N95/8GB Sta posle?
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
N95/8GB Sta posle?
Posto sam veliki Nokia/Symbian fan,i uz to promenio brdo telefona sa doticnim Os,od legendarne 6600 pa do danas N95,ne mogu a da ne priznam da me ne golica vecito pitanje-"sta sad?"Posto mi ne pada na pamet sta bih uzeo posle N95ice,voleo bih da cujem i vase misljenje.Koji po vama model zavredjuje paznju iz asortimana firme Nokia nakon N95?
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
U N82 mozes da ubacis microSD karticu od 8gb tako da i mem moze da bude iste velicine e sad sto se toga tice izgled ce presuditi sta da se uzme. Da li zelis veci displej (ima ga 95-ica) ili Xenon blic koji ima N82 (tako da ako hoces najbolju kameru na fonu izbor je N82). Zvuk koji se isporucuje na zvucnicima nije tako glasan kao na 95-ici (to sam procitao kod Eldara)
Poredjenje N82 i N95
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... dvantages/
Poredjenje N82 i N95
Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... dvantages/
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
cale, Joj sto bih voleo da sam na tvom mestu, da mogu da razmisljam sta posle n95 8gb
!
Slozio bih se sa,
Pokusaj da predjes malo na modele kojeje naveo miodrage, ove nokije deluju kao igracke u odnosu na HTC, QTek..., i ako si neki poslovni (ozbiljan) covek koji koristi telefon vise za obavljanje poslova, nego za zajebanciju (muzika, slikanje), oni ce ti biti bolji od nokije, sonyericssona, motorole...

Slozio bih se sa,
Nekako mi je ta promena n95 za n82 tapkanje u mestu, ako ne i "sa konja na magarca"kapoerista90 napisao:ja ne bih menjao n95/8gb za n82,slicni su,bacas pare za dzabe...
Pokusaj da predjes malo na modele kojeje naveo miodrage, ove nokije deluju kao igracke u odnosu na HTC, QTek..., i ako si neki poslovni (ozbiljan) covek koji koristi telefon vise za obavljanje poslova, nego za zajebanciju (muzika, slikanje), oni ce ti biti bolji od nokije, sonyericssona, motorole...

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
miodrage, Ta CDMA mreza koju je "telekom pustio u zabitima" nije ista stvar kao mobilna CDMA mreza - CDMA (Code Division Multiple Access) je genericki pojam u telekomunikacijama (odnosi se na matematicku teoriju kodiranja signala) i nije iskljucivo vezan za mobilne mreze. CDMA je genericki pojam za komunikacioni kanal sirokog spektra koji koristi "prostorno multipleksiranje" i koristi se, pored primena u mobilnoj telefoniji, i za "bezicnu fiksnu" (pomenut telekomov plan za sirenje fiksne mreze u "zabitima"), u GPS sistemima i drugde. Nije moguce koristiti CDMA mobilni u "CDMA fiksnoj bezicnoj mrezi" to su jednostavno razlicite stvari.