Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dzudisimo, darkado ti je rekao da mozess to da odradis tako sto ces ici u meni>connectivity>data cable i tu stavi ask on connection pa pri svakom konektovanju telefona i racunara ce te pitati kako zelis da ih povezes i onda biras mass storage. A mozes i da odaberec PC Suite ako vec imas instaliran doticni program pa i tako... Jednostavno je, igraj se malo sa telefonom 

Ok, mislim da cu kupiti taj.Lomnica_city napisao:Ja sam dobio u zamenu za 6680 nesto kesa i nov MSI F200,sasvim dobar uredjaj,lepo hvata i drzi signal,prosecne preciznosti (5-10 metara po lepom vremenu i cistom vidiku,nesto losije kad je lose vreme ....
....... nije los a u Pakomu recimo nov kosta svega 70-ak eura!

pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Imas taj u Pakomu stvarno jeftino,a imas na jednom domacem online shopu i Nokia LDW-3 za nesto ispod 7k dindzi (dok derikoze sa oglasa isti prodaju za 105 eura+postarina),sa postarinom izadje do 90 eura,ne vise,mada ima isti chip kao MSI i,naravno,takodje Nokia baterije pa jedino ako ti ne smeta da na nesto malo lepsi dizajn Nokia GPS-a potrosis 20-ak eura vise onda uzmi njega!?
Pozdrav
Pozdrav

E treba informacija u vezi sledeceg problema. Trebao bih da ubacim najnoviji firmware u N73 classic. Telefon je uzet iz Telenora (postpaid). Vec ima srpski jezik ubacen. Znate i sami da su takvi telefoni zakljucani za ostale mreze, ali meni to nije bitno posto ce se telefon koristiti na istoj sim kartici na kojoj je i sad. Ali zanima me da li moze da dodje do neke greske ili ne daj Boze do nekog ostecenja prilikom ubacivanja softvera posto je telefon zakljucan. I da li ima potrebe menjati product code ili ce on automatski ubaciti srpski jezik, posto je na starom firmveru vec imao? Hvala unapred.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
presvega, situacija je sto se toga tice ista kao kad ubacujes najnoviji firmware u telefon koji nije zakljucan.U principu ne bi trebalo nikakvih problema da imas,samo ne smes dirati tj. diskonektovati kabl tokom update-a.Jedino sto ces mozda updateom izgubiti garanciju.Mislim da ne treba da menjas product code obzirom da ti je fon na srpskom. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Prebacivanje možeš učiniti tako što odeš na My Computer i ako si instalirao N73 cd trebalo bi da ti se odmah prikaže Nokia Phone Browser, klikneš tu i prikaže ti se naziv telefona opet uđeš tu i ideš na phone memory, pa data i željene filove copy u pripadajuče foldere!! Bar ja tako radim. Vrlo je jednostavno...dzudisimo napisao:telefon je savrsen!Ja ga stalno koristim,baterija je fenomenalna!Zaista sam prezadovoljan!Ljudi moze li mi ko objasniti kako da prebacujem preko usb-a na n73?Nesto mi to ne ide

Sale molim te mi reci gdje da skinem taj dodatni program za smilie jer sam ga trazila ali bezuspješno.Sale_M napisao:sibela, n73 ne podrzava graficke smajlije kao nijedan drugi s60 fon,ali taj problem mozes resiti skidanjem dodatnog programa.Sto se kartice tice sve zavisi od radnje do radnje,po pravilu uz obican n73 dolazi beznacajnih 128mb.

Cini mi se da se pojavio novi update. Aj da probamo i to 
http://img144.imageshack.us/img144/9935/n73nn2.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/9935/n73nn2.jpg
presvega, koji product code se koristi za tu novu verziju? Sa balkan code pise da je i dalje 4.0735.3.0.2. Nestrpljiv sam da ga opet vratim na obicnu jer mi se muzicka verzija vise smucila. 

Poslednja izmena od milann u Čet, 06. Mar 2008. 06:42, izmenjeno 1 put ukupno.
E neam pojma, prilikom ubacivanja pretposlednje verzije firmvera sam koristio onaj prvi balkan product code koji se nalazi na listi product codova na 8 str. teme ’’Nokija zvanicno izbacila...’’ . Inace moj originalni product kod koji se nalazi na nalepnici je 0539335. Evo proverio sam ponovo i opet pokazuje da postoji nova verzija. Ne znam sta da vam kazem. Puno uspeha.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jutros sam instalirao najnoviju verziju softvera za music edition v 4.0808.4.2.2 To je za sada najstabilnija verzija jos od v. 3.0638... Softver je prilicno brz,nema kocenja skoro uopste.Ulaz u sistemske foldere i je vrlo brz,nema onoliko cekanja kao sa starijim verzijama.Napominjem da mi je memorijska 95 % popunjena.Napravio sam jednu fotku cisto radi probe i deluje mi i da su na kamera softveru malo poradili.Video snimak jos nisam probao.Sve u svemu ja sam vise nego zadovoljan,preporuka svima.
N73 rules

N73 rules

XIAOMI Mi 11 midnight grey