Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Dec 2007. 06:30

Post od kvaka22 »

svi fonovi velikih mogucnosti imaju taj problem to se na zapadu za sada resava kupovinom druge baterije sve ostalo su prazne price ili da nam daju BL-7C i da onda uzivamo i po 10-tak dana

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

E još jedna ultra stvar kod ovog telefona .. Možete ga povezati sa bilo kojim mini usb kablom, znači od mp3 pleyera od digitalnogg fotoaparata , i kompjuter ga ako mu vi tako kažete prepoznaje kao usb stick (ako kliknete na data transfer).. Eto ja sada moj koristim i kao memory stick od 1 GB .. I zaista ako ne koristite 3G stalno ukjucite GSM mode i baterija traje duže što je i ok , jer 3G nema mnogo ljudi pa video pozivi nemaju neku svrhu a net je brz to stoji ali opet i skup da bi se skidale sada neke ogromne stvari tako da sve u svemu nije neki gubitak a traje samo sekund da se vrati na dual mode ...
The Chux

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ma iskljuceno mi je sve moguce. 2 dana bude .... :( i to izgura nekako ono....
Osvjetljenje smanjeno, 3G iskljucen .... Ne znam ima li jos nesto :D ahhahah

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Dec 2007. 06:30

Post od kvaka22 »

da isklljuci gprs ionako kada hoces da aktiviras neku aplikaciju koja trazi net on se ponovo ukljuci tako da nema potrebe stalno da radi inace danas sam ga koristio brdo sati i nije se pomerila ni jedna crta neko cudo ocigledno :o
ili iskljuci fon pa ga povremeno ukljucuj i proveravaj tako ce ti baterija trajati i trajati... :roll:

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

moze li mi neko pomoci? naime, imam ovaj telefon vec duze vreme i sasvim sam zadovoljan. medjutim, nedavno sam instalirao neke .jar aplikacije i igrice, konkretno 3d autobahn raser, i mesiah2(stealth), koje nisu radile. telefon pokusa da ih ucita, ali nista. ja probam da ih obrisem, a on mi javlja da brisanje nije uspelo. to me mnogo iritira, pa ako bi neko mogao da mi pomogne. nadam, se da vas nisam smorio :(
HTC Legend

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

ozazi,Ja sam evo potrazio na netu tu 3d autobahn raser, i pise da nije kompatibilna sa 6120 ,ali ne mora da znaci da je to ...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

E zanima me dali mogu da neke slike iz foldera "images" prebacim u neki folder koji ja napravim, u pocetnom meniju ...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mazzy kolko sam te ja razumeo, to sto ti hoces je nemoguce.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

pa zasto ? npr u SE K750i , mogao sam da napravim svoj folder i u njega slike ubacujem koje ja hocu... ne znam zasto je nemoguce

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

mazzy, pa mozes i na 6120 da pravis svoj folder sa slikama u file manager, ali u meniju ne mozes. To sigurno ne moze ni na k750i.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

ma dobro, ne mora ni bit u glavnom meniju, nije vazno, znam da ne moze na glavnom :) lol . al to mi je trebalo :) tnx

vladimir94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Dec 2007. 20:17

Post od vladimir94 »

Jel ima neko ideju kako da unninstalliram quickoffice sa 6120,ili bar da se vratim na fabricku verziju,nek mi posalje na pm,ili nek mi da neki koristan savet hvala unapred?!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

mazzy, sad se setih kako moze u glavnom meniju. Instaliras neki program za slike (npr. Resco viewer) i stavis ga u glavnom meniju. Potom preimenujes naziv programa u "My folder" ili slicno, i promenis ikonu za resco viewer da lici na folder i to ti je to. Imas folder sa slikama u glavnom meniju. :D

p.s. ima malo vise posla oko toga, ali je izvodljivo 8)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

vladimir94, sve programe koje si instalirao nalaze se u App. manager ( tools/data manager/app.manager) i tu ih mozes obrisati.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

milann, milane legenda si svega mi :) he eh he h.. Znao sam ja da se sa symbianom moze sve :P

vladimir94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vladimir94 »

milann
Uradio po uputstvu,installacije za quick office tamo nema!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

vladimir94, verovatno se uvukao duboko u neke sistemske fajlove :?
Najbolje da uradis format telefona i kartice, tada ces ga sigurno unninstalirati. Ukucaj *#7370# a posle 12345 za format telefona, a za karticu ides u tools/memory i izaberes format. Pre toga ti preporucujem da sacuvas fajlove (slike, muzika..) na kompu, da ih ne obrises prilikom formatiranja.

vladimir94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vladimir94 »

milann napisao:vladimir94, verovatno se uvukao duboko u neke sistemske fajlove :?
Najbolje da uradis format telefona i kartice,
Uradio sam tako,HVALA PUNO!

Dukislav
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Dec 2007. 01:55

Post od Dukislav »

Da li zna neko kolika je veličina firmware-a (u MB) za 6120c? Da li to može da se skine sa Dial-up - om?
...
kad se pojavi naravno...
...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Dukislav moze da se skine sa Dial-upa, al naravno bice sporo, velicina je oko 30 - 50 MB, sve zavisi od sw-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori