Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Imam jedno pitanje oko w950 . Kad promenim temu,walkman player uvek ima onaj narandzasti default skin a okolo se vidi npr delovi nekog tamnijeg skina. Zar ne bi trebalo da promena neke teme promeni i izgled muzickog plejera . i jel postoji neki nacin da npr avi filmove u file manageru otvaram odmah preko divx playera *tipa ona opcija ko na kompu "open with..." * a ne da moram da otvaram divx player pa onda da ih pustam...hvala !
PsyMan, da, mislio sam na .gif ali kao sto je venom rekao stoji staticna slika sto je glupo ali nema veze. Kljun!!! Gde si skinuo tu temu i da li moze samo ruski ili sta? Sto se tice core player-a, meni se zbaguje ponekad pa ne mogu fajlove da vidim iz default video media playera, jednom sam to resio restartom a kad se dogodilo ponovo uninstalirao sam ga, jes dobar player ali me to uzasno nervira i sto su ikonice od core playera u fie manageru. Cisto da proverima da li se i ostalima to desava. fon je p990. Poz
Kasno videh da je to skin za GDesk
Kasno videh da je to skin za GDesk
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
krtica trenutno ovaj Gdesk skin je na Ruskom jeziku, mada nije tesko za razumeti, dosta toga je poznato po samoj ikonici, a mozes i sam da promenis na Srpski jezik, ja imam ovaj novi CorePlayer i meni su ikonice u file manager-u od njega, cak su mi i ikonice od slika njegove, pa sam imao problema, nisam mogao da preko picture gallery otvaram slike, jer ih telefon nije prepoznao, al sam to resio brisanjem programa, tu je stari dobri Smart Movie.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album