Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E još jedna ultra stvar kod ovog telefona .. Možete ga povezati sa bilo kojim mini usb kablom, znači od mp3 pleyera od digitalnogg fotoaparata , i kompjuter ga ako mu vi tako kažete prepoznaje kao usb stick (ako kliknete na data transfer).. Eto ja sada moj koristim i kao memory stick od 1 GB .. I zaista ako ne koristite 3G stalno ukjucite GSM mode i baterija traje duže što je i ok , jer 3G nema mnogo ljudi pa video pozivi nemaju neku svrhu a net je brz to stoji ali opet i skup da bi se skidale sada neke ogromne stvari tako da sve u svemu nije neki gubitak a traje samo sekund da se vrati na dual mode ...
The Chux
da isklljuci gprs ionako kada hoces da aktiviras neku aplikaciju koja trazi net on se ponovo ukljuci tako da nema potrebe stalno da radi inace danas sam ga koristio brdo sati i nije se pomerila ni jedna crta neko cudo ocigledno 
ili iskljuci fon pa ga povremeno ukljucuj i proveravaj tako ce ti baterija trajati i trajati...

ili iskljuci fon pa ga povremeno ukljucuj i proveravaj tako ce ti baterija trajati i trajati...

moze li mi neko pomoci? naime, imam ovaj telefon vec duze vreme i sasvim sam zadovoljan. medjutim, nedavno sam instalirao neke .jar aplikacije i igrice, konkretno 3d autobahn raser, i mesiah2(stealth), koje nisu radile. telefon pokusa da ih ucita, ali nista. ja probam da ih obrisem, a on mi javlja da brisanje nije uspelo. to me mnogo iritira, pa ako bi neko mogao da mi pomogne. nadam, se da vas nisam smorio 

HTC Legend
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 06. Dec 2007. 20:17
mazzy, sad se setih kako moze u glavnom meniju. Instaliras neki program za slike (npr. Resco viewer) i stavis ga u glavnom meniju. Potom preimenujes naziv programa u "My folder" ili slicno, i promenis ikonu za resco viewer da lici na folder i to ti je to. Imas folder sa slikama u glavnom meniju.
p.s. ima malo vise posla oko toga, ali je izvodljivo

p.s. ima malo vise posla oko toga, ali je izvodljivo

-
- Slučajni prolaznik
vladimir94, verovatno se uvukao duboko u neke sistemske fajlove
Najbolje da uradis format telefona i kartice, tada ces ga sigurno unninstalirati. Ukucaj *#7370# a posle 12345 za format telefona, a za karticu ides u tools/memory i izaberes format. Pre toga ti preporucujem da sacuvas fajlove (slike, muzika..) na kompu, da ih ne obrises prilikom formatiranja.

Najbolje da uradis format telefona i kartice, tada ces ga sigurno unninstalirati. Ukucaj *#7370# a posle 12345 za format telefona, a za karticu ides u tools/memory i izaberes format. Pre toga ti preporucujem da sacuvas fajlove (slike, muzika..) na kompu, da ih ne obrises prilikom formatiranja.
-
- Slučajni prolaznik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Dukislav moze da se skine sa Dial-upa, al naravno bice sporo, velicina je oko 30 - 50 MB, sve zavisi od sw-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album