menu.ml
Pa te koje imaju radio umesto video call stavke to je k790 menu...
Sto se tice ovih akustik drajvera, nisam primetio
a iskreno uvek mi je telefon u modu necujno, tako da je tu samo vibracija 

Verovatno nesto nisi dobro uradio sa ikonicama

Pa te koje imaju radio umesto video call stavke to je k790 menu...
Sto se tice ovih akustik drajvera, nisam primetio

MilančeBGD, a kako regulisem uopste opcije u samom meu.ml?I sta ce da se desi ako recimo stavim menu.ml od crystal clear, a ikonice prekopiram neke druge,sa istim nazivom i istim velicinama?
Sto se akustike tice,jasno primecujem da telefon zvoni prodornije ali je zvuk nekako limen i shupalj,dobro se cuju bubnjevi sa neke pesme recimo,ali ostatak je nekako shishtav,nekako slabiji nego ranije,a basova kao da nema...kod slusanja muzike i reprodukcije muzickih fajlova ovako je sve ok,ali recimo ista melodija drasticno drugacije zvuci kad je ovako pustim i kad je postavim za zvono
Sto se akustike tice,jasno primecujem da telefon zvoni prodornije ali je zvuk nekako limen i shupalj,dobro se cuju bubnjevi sa neke pesme recimo,ali ostatak je nekako shishtav,nekako slabiji nego ranije,a basova kao da nema...kod slusanja muzike i reprodukcije muzickih fajlova ovako je sve ok,ali recimo ista melodija drasticno drugacije zvuci kad je ovako pustim i kad je postavim za zvono
- MilančeBGD
- Expert
araphel, pomocu notepad-a
ili programa Menu Edit... Najbolje bi bilo da uzmes original k800 menu.ml otvoris u Menu Edit programu i lepo stavis ikone i ostalo sta zelis da promenis
i napravis svoj menu
http://forums.se-nse.net/index.php?s=6b ... ntry105778

http://forums.se-nse.net/index.php?s=6b ... ntry105778