Upgrade slušalica i preporuka
Zar nisu trebale Shur-ke?
Brate razumem ja tebe, lepo je sve to, ali ako ćeš sa njima da slušaš bilo šta drugo osim nekoliko matorih CD plejera (pričam o Hi-Fi komponentama, a ne klasičnim CD plejerima), ili eventualno nekog SACD NADa (or about) onda si bacio pare. Slušati iPod ili još gore telefon, je blago rečeno bezveze.
Sorry, ali suviše dobro znam zašto ovo kažem
Brate razumem ja tebe, lepo je sve to, ali ako ćeš sa njima da slušaš bilo šta drugo osim nekoliko matorih CD plejera (pričam o Hi-Fi komponentama, a ne klasičnim CD plejerima), ili eventualno nekog SACD NADa (or about) onda si bacio pare. Slušati iPod ili još gore telefon, je blago rečeno bezveze.
Sorry, ali suviše dobro znam zašto ovo kažem

Sve preporuke za firmu 4audio, riknule su mi koss plug, tj gubile su kontakt i zamjenili su mi ih novim bez ikakvog pitanja, za divno cudo.
Platio sam ih malo vise nego realno nekih 28 evra a realno je 20 ali eto isplatilo se.
Doduse moguce da je njihovoj velikodusnosti uticalo i to sto je jedan ciko, budzovan, isprobavao neku stereo opremu vrijednu par hiljada ojra, jer kad sam usao unutra je bio simfoniski koncert, pa eto da ja ne bih zabusavao dobru prodaju, i da bi me se rjesili, pokazali su velikodusnost.
E sad moj w950 postaje upotrebljiv, inace sa onim pacenicama hpn82 nista.
Platio sam ih malo vise nego realno nekih 28 evra a realno je 20 ali eto isplatilo se.
Doduse moguce da je njihovoj velikodusnosti uticalo i to sto je jedan ciko, budzovan, isprobavao neku stereo opremu vrijednu par hiljada ojra, jer kad sam usao unutra je bio simfoniski koncert, pa eto da ja ne bih zabusavao dobru prodaju, i da bi me se rjesili, pokazali su velikodusnost.
E sad moj w950 postaje upotrebljiv, inace sa onim pacenicama hpn82 nista.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ovako, treba mi pomoc, hteo bih da kupim HPM-82 slushke a imam P990 pa me interesuje da li ih telefon podrzava, tacnije da li ih prepoznaje kao handsfree ili izbacuje poruku nesto tipa "TTY acessory will be transferd to...." itd. otprilike pola ekrana teksta. E sad, probao sam nekoliko slushki (HPM-65, MRH 200), HPm-65 prepoznaje kao handsfree i zvuk je extra a MRH-200 ne prepoznaje kao hadsfree nego izbacuje onu dugacku poruku i cije se krsh, HPM-82 nisam mogao da probam zato sto ne mogu da se otpakuju a da ne sjebesh pakovanje. Pa bih molio nekog da mi ovo razjasni, jer imam fabrichke HPM-61 a treba mi kontrola za pesme i 3.5mm adapter. Hvala unapred
Jeste, imaju..........nivo...............i 20% više cene od nekih drugih, ali i bolji izbor. Ja sam ne znajući na +45° u hladu obišao 3 objekta da bih na kraju saznao da se na bubicama ne menja kabl (i meni je bilo čudno ali tako je pisalo u garancijii pa reko što ne bih to iskoristio, ali eto....
). Kaže čovek:" neee, ne, ne, to za bubuice ne važi..........je li Mile, ni na onim kakosezvaše onim najskupljim bubicama (mislio je na CX 300), ni sa njima se ne bi zezali jel da? Ne dečko, ne radimo to. Da su pokvarene u grantnom roku dobio bi nove, ali ovamo ...............".

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Da milanne to su te sluske
Stvarno nisam ocekivao da su tako dobre s obzirom na njihovu cijenu, jako su udobne(ko voli in-ear), imaju bas dobre basove i dosta duzi kabal od svih mojih prethodnih sluski... I prilicno su glasne ali ne mogu reci da su najglasnije koje sam imao...

Stvarno nisam ocekivao da su tako dobre s obzirom na njihovu cijenu, jako su udobne(ko voli in-ear), imaju bas dobre basove i dosta duzi kabal od svih mojih prethodnih sluski... I prilicno su glasne ali ne mogu reci da su najglasnije koje sam imao...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Dobio sam za rođendan slušalice Panasonic RP-HS45. Prilično su kvalitetno izrađene i daju dosta čist zvuk, doduše ne previše glasan. Da li je neko imao iskustva sa njima i šta mi možete reći o njima? Odgovaraju mi jer se kače iza ušiju i imaju podeblji sunđer, tako da me još i griju sad kad je zima (u Podgorici 0˙C). Sve u svemu, zadovoljan sam njima.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Treba mi adapter za sluške koji imaju 2.5mm jack a da izlaz iz adaptera bude 3.5mm. Pretražio sam ceo net i jedino sam uspeo da nađem obrnuti adapter.
Drugo, ako neko može da mi pomogne trebaju mi i neke jeftinije sluške za mp4 player sa 3.5mm izlazom i jedino što mi je bitno je da ne probijaju spolja, tj. da se ne čuju (makar ne previše) sa strane.
Drugo, ako neko može da mi pomogne trebaju mi i neke jeftinije sluške za mp4 player sa 3.5mm izlazom i jedino što mi je bitno je da ne probijaju spolja, tj. da se ne čuju (makar ne previše) sa strane.