Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Danas mi stigle Ultimate Ears Super.FI 5 Pro Clear zvuk je j.... fantasticno dobar .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Zar nisu trebale Shur-ke?

Brate razumem ja tebe, lepo je sve to, ali ako ćeš sa njima da slušaš bilo šta drugo osim nekoliko matorih CD plejera (pričam o Hi-Fi komponentama, a ne klasičnim CD plejerima), ili eventualno nekog SACD NADa (or about) onda si bacio pare. Slušati iPod ili još gore telefon, je blago rečeno bezveze.

Sorry, ali suviše dobro znam zašto ovo kažem 8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa dobro, vrlo egzotično (ezoterično :D ) ali što da ne (uh, gde li je sad n91).
madness99, howmuch, 200+evra?
:)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Pa znajući njega od prilike 50, a realna oko 100 :D :D

Malo sam se izleteo. Ovo nisu one na koje sam mislio (na svu sreću), ali su jako dobre.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ako se ne varam, bilo je 230e ...
iPhone + CX300

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Sad samo da sačekamo da madness99 dosade (a hoće) ove sluške i otkupimo ih po bagatelnoj ceni SlikaSlikaSlika

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

gargamel trebale shurke al ipak mi bilo puno 330E + carina i PDV 28%,ove su me izasle 173E + 62.5e carine i PDV.Koristim ih za iPod samo i mogu reci da ne smem da pustim na max jer je tako tiho :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Sve preporuke za firmu 4audio, riknule su mi koss plug, tj gubile su kontakt i zamjenili su mi ih novim bez ikakvog pitanja, za divno cudo.
Platio sam ih malo vise nego realno nekih 28 evra a realno je 20 ali eto isplatilo se.
Doduse moguce da je njihovoj velikodusnosti uticalo i to sto je jedan ciko, budzovan, isprobavao neku stereo opremu vrijednu par hiljada ojra, jer kad sam usao unutra je bio simfoniski koncert, pa eto da ja ne bih zabusavao dobru prodaju, i da bi me se rjesili, pokazali su velikodusnost.
E sad moj w950 postaje upotrebljiv, inace sa onim pacenicama hpn82 nista.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ha-ha, bilo je ono "ajoooj, gde baš SAD ovaj sa pokvarenim koss-om Slika" :lol:
Šalim se, 4audio je ok, imaju "nivo"... :wink:

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 00:54

Post od krtica »

Ovako, treba mi pomoc, hteo bih da kupim HPM-82 slushke a imam P990 pa me interesuje da li ih telefon podrzava, tacnije da li ih prepoznaje kao handsfree ili izbacuje poruku nesto tipa "TTY acessory will be transferd to...." itd. otprilike pola ekrana teksta. E sad, probao sam nekoliko slushki (HPM-65, MRH 200), HPm-65 prepoznaje kao handsfree i zvuk je extra a MRH-200 ne prepoznaje kao hadsfree nego izbacuje onu dugacku poruku i cije se krsh, HPM-82 nisam mogao da probam zato sto ne mogu da se otpakuju a da ne sjebesh pakovanje. Pa bih molio nekog da mi ovo razjasni, jer imam fabrichke HPM-61 a treba mi kontrola za pesme i 3.5mm adapter. Hvala unapred

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Mogu samo da zamislim kakav zvuk imaju te Ultimate Ears Super.FI 5 Pro Clear s obzirom da sam danas dobio na poklon genius hp-02 live in-ear sluske i bas mi se mnogo svidja zvuk koji daju, cak i na N73me, a kostaju svega oko 1000din.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Sensei, da li mozda koristimo iste sluske :D

Slika

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Jeste, imaju..........nivo...............i 20% više cene od nekih drugih, ali i bolji izbor. Ja sam ne znajući na +45° u hladu obišao 3 objekta da bih na kraju saznao da se na bubicama ne menja kabl (i meni je bilo čudno ali tako je pisalo u garancijii pa reko što ne bih to iskoristio, ali eto.... :disgust: ). Kaže čovek:" neee, ne, ne, to za bubuice ne važi..........je li Mile, ni na onim kakosezvaše onim najskupljim bubicama (mislio je na CX 300), ni sa njima se ne bi zezali jel da? Ne dečko, ne radimo to. Da su pokvarene u grantnom roku dobio bi nove, ali ovamo ...............".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Kefalo,isti slucaj sa istom firmom i markom sluski ;) bez problema zamena... :) A ja sam moje platio 25 eura i prezadovoljan sam :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Da milanne to su te sluske :D
Stvarno nisam ocekivao da su tako dobre s obzirom na njihovu cijenu, jako su udobne(ko voli in-ear), imaju bas dobre basove i dosta duzi kabal od svih mojih prethodnih sluski... I prilicno su glasne ali ne mogu reci da su najglasnije koje sam imao...

vrooom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Feb 2008. 19:01

Post od vrooom »

Jel zna neko tacno gde mogu nabaviti ovako nesto za moj P1i?
Slika
Postavio sam i temu, ali moguce da cete me ovde pre primetiti! :D
U svakom slucaju, dolaze u obzir i bilo koje slušalice poput HPM-70, bitan mi je 3,5mm izlaz, ali ni njih ne mogu da nadjem preko neta, pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Dobio sam za rođendan slušalice Panasonic RP-HS45. Prilično su kvalitetno izrađene i daju dosta čist zvuk, doduše ne previše glasan. Da li je neko imao iskustva sa njima i šta mi možete reći o njima? Odgovaraju mi jer se kače iza ušiju i imaju podeblji sunđer, tako da me još i griju sad kad je zima (u Podgorici 0˙C). Sve u svemu, zadovoljan sam njima.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04

Post od the maniac »

Treba mi adapter za sluške koji imaju 2.5mm jack a da izlaz iz adaptera bude 3.5mm. Pretražio sam ceo net i jedino sam uspeo da nađem obrnuti adapter.

Drugo, ako neko može da mi pomogne trebaju mi i neke jeftinije sluške za mp4 player sa 3.5mm izlazom i jedino što mi je bitno je da ne probijaju spolja, tj. da se ne čuju (makar ne previše) sa strane.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

the maniac, ove genius hp-02 live koje koristimo milann i ja su dosta jeftine a jako kvalitetne i ono sto je tebi vazno zvuk ne probija spolja.

19G70
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 26. Nov 2007. 04:38

Post od 19G70 »

jel moze neko da mi preporuci neke dobre sluske za nokiu 6120 sa 2.5 ulazom,ako nemaju gde mogu da uzmem dobar adapter 2.5 to 3.5?

Odgovori