Danas sam uzeo bateriju. Baterija je orinal u foliji, vidi se da nije koristena. Radi odlicno. Cena 20e sto je zaista jeftino. Mogu samo da preporucim coveka.
tuned napisao:Potrebna mi je komplet maska (prednja,zadnja i olovka ili eventualno samo prednja maska i olovka) za MDA Compact II (HTC Charmer, QTEK S110).
mislim da smo pricali i rekao sam ti da ima maska 50eur sa zamenom.
igord
Druze nije jednostavno kupiti lcd za bilo koji Htc moras da otvoris taj tvoj htc blueAngel tacnije skroz ga rasklopis i procitas mi serijske brojeve pozadi na displeju Product Number?? Na osnovu toga mogu da ti kazem koja je cena i da li ga imam na lageru ako nemam moze da se poruci ,mada dosta je skup,koliko znam imas moj telefon pa mozes i da me nazoves.Pozdrav
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
U nameri sam da kupim polovan HTC TyTN ali mu je maska dosta ostecena, pa me interesuje da li imate (Gsmhacker) maske za njih i kolika im je cena
Pozdrav, Srdjan
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
KOMPLETNA maska za HTC TYTN KOSTA OKO 65EUR I za sada moze da se nabavi jedino sa tmobile mreze tacnije mda vario 2 kompletno odgovara samo sto pise tmobile i mda vario 2...
potrebna mi je maska za qtek 9000, i flash čip za Blue Angel oznake Infineon HYB25L512160AC-7.5 (2 komada).
Cena?
Da li ima neko u NS da zna da prelemi ove čipove?
Da li mi mozes reci koliko kosta zamena displeja na telefonu HTC S620 ??? Da li mi mozes reci koliko kosta zamena displeja na telefonu HTC S620 ???:shock:
Poslao sam ti par privatni poruka, ali nikako da pogledas? Kako da te nadjem, daj neki kontakt telefon. Negde sam pročitao da si iz NS, naišao bih do tebe. Interesuje me, da li imaš i uređaje na prodaju (nove, polovne) ili samo delove.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.