N95/8GB Sta posle?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

N95/8GB Sta posle?

Post od cale »

Posto sam veliki Nokia/Symbian fan,i uz to promenio brdo telefona sa doticnim Os,od legendarne 6600 pa do danas N95,ne mogu a da ne priznam da me ne golica vecito pitanje-"sta sad?"Posto mi ne pada na pamet sta bih uzeo posle N95ice,voleo bih da cujem i vase misljenje.Koji po vama model zavredjuje paznju iz asortimana firme Nokia nakon N95?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

To moze da ti odgovori samo neko ko radi u nokii,sacekaj par meseci i sigurno ce predstaviti novi hi-tech,hi-money,low-battery model :D
Za sada je n95 8gb najbolji telefon,bar sto se tice funkcija :)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

cale, da uzmes n82? nisam ga koristio, ali mi deluje zanimljiv..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

gallee ,i meni se on svideo,kao jedino racionalno,prelazno resenje.Dok se ne pojave novi narastaji 8) Ali,sta to on ima a sto N95 nema(izuzev xenon blica)?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

U N82 mozes da ubacis microSD karticu od 8gb tako da i mem moze da bude iste velicine e sad sto se toga tice izgled ce presuditi sta da se uzme. Da li zelis veci displej (ima ga 95-ica) ili Xenon blic koji ima N82 (tako da ako hoces najbolju kameru na fonu izbor je N82). Zvuk koji se isporucuje na zvucnicima nije tako glasan kao na 95-ici (to sam procitao kod Eldara)

Poredjenje N82 i N95
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... dvantages/

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

trenutno,sta god da imas od ova 2(3) fona,znas da dalje,bar jos neko vreme nema :D mislim,ja ne bih menjao n95/8gb za n82,slicni su,bacas pare za dzabe...
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa nije da nema, ima. Recimo HTC, i-paq, QTek, Asus, Gigabyte, Neo, Blackberry, NTT DoCoMo (ako negde nadjes CDMA mrezu - a da ima tamo u nekim zabitima, pustio Telekom u rad)... Vrlo lepi WM uredjaji, sa obiljem funkcija. Cijena prava sitnica :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

cale, jedino normalno rjesenje je da se vratis na 6600, jer onda pravis zatvoreni krug i to je to :D :D Sto bi raja rekla, NEMA DALJE. Hmm, N82 vs N95, nista novo, samo sto IDzO, rece Xenon blic, mada ni ovo nije lose :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

cale, Joj sto bih voleo da sam na tvom mestu, da mogu da razmisljam sta posle n95 8gb :blinky: !
Slozio bih se sa,
kapoerista90 napisao:ja ne bih menjao n95/8gb za n82,slicni su,bacas pare za dzabe...
Nekako mi je ta promena n95 za n82 tapkanje u mestu, ako ne i "sa konja na magarca"

Pokusaj da predjes malo na modele kojeje naveo miodrage, ove nokije deluju kao igracke u odnosu na HTC, QTek..., i ako si neki poslovni (ozbiljan) covek koji koristi telefon vise za obavljanje poslova, nego za zajebanciju (muzika, slikanje), oni ce ti biti bolji od nokije, sonyericssona, motorole... :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

miodrage, Ta CDMA mreza koju je "telekom pustio u zabitima" nije ista stvar kao mobilna CDMA mreza - CDMA (Code Division Multiple Access) je genericki pojam u telekomunikacijama (odnosi se na matematicku teoriju kodiranja signala) i nije iskljucivo vezan za mobilne mreze. CDMA je genericki pojam za komunikacioni kanal sirokog spektra koji koristi "prostorno multipleksiranje" i koristi se, pored primena u mobilnoj telefoniji, i za "bezicnu fiksnu" (pomenut telekomov plan za sirenje fiksne mreze u "zabitima"), u GPS sistemima i drugde. Nije moguce koristiti CDMA mobilni u "CDMA fiksnoj bezicnoj mrezi" to su jednostavno razlicite stvari.

Odgovori