Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
srlek
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Nov 2007. 20:08

Post od srlek »

Izasao novi firmware - v.4.21 - zna li neko detalje/promene, razlog: prethodni je bio 3.83 - na Nokia sajtu je stajalo da je poslednja verzija 3.70 - na nekim forumima se prica da je 3.83 bagovit i da je zato povucen.

Ako neko zna ili naleti na detalje bilo bi lepo da podeli sa nama.

P.S. gomila lepog soft-a za symbian 6.1 - 9.2 - ko zeli - PM

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

srlek, ja imam 3.83 i nisam primetio nijedan bug, sta vise, extra radi. Ja sam cuo da je to neka ultra nova verzija (3.83) namenjena iskljucivo za Hong Kong. Mozda je to tacno, jer imam njihov jezik :|

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Ne bih rekao da je tacno, moj telefon je iz telekoma (srpski meni, srpski t9) i ima 3.83. Verzija je iz 19. juna.

Haller
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 01:01

Post od Haller »

Ljudi jel se vama desava kod MTS-a da morate po par puta da se povezujete na gprs internet i da se veza sa serverom uspostavi tek posle nekoliko pokusaja? Ja retko kad ubodem iz prvog :(

srlek
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Nov 2007. 20:08

Post od srlek »

vojkan22, ovaj moj takodje, kada sam pre 10tak dana proveravao update na nsu, pisalo je da je najnoviji 2.7x, u subotu, proverim, kad ono eto novog firmwarea

ivankv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:23

Post od ivankv »

Kad hoću da poništim brojače raketnog prenosa ili vremena razgovora traži ni šifru blokade. Ja je ne znam. Zna li neko

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

ivankv, već par godina standardna šifra (lock code) za sve Nokia telefone je 12345. Otvoriš Google, ukucaš "default nokia lock code" i dobiješ odmah odgovor...

vladimir94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Dec 2007. 20:17

Post od vladimir94 »

Imam jedno banalno pitanje,kad mi prisitigne poruka u inbox,ne pojavljuje mi se ime sendera vec samo njegov broj!Da li sam zabrljao nesto u kontaktima,ili mi kontakt nije sacuvan kako treba pa mi pojavi umesto imena samo broj,mada mi je kontakt normalno sacuvan u imeniku?Ako moze neko da mi odgovori na ovo pitanje.Hvala unapred!

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

После два месеца рећи ћу да телефон вреди сваку пару (купио преко мт:с-а као још неки). Припремам други тест/рецензију, а први сам објавио на неким другим форумима, па ћу и овде. ;)

vladimir94
Сасвим сигурно нешто ниси добро одрадио у контактима.
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Zna li neko kako da postavim sat (i datum) na displeju kada se telefon ne koristi? Pretrazih ceo telefon i uputstvo i nema nigde.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

mb011, za to imas program cClock_S60_3rd_v118 koji ne dozvoljava telefonu da iskljuci screensaver.

Milijas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:57

Post od Milijas »

Pitanje za ove sto su ga kupili preko MTS-a:Da li telefon radi samo sa Mts karticama? :smutny: :smutny: :smutny:

rower
    Redovni učesnik
    Redovni učesnik
    Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
    Kontakt:

Post od rower »

Milijas, DA, telefon kupljen u Telekomu je kodiran za MTS mrezu i radi sa 064 i 065 sim karticama.
    Ali postoji mogucnost da nije svaki primerak (serija) kodiran za MTS jer se desavalo ranije da su neki telefoni kupljeni uz ugovor u Telekomu mogli da rade i sa 063 katricama(Siemens c60, neki modeli SE). Licno sam imao jedan takav i koristio naizmenicno i 64 i 63.

ivankv
    Novajlija
    Novajlija
    Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:23

Post od ivankv »

Ljudi novi problemi. Pre neki dan sam instalirao jednu java igru i nešto se instalacija bila stopirala i zablokirala telefon. Ja ga restartujem i probao ponovo instalaciju kad ono prijavi greška u sertifikatu obratite se isporučiocu aplikacije. I od tada je sa svakim java fajlom tako. Šta se desilo i kako da rešio problem. Kako da ubacim taj sertifikat koji mi treba i gde ga naći. Pomagajte molim vas. Pozdrav.

kljun
    Mobil manijak
    Mobil manijak
    Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
    Kontakt:

Post od kljun »

ivankv nikakav sertifikat ne mozes da ubacujes u telefon, telefon dobijes sa integrisanim sertifikatima, mozda je problem u podesavanjima za "application installer", neznam tacno kako se zove, ima ona opcija za proveru sertifikata preko interneta i to treba da iskljucis, i treba da ti sve aplikacije snima bez provere sertifikata.
    Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mazzy
    Mobil manijak
    Mobil manijak
    Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
    :: s9+

Post od mazzy »

ev ja se mislim izmedju 6120 i 6300 i nakon procitanih svih 9 str ovog foruma odlucio sam se za 6120. Kako vidim mane su mu materijali ( otisci prstiju itd ) , nadam se da se ne skida boja sa navigacionog tastera. I na slusalicama se slabo cuje, to mi je malo krivo al prebolit cu :))

koja_hc
    Slučajni prolaznik
    Slučajni prolaznik
    Pridružio se: Sub, 08. Dec 2007. 23:17
    Kontakt:

Post od koja_hc »

6120 bez razmisljanja, symbian je symbian :lol: Otiske prstiju na pocetku neces ni primjecivati (mozda kasnije, kad ti malo dosadi :roll: )... a problem sa sluskama ces rijesiti tako sto ces uzeti adapter za 3.5mm 8)

mazzy
    Mobil manijak
    Mobil manijak

Post od mazzy »

kupih ga ja ....
    Sa svim sam zadovoljan osim s baterijom...
    Evo prvi dan 3 se one spustile od 7 ...
    Ako ovako nastavi dan i pol max dva ce bit ...
    A iskren da budem nisam ga nesto previse koristio ... jesam malo vise, al ne kao inache
    kad dobijem novi fone .. :)
    Oce li mozda poslije 3 punjenja bit bolje ista ... ?

Spyker
    Mobil manijak
    Mobil manijak
    Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
    Kontakt:

Post od Spyker »

mazzy, pa ne treba da se puni tri puta...
    iPhone + CX300

mazzy
    Mobil manijak
    Mobil manijak

Post od mazzy »

Spyker, mislio sam na ono "formiranje baterije" , svaki put to radim iako mislim da nema smisla....

Odgovori