VIP post-paid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Da li je neko postao VIP post paid korisnik,ako jeste nek napise neke utiske-stanje signala,provera zaduzenja,kada se zove da li se dobija sagovornik bez problema.......... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

da li neko zna kad ce izbaciti ponudu za pravna lica ???

posto oni u call centru (gle cuda) nisu bas sigurni kad ce to tacno biti...

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

Svastika uzela VIP postpaid u petak a drugarica u Ponedeljak. U prvom slucaju aktivacija se cekala 3 cela dana a u drugom svega 40-tak minuta. CC se dobija relativno normalno (par minuta cekanja). ali mreza... e to je druga prica.... Kad ih zovem obicno prva 2-3 puta dobijem "nedostupan" odgovor a tek iz narednog zvoni... tamo gde mts pomalo "secka" sa mrezom, vip korisnika necete ni cuti sta prica (ili je sve nekako "tiho" ili "secka" do besvesti) ovo je ocigledno jer mts korisnici ipak imaju "prednost" na svojoj mrezi u odnosu na vip. Telefoni su "predefinisani" za GPRS i MMS (mada GPRS radi na oba telefona ali MMS nece ni da cuje, sta vise cak ni ne dobija NIKAKVU informaciju da uopste ima neku MMS poruku...)

Sve u svemu... pa ne znam... jos uvek ne vredi po mom misljenju...

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 23:54
Kontakt:

Post od Shakal »

A jel su kodirani telefoni na vip mrezu ? Posto gledam kupuju ljudi kod mene i svi kao hoce da n95 kupe za dinar , bace karticu i preprodaju za 400 eura, a meni to izgleda mnogo neverovatno :dry:
  • _______________
    Izmenio Akki, nepotreban citat.

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

Koliko sam cuo kodirani su samo "low class" modeli, mogu da potvrdim da samsung c300 jeste kodiran za druge ne znam.

btw, zabranjeno je citiranje celih poruka 8)

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 23:54
Kontakt:

Post od Shakal »

Pa ako su samo low class, onda to i nije tako loseee... to onda uopste nije lose... :D
  • _______________
    Izmenio Akki, sada znaš sledeći post brišemo...

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Brate ja ne znam o cemu ti pricas! pa dali se isplati uzimati n95 i pre prodati je za 400e to je oko 31.200din a treba da se 24meseca placa po 3540din=84960=1089e pa gde je bre tu zrada????

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

Miloske83, masa ljudi se lozi na to, kao uzmu odma kes na gomili, a posle ce malo placati, malo ne, malo se ganjati po sudu i tako to...

a opet, ima likova koji daju 100-200 eura nekom indijancu da potpise ugovor na svoje ime i da njima daju telefon (citaj za*ebu ih), jer ovi nemaju pojma niti sta potpisuju, niti o cemu se tu radi...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Hajde malo da se bavimo matematikom.
-VIP Prepaid: 4,9+1,5+pdv=7,4 din/min
1,9+pdv=2,28 din/sms
-VIP Postpaid 60: 60 min * 7,4 din= 444 din
60 sms * 2,28 din= 136,8 din
444 din + 136,8 din= 580,8 din
Znaci, ono sto bi prepaid korisnik platio 580,8 dinara, postpaid (paket 60) korisnik placa 250din+pdv= 300 dinara. Matematika kaze da se isplati. A ovi veci postpaid paketi se isplate jos vise. Naravno, tu je i telefon za 1din.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Miloske83 to će biti kada ljudi stvarno budu kupovali telefone zbog njihovih funkcija i potreba a ne zbog imena samog telefona
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ne znam sta je u pitanju ali u poslovnici u Cacku je strasna guzva.Od otvaranja tokom celog dana redovi su kao da neko poklanja telefone.Po meni je glupo vezivati se ugovorom na dve godine i sl. jer pravi paketi i borba za svakog korisnika tek treba da bude.
LG G2 Black,16GB

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Aleksaboy napisao:Znaci, ono sto bi prepaid korisnik platio 580,8 dinara, postpaid (paket 60) korisnik placa 250din+pdv= 300 dinara. Matematika kaze da se isplati. A ovi veci postpaid paketi se isplate jos vise. Naravno, tu je i telefon za 1din.
nije sve bas tako...:uhuh:
tarifiranje celog 1. minuta jos nikome nista dobro nije donelo
naime ni mt:s ni telenor koji su mnogo veci igraci od vip-a ne smeju da rizikuju da im ijedan postpaid tarifni paket ima tarifiranje 1. celog minuta vec max na 30sec (fresh i fleksi)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa dobro batancev, nije valjda da svaki tvoj razgovor traje manje od minuta. Ne kazem da treba caskati bezveze i trositi minute ali svaki razgovor traje makar tih 60 sekundi. Ne bi trebalo da to zaokruzivanje bude tako losa stvar.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ljudovi jel zna neko da li su ovi vipovi telefoni kodirani samo za 060/061?

izvinite ako je bilo rechi o tome...mrzi me da chitam :D

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

mixxx, moj C140(kao sekundarni fon) sa Vip prepaida je kodiran iskljucivo za njihovu mrezu. Znaci, svi oni modeli u prepaid promociji su zakljucani, 100% tacna informacija.
A sto se tice postpaid aparata, stvarno ne bih znao.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

"Aleksaboy"

ja nisam reprezentativni primer za pitanje koje ti postavljas posto pricam vise sati mesecno
i merely pointed out the obvious a to je da su ljudi veoma razliciti i da nas ima svakakvih tj. i onih kojima se razgovori retko broje minutima

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

danas sam bio da sklopim ugovor, i odbili me, trazili mi da im platim 6 meseci unapred... stoka :uhuh:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

My question was pointed to you, personally batancev. Not to other people. I izvini ako ti se ucinilo da od tebe pravim reprezentativni primer, nije mi to bila namera. A ono sto sam ja, u stvari, hteo da kazem je da to zaokruzivanje prvog minuta nije nista strasno. I ne treba zbog toga "dizati revoluciju".

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

niko i ne dize revoluciju
treba samo sve karte izneti na sto a to je nesto sto oni koji cekaju u redu za telefone ispred poslovnica vip-a cini mi se, ne znaju
p.s.super je sto si odgovorio na eng

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Cuo sam danas od druga koji je sklopio ugovor, da mu nisu dozvolili da bira broj :shock: , tj ponudili su mu par najobicnijih brojeva :angry: ...

Odgovori