nokia 6120 ili n73
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Coa 12, baterijom sam totalno nezadovoljan, traje mi 2 dana, uz malo vise "barkanja" . Al to je ( kako citam po forumima) dobro. I osvjetljenje sam vratio na normalu. Al bar se ne puni tako dugo (1h -1.5h ) ,tako da mi nije problem. Telefon je sveukupno dobar,software je pravo stabilan. Koristim ga oko mjesec i pol i dosad mi nikad nije zastopao ili nesto slicno. Brz je samo tako, ako nije brzi od java telefona , onda je isti. ipak je to 369mhz...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Ama moj drug uzeo taj telefon( i ja se mislim da ga uzmem) i telefon spor za medalju.
Udjes u Galeriju i cekas pola sata da ti loduje klipove, slike, ili pesme(bilo sta). A kad pusti preko music pleyera nadje pesme. Inace zadovoljan sam kako snima. Ali skroz napunio karticu. Igrica ima koliko hoces(naravno kad sam mu rekao "ATRESE"
). Jel mozes da pojasnis malo? 

KISS ME I AM 93
Coa 12, ja sam uzeo karticu od 512mb, i ne treba mi vise. Nekako bi logicno bilo da, sto je veca kartica i sto je vise napunis , to usporava telefon. ja tih problema nemam. meni leti pravo... Ja imam oko 80-ak slika i u roku od 2sec mi izbaci... Uzmi n73 pa uporedi , i vidjet ces koliko je brzi ....