Nokia N91

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Mogg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Nov 2005. 00:50

Post od Mogg »

Kupio sam N91. Jea!!! Telefon je, blago receno, odlican. Bar meni. Samo mi nesto nije jasno. Zasto kada npr. udjem u galeriju i gledam slike i pretisnem crvenu slusalicu da izadjem i galerija se ugasi. Zasto se ne minimizira, kao kod drugih symbiana? Da li to moj zeza ili je tako napravljen?

8)
govna su isplivala, jer kvalitet kad tad izadje na videlo...

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

pa minimizira se, ostaje ukljucena, spisak aktivnih aplikacija mozes da vidis dugim pritiskom na dugme za ulazak u meni.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

Mogg
Novajlija
Novajlija

Post od Mogg »

Ibrahim Gueye, ma znam ja to , ali se kod mene ne minimizira. kad drzim dugo posle meni dugme nema ga to sto bi trebalo da bude minimizirano.

Neca_91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 01:35

Post od Neca_91 »

Mogg: u pitanju je novi simbyan software koje sve sto je nepotrebno pritiskom na slusalicu gasi a ne minimizira. Npr. kada ti radi mp3 player i pritisnes slusalicu on player minimizira, ali kada se nalazis u porukama, galeriji(sto je tvoj slucaj), on pritiskom na slusalicu misli da ti je to nepotrebno i zato ga ugasi. Razumes?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Tako ide na N91. Reci, da li imaš moj problem, koji je izgleda prisutan kod svih, da ti je galerija spora? Meni to ne smeta uopšte, jer još od N70 koristim Resco Photo Viewer, pa isto i na ovom, ali me zanima u čemu je caka. Inače, da još jednom ponovim, prezadovoljan sam. Jedino mi nedostaje PictBridge...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Mogg
Novajlija
Novajlija

Post od Mogg »

Vincent, spora je. ali ako izadjem i opet udjem onda odmah otvara. ali posle nekog vremena kad opet hocu da udjem opet sporo otvara...
Poslednja izmena od Mogg u Sre, 24. Okt 2007. 21:35, izmenjeno 2 puta ukupno.

Mogg
Novajlija
Novajlija

Post od Mogg »

LJUDI, POMAGAJTE !!!
Instalirao sam neki recnik i izgleda da sam zakacio neki VIRUS! imam na hardu neku kao instalaciju od 2kb koja me zeza. Kad iskljucim i ukljucim telefon on odmah automatski pokusa da instalira taj fajl, i kaze da nije uspela instalacija i da pokusam iz app. menadzera. Tamo stoji ta instalacija i odem na options NEMA remove. Kad pokusam da instaliram nista se ne desava. Kad udjem u explorer ima fajl ErrRd u folderu RESOURCE na hardu, koji ne moze da se izbrise. E sad sta je problem. Kad pokusam da povezem sa kompom preko mass storage on kaze da hard drive koristi neka druga aplikacija. Kad pokusam da formatiram hard iz tools / hard drive / options / tools / format kaze da je hard nedostupan (hard unavailable)

Sta da radim?
Da li moze nekako drugacije da se formatira, ili da li ce pomoci ako fleshujem softver posto je taj ErrRd i ta instalacija na hard drajvu?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mogg, očigledno se nisi potrudio da pročitaš celu temu jer bi našao rešenje za to što te muči.
Baci pogled na citirani deo u mom postu:
viewtopic.php?p=101059#101059

Što se tiče te aplikacije koja pokušava da se instalira, verovatno si radio format interne memorije pa sad neki od prethodno instaliranih programa sa HDD-a pokušava da se pokrene. To se i meni desilo, fajlovi koji inače služe za uklanjanje aplikacije se automatski pokreću jer nema informacije da su već instalirani. Probaj da pronađeš šta je u pitanju i ukloni ga iz Mass Storage moda. Ako ne uspeš, uradi format diska i rešio si problem.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Imam 2 pitanja:

Gledao sam na Youtube.com klip o rastavljanju i sastavljanju N91. Nije mi izgledalo previše teško... Iz toga slijedi prvo pitanje: da li su kućišta N91 i N91 8gb potpuno ista, tj, da li bi na N91 8gb moglo da se stavi kućište od N91? Drugo pitanje se samo nameće, a glasi: da li je moguće naći kućište za N91, gdje i koliko košta?
Takođe pretpostavljam da bih morao da mijenjam samo prednji metalni dio koji uključuje staklo koje prekriva ekran, tastaturu, vratanca za muzičkom tastaturom i poklopac sa zadnje strane. Može li mi neko pomoći?

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

da li neko zna gde mogu da nadjem n91 4/8 gb nije bitan kapacitet u ns-u,samo da je radnja sigurna da mi ne uvale neki mucak i da ako se pokvari da ce ga popraviti ili zameniti,znaci da je radnja poznata i priznata od novosadjana,ma znate o cemu pricam
nokia c7

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Jedno (glupo) pitanje za vlasnike N91 telefona. Da li se hard disk imalo cuje dok radi? :D
pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Cuje se,kad se zavrti oseti se mala vibracija i kad stane cini mi se da se culo jako tiho"cak"ali nije to nista strasno,treba da se koncentrises da osetis to!
Pozdrav 8)

Mogg
Novajlija
Novajlija

Post od Mogg »

markog, cuje se , ali to primetis samo ako hoces da primetis. i cuje se bukvalno na delic sekunde, kao da nesto tiho cakne...

8)

cema
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 02. Maj 2007. 19:57

Post od cema »

Zanima me dali je neko od vas pri kupovini n91 8gb dobio i ovaj audio kabli (Cable de Audio Nokia CA-72U) posto sam negde nasao da i on ide u paketu sa telefonom?

Mijalko R.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 09:12

Post od Mijalko R. »

"Bitrate for mp3 files can be inconsistent, there are no problems with that. On the whole around 900-1000 songs with various bitrate length (not lower than 192 kbit/s) can be stored."
http://www.mobile-review.com/review/nok ... 2-en.shtml

Da li je istina ovo sto pise na MR-u da N91 ne moze da pusta mp3 fajlove koji imaju bitrate manji od 192 kbit/s? Ja imam puno mp3 diskova i pesme na njima uglavnom imaju bitrate 128 kbit/s i kada bih kupio N91 njih ne bi mogao da slusam ako je verovati gornjem citatu.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pogrešno si razumeo, "(not lower than 192 kbit/s)" znači da nema nikakvih problema sa jačim bitratama, naravno da pušta slabije :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ili preciznije, oni su smestili oko 900-1000 pesama čiji bitrate nije bio ispod 192Kbit VBR, što znači da može da stane još više pesama ako su pakovane u nižem bitrate-u... :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ljudi trebalo bih da kupim N91 8 gb i to najverovatnije polovan e sad na sta bih trebao da obratim paznju???

Jel moze nekako da se proveri da li hard radi kako treba??

Svaki savet je dobro dosao 8)
and justice for all...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E pa ljudi ja sam kupio N91 8 gb danas :D
Telefon i nije toliko velik ni tezak kako sam ocekivao. Svidja mi se kako je odradjen fon.
Zvuk je glasniji nego na W950 uporedjivao sam sa istim slusalicama i pustajuci istu pesmu. :P
Kupio sam ipak novu u logic-u
and justice for all...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Dream Weaver, e pa neka ti je sa srecom... Ja bih ti odgovorio na prethodno postavljeni post, ali em nisam znao sta da ti kazem, em sada nije ni bilo potrebe... U svakom slucaju, nisi pogresio, a to ces i sam videti...
iPhone + CX300

Odgovori