kada će se kod nas pojaviti N81
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
kada će se kod nas pojaviti N81
Ima li neko kakvih informacija kada će se kod nas pojaviti N81 i koja će mu biti cena? Video sam slike i karakteristike, tel je bombona. U crnoj boji ga rade Tipujem da će biti prilično "jeftin".
I na ovom sajtu postoji specifikacija za njega ali evo link sa malo detaljnijom najavom:
http://www.pcmagazin.co.yu/2007/08/31/n ... -n81-8-gb/
I na ovom sajtu postoji specifikacija za njega ali evo link sa malo detaljnijom najavom:
http://www.pcmagazin.co.yu/2007/08/31/n ... -n81-8-gb/
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
...
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb_n ... ws-302.phpThe Nokia N81 is expected to hit the market at an estimated price of EUR 370 before taxes, while the N81 8GB edition will cost EUR 430 before taxes.
...
All phones are expected to hit the shelves within the 4th quarter of 2007.
Tолика ће цена бити и код нас (код увозника). Оне друге верзије ће бити јефтиније (за очекивати).
Права звер од телефона, нема шта!
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
nseries, na Nokijinom sajtu pise 320x240, sad kome vise verovati
A u naredne modele nek stave kameru bar od 3 MP, gps, dual procesor, TV izlaz, infra-red, veci ekran(kao kod n95 8gb), a mogli bi smanjiti i tezinu.
Ostaje ipak da cekam njegovog naslednika (samo zbog kamere), ako ga uopste i docekam.
btw. cini mi se da su E51 i N81 vrlo slicni po funkcijama.

A u naredne modele nek stave kameru bar od 3 MP, gps, dual procesor, TV izlaz, infra-red, veci ekran(kao kod n95 8gb), a mogli bi smanjiti i tezinu.

Ostaje ipak da cekam njegovog naslednika (samo zbog kamere), ako ga uopste i docekam.

btw. cini mi se da su E51 i N81 vrlo slicni po funkcijama.
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
I pogledajte molim vas kako prave telefone . Urade dobar dizajn nove Nokie , sa dosta mnogo lepih funkcija i razumem da je ovo prevashodno muzicki telefon i jos sa podrskom za Symbian i povrh toga bez obzira sto je moglo vise , stave 2 Mpix kameru ( 'ajde dovoljno je , nije da nije za licnu upotrebu ) , ali sto ne stavise autofokus ? Ne mogu da razumem nikako .
Jel stvarno misle da coveku kome je muzika najbitnija i kome ostale funkcije mnogo znace , nije potrebno da napravi i pristojnu fotografiju usput , kad vec ima i kameru ?
Kako ce taj mucenik da napravi pristojnu fotografiju bez autofokusa , stvarno ne znam . Morace da ima dnevno svetlo i da mu ruka bude mirna do bola , pa da kazemo da ce ispasti na nesto . Vec u bilo kojim drugim uslovima snimanja , osim bistrog dnevnog dana , moci ce da se "slika" sto ce napraviti upotrebljivu fotografiju .
I tako Nokia , svima kojima isto znace ostale funkcije ovde , uskracuje mogucnost da ujedno dobiju i autofokus i verovatno takav covek nece ni razmisljati o ovom fonu .

Jel stvarno misle da coveku kome je muzika najbitnija i kome ostale funkcije mnogo znace , nije potrebno da napravi i pristojnu fotografiju usput , kad vec ima i kameru ?
Kako ce taj mucenik da napravi pristojnu fotografiju bez autofokusa , stvarno ne znam . Morace da ima dnevno svetlo i da mu ruka bude mirna do bola , pa da kazemo da ce ispasti na nesto . Vec u bilo kojim drugim uslovima snimanja , osim bistrog dnevnog dana , moci ce da se "slika" sto ce napraviti upotrebljivu fotografiju .
I tako Nokia , svima kojima isto znace ostale funkcije ovde , uskracuje mogucnost da ujedno dobiju i autofokus i verovatno takav covek nece ni razmisljati o ovom fonu .

- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Navodno,N/82 bi trebalo da ima 5 mp kameru ali to su samo najave ili necije zelje.Nije strasno sto ovakav telefon nema bolju kameru jer je to muzicki fon i bitno je da ima kameru.Kako bi bilo lepo da je to isto uradio SE u W950.Nebi doziveo ovakav fijasko sa cenom,da ovakav telefon kosta bezobrazno jeftino i da ga vecina izbegava iskljucivo zbog nedostatka bilo kakve kamere.Da ima bar 1,3 mp.Srecom da se SE na greski naucio pa sad telefoni i u P i u W seriji imaju kamere.Ovaj telefon izgleda mnogo lepo a kakav ce biti ne mozemo reci dok ga ne isprobamo i vidimo kvalitet slajda.Pojavice se u decembru zajedno sa W960.Cena bi trebalo da im bude priblizna (posle mesec dana od pojavljivanja)a koji je bolji videcemo.
LG G2 Black,16GB
SonyEricsson se i te kako na greski naucio pa je nacinio veliki korak: poceo da ubacuje u svoje nove modele(bilo da su muzicki ili ne) kvalitetne kamere, sa auto fokusom. A Nokia i dalje u svoje nove,skuplje modele ubacuje praistorijske kamere. Ali NOKIA je to, pa im se moze to oprostiti kod vecine nas, ali ja bogami
.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mosh' misliti kamera... Jednostavno mi ne i dalje ne ide u glavu da ljudi prvo na telefonu gledaju kameru. Za to mi sluzi digitalac. Kamera mi je apsolutno suvisna stvar na telefonu. Samo da mogu da ga filujemprogramima, i da imam internet na njemu u svakom obliku. Telefon je sprava za telekomunikaciju, a fotografisanje ne spada u to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Da,u pravu si za kameru ali je ipak treba imati.Ne moze se digitalac stalno nositi sa sobom a mobilni je uvek pri ruci pa bi trebalo svaki telefon bilo koje namene imati minimum 1,3 mp a sve vise je i bolje.Nikad nisam fotografisao da bi stampao slike ili slicno kada su digitalci jeftiniji od telefona a ne racunam kameru bez optickog zuma.Nikad mi nije bila kamera orijentir za kupovinu a koliko vidim kod drugih korisnika,kamera se od opcija najmanje koristi a svi o njoj najvise pricaju kad kupuju telefon.(jao,ima kameru.Koliko mp?Autofokus,super,blic)
LG G2 Black,16GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49