VIP post-paid
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
Svastika uzela VIP postpaid u petak a drugarica u Ponedeljak. U prvom slucaju aktivacija se cekala 3 cela dana a u drugom svega 40-tak minuta. CC se dobija relativno normalno (par minuta cekanja). ali mreza... e to je druga prica.... Kad ih zovem obicno prva 2-3 puta dobijem "nedostupan" odgovor a tek iz narednog zvoni... tamo gde mts pomalo "secka" sa mrezom, vip korisnika necete ni cuti sta prica (ili je sve nekako "tiho" ili "secka" do besvesti) ovo je ocigledno jer mts korisnici ipak imaju "prednost" na svojoj mrezi u odnosu na vip. Telefoni su "predefinisani" za GPRS i MMS (mada GPRS radi na oba telefona ali MMS nece ni da cuje, sta vise cak ni ne dobija NIKAKVU informaciju da uopste ima neku MMS poruku...)
Sve u svemu... pa ne znam... jos uvek ne vredi po mom misljenju...
Sve u svemu... pa ne znam... jos uvek ne vredi po mom misljenju...
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
Miloske83, masa ljudi se lozi na to, kao uzmu odma kes na gomili, a posle ce malo placati, malo ne, malo se ganjati po sudu i tako to...
a opet, ima likova koji daju 100-200 eura nekom indijancu da potpise ugovor na svoje ime i da njima daju telefon (citaj za*ebu ih), jer ovi nemaju pojma niti sta potpisuju, niti o cemu se tu radi...
a opet, ima likova koji daju 100-200 eura nekom indijancu da potpise ugovor na svoje ime i da njima daju telefon (citaj za*ebu ih), jer ovi nemaju pojma niti sta potpisuju, niti o cemu se tu radi...
Hajde malo da se bavimo matematikom.
-VIP Prepaid: 4,9+1,5+pdv=7,4 din/min
1,9+pdv=2,28 din/sms
-VIP Postpaid 60: 60 min * 7,4 din= 444 din
60 sms * 2,28 din= 136,8 din
444 din + 136,8 din= 580,8 din
Znaci, ono sto bi prepaid korisnik platio 580,8 dinara, postpaid (paket 60) korisnik placa 250din+pdv= 300 dinara. Matematika kaze da se isplati. A ovi veci postpaid paketi se isplate jos vise. Naravno, tu je i telefon za 1din.
-VIP Prepaid: 4,9+1,5+pdv=7,4 din/min
1,9+pdv=2,28 din/sms
-VIP Postpaid 60: 60 min * 7,4 din= 444 din
60 sms * 2,28 din= 136,8 din
444 din + 136,8 din= 580,8 din
Znaci, ono sto bi prepaid korisnik platio 580,8 dinara, postpaid (paket 60) korisnik placa 250din+pdv= 300 dinara. Matematika kaze da se isplati. A ovi veci postpaid paketi se isplate jos vise. Naravno, tu je i telefon za 1din.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
nije sve bas tako...Aleksaboy napisao:Znaci, ono sto bi prepaid korisnik platio 580,8 dinara, postpaid (paket 60) korisnik placa 250din+pdv= 300 dinara. Matematika kaze da se isplati. A ovi veci postpaid paketi se isplate jos vise. Naravno, tu je i telefon za 1din.

tarifiranje celog 1. minuta jos nikome nista dobro nije donelo
naime ni mt:s ni telenor koji su mnogo veci igraci od vip-a ne smeju da rizikuju da im ijedan postpaid tarifni paket ima tarifiranje 1. celog minuta vec max na 30sec (fresh i fleksi)
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
My question was pointed to you, personally batancev. Not to other people. I izvini ako ti se ucinilo da od tebe pravim reprezentativni primer, nije mi to bila namera. A ono sto sam ja, u stvari, hteo da kazem je da to zaokruzivanje prvog minuta nije nista strasno. I ne treba zbog toga "dizati revoluciju".