Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Izasao novi firmware - v.4.21 - zna li neko detalje/promene, razlog: prethodni je bio 3.83 - na Nokia sajtu je stajalo da je poslednja verzija 3.70 - na nekim forumima se prica da je 3.83 bagovit i da je zato povucen.
Ako neko zna ili naleti na detalje bilo bi lepo da podeli sa nama.
P.S. gomila lepog soft-a za symbian 6.1 - 9.2 - ko zeli - PM
Ako neko zna ili naleti na detalje bilo bi lepo da podeli sa nama.
P.S. gomila lepog soft-a za symbian 6.1 - 9.2 - ko zeli - PM
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
ivankv, već par godina standardna šifra (lock code) za sve Nokia telefone je 12345. Otvoriš Google, ukucaš "default nokia lock code" i dobiješ odmah odgovor...
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 06. Dec 2007. 20:17
Imam jedno banalno pitanje,kad mi prisitigne poruka u inbox,ne pojavljuje mi se ime sendera vec samo njegov broj!Da li sam zabrljao nesto u kontaktima,ili mi kontakt nije sacuvan kako treba pa mi pojavi umesto imena samo broj,mada mi je kontakt normalno sacuvan u imeniku?Ako moze neko da mi odgovori na ovo pitanje.Hvala unapred!
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Milijas, DA, telefon kupljen u Telekomu je kodiran za MTS mrezu i radi sa 064 i 065 sim karticama.
Ali postoji mogucnost da nije svaki primerak (serija) kodiran za MTS jer se desavalo ranije da su neki telefoni kupljeni uz ugovor u Telekomu mogli da rade i sa 063 katricama(Siemens c60, neki modeli SE). Licno sam imao jedan takav i koristio naizmenicno i 64 i 63.
Ali postoji mogucnost da nije svaki primerak (serija) kodiran za MTS jer se desavalo ranije da su neki telefoni kupljeni uz ugovor u Telekomu mogli da rade i sa 063 katricama(Siemens c60, neki modeli SE). Licno sam imao jedan takav i koristio naizmenicno i 64 i 63.
Ljudi novi problemi. Pre neki dan sam instalirao jednu java igru i nešto se instalacija bila stopirala i zablokirala telefon. Ja ga restartujem i probao ponovo instalaciju kad ono prijavi greška u sertifikatu obratite se isporučiocu aplikacije. I od tada je sa svakim java fajlom tako. Šta se desilo i kako da rešio problem. Kako da ubacim taj sertifikat koji mi treba i gde ga naći. Pomagajte molim vas. Pozdrav.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ivankv nikakav sertifikat ne mozes da ubacujes u telefon, telefon dobijes sa integrisanim sertifikatima, mozda je problem u podesavanjima za "application installer", neznam tacno kako se zove, ima ona opcija za proveru sertifikata preko interneta i to treba da iskljucis, i treba da ti sve aplikacije snima bez provere sertifikata.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kupih ga ja ....
Sa svim sam zadovoljan osim s baterijom...
Evo prvi dan 3 se one spustile od 7 ...
Ako ovako nastavi dan i pol max dva ce bit ...
A iskren da budem nisam ga nesto previse koristio ... jesam malo vise, al ne kao inache
kad dobijem novi fone ..
Oce li mozda poslije 3 punjenja bit bolje ista ... ?
Sa svim sam zadovoljan osim s baterijom...
Evo prvi dan 3 se one spustile od 7 ...
Ako ovako nastavi dan i pol max dva ce bit ...
A iskren da budem nisam ga nesto previse koristio ... jesam malo vise, al ne kao inache
kad dobijem novi fone ..

Oce li mozda poslije 3 punjenja bit bolje ista ... ?