Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
PsyMan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 10:00

Post od PsyMan »

kljun ma brate tamo u Sony Ericssonu nemaju, vec tri nedelje ih zovem, smaram i svaki put mi kazu da "trebaju da dobiju", tako da nishta od toga! :?:
I GOT NEED FOR SPEED

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

Jel neko moze a mi kaze kako se zumiraju slike,kada otvorim neku sliku stavim je u full screen mode,kako da je zumiram jos???

PsyMan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od PsyMan »

Yuba napisao:Jel neko moze a mi kaze kako se zumiraju slike
kada si u fullscreen modu klikni na onaj kvadraticj(obichno je u gornjem desnom uglu) i obelezi "ZOOM", i zumirash tako shto vrtish Jog-dial!!! 8)

Ali pazi, mozesh da zumirash samo slike koje su vecje od 240*320!!!
I GOT NEED FOR SPEED

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

PsyMan

Nudi mi opciju back i help,neizbaci nigde zoom,zato i pitam...P1 tel je u pitanju

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

PsyMan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od PsyMan »

Yuba
Ehhhh da, zaboravih da ti kazem, da morash sliku da otvorish iz Picture Gallery-a i onda cjesh imati Zoom tu de sam ti rekao! :roll:

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
I GOT NEED FOR SPEED

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ali ali...ako je slika manje rezolucije nećeš moći da je zumiraš samo da znaš :shock:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Ehhhh da, zaboravih da ti kazem, da morash sliku da otvorish iz Picture Gallery-a i onda cjesh imati Zoom tu de sam ti rekao! :roll:[/quote]

Uspeo----hvala

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 00:54

Post od krtica »

Jel postoji mogucnost da se kao pozadina postavi animacija, tacnije pomocu nekog programa ako je to moguce?

PsyMan
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od PsyMan »

krtica napisao:Jel postoji mogucnost da se kao pozadina postavi animacija?
Ako mjslish na animaciju kao video snimak to NE MOZE(nijedan program nisam nashao), mozesh jedino da postavish GIF sliku!!!
I GOT NEED FOR SPEED

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

PsyMan može i jpg i gif ali da li će gif da animira to je valjda hteo da pita.ja sam probao neke anim gifove ali slika je statična
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Rufus
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Feb 2008. 06:48

Post od Rufus »

Ljudi gde ima da se kupi w950i za najmanje cash-a, naravno da bude u full-u? Da nije sa neke mreze i slicno.

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Post od 4life »

Ja sam ga uzeo u Mobiland-u u balkanskoj. 180 evra, dobio sam SE 3.5mm slusalice, adapter za 3.5mm sluske sa daljinskim (HPM-82), CD sa PC Suite-om, CD "Try and Buy apps", futrolu (dobro izgleda al je fals), punjac (:lol:) i to je to...
Nemam telefon trenutno.

Rufus
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Feb 2008. 06:48

Post od Rufus »

[quote="4life"]Ja sam ga uzeo u Mobiland-u u balkanskoj. 180 evra.

hvala na inf. ja nasao u Cacku na jednom jedinom mestu i to za 240 evra. srecom nisam uzeo. Lopovi!

Ikona
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Mar 2008. 17:44

Post od Ikona »

Imam jedno pitanje oko w950 . Kad promenim temu,walkman player uvek ima onaj narandzasti default skin a okolo se vidi npr delovi nekog tamnijeg skina. Zar ne bi trebalo da promena neke teme promeni i izgled muzickog plejera . i jel postoji neki nacin da npr avi filmove u file manageru otvaram odmah preko divx playera *tipa ona opcija ko na kompu "open with..." * a ne da moram da otvaram divx player pa onda da ih pustam...hvala !

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

1. Ne verujem da postoji nacin da promenis skin Walkman playera...
2. Mislim da najnoviji DiVX player sam pravi association sa fajlovima, tako da ce ti automatski otvoriti .divx ili .avi fajl sa njim.

Koristi li neko gDesk? Juce sam nasao taj program i blago receno odusevio sam se!
Evo mog desktopa :P
Slika

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

4life ja koristim Gdesk, a ovo je skin koji trenutno koristim:
Slika
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Uf, znam taj, odusevio sam se kad sam ga video ali ga ne koristim zato sto je na Ruskom...
Jedno vreme sam koristio neki dobru imitaciju viste, sa sve start menijem 8) , ali mi je ovaj moj sa mnogo ikonica funkcionalniji...
Nemam telefon trenutno.

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 00:54

Post od krtica »

PsyMan, da, mislio sam na .gif ali kao sto je venom rekao stoji staticna slika sto je glupo ali nema veze. Kljun!!! Gde si skinuo tu temu i da li moze samo ruski ili sta? Sto se tice core player-a, meni se zbaguje ponekad pa ne mogu fajlove da vidim iz default video media playera, jednom sam to resio restartom a kad se dogodilo ponovo uninstalirao sam ga, jes dobar player ali me to uzasno nervira i sto su ikonice od core playera u fie manageru. Cisto da proverima da li se i ostalima to desava. fon je p990. Poz

Kasno videh da je to skin za GDesk

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

krtica trenutno ovaj Gdesk skin je na Ruskom jeziku, mada nije tesko za razumeti, dosta toga je poznato po samoj ikonici, a mozes i sam da promenis na Srpski jezik, ja imam ovaj novi CorePlayer i meni su ikonice u file manager-u od njega, cak su mi i ikonice od slika njegove, pa sam imao problema, nisam mogao da preko picture gallery otvaram slike, jer ih telefon nije prepoznao, al sam to resio brisanjem programa, tu je stari dobri Smart Movie.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Kljun, samo jedno pitanje, kako se menja onaj gornji status bar? Kapiram da treba nesto da se kopira u resource folder na memorijskoj ali me bilo strah da ne zeznem nesto...
Nemam telefon trenutno.

Odgovori