markog napisao:ma uzmi k800... ima bolju kameru.
Nema bolju kameru..

Ja sam bas danas poredio slike slikane u identicnim uslovima. A i video je bolji..
Ja ipak ne bih menjao a razlog, pa jednostavno ako ti nije problem to sto ces i dalje puniti n80 svaka 2 dana, ne vidim neke druge prednosti k800. Sto se symbiana tice, mislim da tu nema sta da se prica, mozda ti je dosadio ili nemas trenutno neke potrebe da ga preterano koristis ali sta ces kad vidis ili cujes za neku aplikaciju koja bi ti koristila ili jednostavno pozelis da se opet malo poigras sa njim?! To je neko moje misljenje. Gubis veci i bolji ekran, vise mogucnosti, lepsi telefon, bolju muziku a dobijas malo brzi telefon, monoblok, i jacu bateriju. I jos jedna bitna razlika je to sto Nokia kao brend drzi cenu i kudi kamo se lakse prodaje nego SE. A trenutna razlika u ceni tj. doplata koja bi bila realna da dobijes, ukoliko se ipak odlucis za zamenu, je oko 50 eura..
Sve ovo sto sam napisao pada u vodu ako si ti jedan od onih koji imaju potrebu za menjanjem telefona ne zbog funkcija nego cisto da bi imali telefon drugacijeg oblika, boje ili cega vec, da bi se pokazali u drustvu.. Sto je, po meni, totalno debilno al ajd' ima nas raznih..