Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Izvini nisam par dana bio na forumu, sad je 3:43am pa kontam da bi se ljutio da ne nazovem sad :blinky: :lol:

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

Stvarno bi mi mnogo znacilo da ukljucis mobilni, posto kad je iskljucen onda si nedostupan. :blinky: :blinky: :blinky: :wink:

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Za : IgorD

Post od gsmhacker »

Igord mislim da smo danas resili tvoj problem nadam se da si zadovoljan,pozdrav. :blinky: :D :D :D

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

Danas sam uzeo bateriju. Baterija je orinal u foliji, vidi se da nije koristena. Radi odlicno. Cena 20e sto je zaista jeftino. Mogu samo da preporucim coveka. 8)

gsmhacker, hvala jos jednom.

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

tuned napisao:Potrebna mi je komplet maska (prednja,zadnja i olovka ili eventualno samo prednja maska i olovka) za MDA Compact II (HTC Charmer, QTEK S110).
:uhuh: :uhuh: mislim da smo pricali i rekao sam ti da ima maska 50eur sa zamenom.

Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

gsmhacker, opet ja, al ovaj put samo informativno. Da li imas LCD za HTC BlueAngel i kolika je cena - bez zamene, to cu ja 8) . Pozdrav

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

igord
Druze nije jednostavno kupiti lcd za bilo koji Htc moras da otvoris taj tvoj htc blueAngel tacnije skroz ga rasklopis i procitas mi serijske brojeve pozadi na displeju Product Number?? Na osnovu toga mogu da ti kazem koja je cena i da li ga imam na lageru ako nemam moze da se poruci ,mada dosta je skup,koliko znam imas moj telefon pa mozes i da me nazoves.Pozdrav :D :D

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

vampirbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Jan 2008. 04:39

Post od vampirbg »

Koja je cena ekrana za Blue Angel? Cisto da vidim da li mi se isplati da ga menjam :) ili da ga prodajem za delove...

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

od 65 do 120eur zavisnosti koji je serijski broj na displeju stoga ima vise modela...pozdrav. :D :D

levca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jan 2006. 00:23

Post od levca »

U nameri sam da kupim polovan HTC TyTN ali mu je maska dosta ostecena, pa me interesuje da li imate (Gsmhacker) maske za njih i kolika im je cena
Pozdrav, Srdjan
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

KOMPLETNA maska za HTC TYTN KOSTA OKO 65EUR I za sada moze da se nabavi jedino sa tmobile mreze tacnije mda vario 2 kompletno odgovara samo sto pise tmobile i mda vario 2... :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

willz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Dec 2007. 23:32

Post od willz »

@gsmhacker treba mi maska jos uvek, s'tim sto mi sad treba i olovcica. Da li ima nesto od toga? U pitanju je Qtek S200

Mogu i zabice samo posto su mi one popucale, ne mora cela maska.

genius75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 08:42

Post od genius75 »

@gsmhacker

potrebna mi je maska za qtek 9000, i flash čip za Blue Angel oznake Infineon HYB25L512160AC-7.5 (2 komada).
Cena?
Da li ima neko u NS da zna da prelemi ove čipove?

kojovici
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 03:30

Post od kojovici »

@gsmhacker

Da li mi mozes reci koliko kosta zamena displeja na telefonu HTC S620 ??? Da li mi mozes reci koliko kosta zamena displeja na telefonu HTC S620 ???:shock:

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Tmobile dash HTC Excalibur HTC S620 02 Cosmo LCD SCREEN -65eur

:oops: :smutny: :smutny: :smutny:

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Housing/Cover for O2 XDA Exec/Qtek 9000/JASJAR [Black] kompletna maska za qtek 9000 -60eur. :angry: :angry: :o :o :o :o :o

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

mask za qtek s200 sa zamenom i olovkom oko 50eur.+- :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :chytry: :chytry: :chytry:

milnesa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Jan 2008. 21:34

Post od milnesa »

Tmobile dash maska? :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

genius75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 08:42

Post od genius75 »

@gsmhacker

Poslao sam ti par privatni poruka, ali nikako da pogledas? Kako da te nadjem, daj neki kontakt telefon. Negde sam pročitao da si iz NS, naišao bih do tebe. Interesuje me, da li imaš i uređaje na prodaju (nove, polovne) ili samo delove.

vampirbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Jan 2008. 04:39

Post od vampirbg »

gsmhacker,

Evo podatak za ekran za Qtek 9090:

P/N 60H00018-00

U pitanju je ekran sa narandzastim (zlatnim) flat kablom...

Posalji mi tvoj mobilni na PM pa cu te kontakirati...

Zaključana tema