SE K850 (Sofia)
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- 
				Fidel Castro
 - Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 21:38

- Ibrahim Gueye
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1464 ... csson/K850
sve ti lepo pise, pogledaj spisak prodavnica i cene...

sve ti lepo pise, pogledaj spisak prodavnica i cene...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
						- Slobodan_NS
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

- kljun
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
 - Kontakt:

Yuba taj model spada u A2 platformu, sto znaci da jos nema kucnog debrandiranja preko xs++, za sada serviseri rade taj posao preko box-a.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

MilančeBGD
Ne pitam bez razloga,pratim i strane sjtove i forume,i svi najavljuju uskoro da moze,postoji vec i sada ali se naplacuje download tog programa,kao sto sam vec napisao pitao sam sa razlogom jer kod nas u Srbiji su takve stvari uglavnom medju prvima u Evropi i bukvalno moze sve da se otkluca odkodira itd...dakle zato.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Ne pitam bez razloga,pratim i strane sjtove i forume,i svi najavljuju uskoro da moze,postoji vec i sada ali se naplacuje download tog programa,kao sto sam vec napisao pitao sam sa razlogom jer kod nas u Srbiji su takve stvari uglavnom medju prvima u Evropi i bukvalno moze sve da se otkluca odkodira itd...dakle zato.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- MilančeBGD
 - Expert

Ja nigde nisam video da najavljuju...
Verovatno nekakvo modovanje k850i ce biti tek moguce za godinu dana, dok otkljucavanje za jedno godinu i vise...Tako je bilo sa svim SE tako ce biti i sa DB3150
Ako ces cekati 2 godine da dodje patch za otkljucavanje(naravno dzaba) onda ok

Verovatno nekakvo modovanje k850i ce biti tek moguce za godinu dana, dok otkljucavanje za jedno godinu i vise...Tako je bilo sa svim SE tako ce biti i sa DB3150
Ako ces cekati 2 godine da dodje patch za otkljucavanje(naravno dzaba) onda ok
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						E pa ovako, kupio sam ovaj telefon pre desetak dana pa da iznesem svoje utiske. Sto se tice robusnosti , kvaliteta izrade i kamere to je vec komentarisano tako da cu se fokusirati po meni na nedostatke a to je po meni 
1) veoma SPORA pretraga po imeniku sto me izludjuje i to mu je ogorman nedostatak sve ostalo nije strasno

1) veoma SPORA pretraga po imeniku sto me izludjuje i to mu je ogorman nedostatak sve ostalo nije strasno
- 
				samo-partizan
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Имам пар питања.Дали неко зна како да подесим закључавање на мало више секунди,јер ме цима на сваких 5-10 секунди.Друго како да наместим да ми несачува послате поруке.Тражио сам по опцијама порука,али нигде нисам нашао.ДАЛИ НЕКО УОПШТЕ ИМА ОВАЈ ТЕЛЕФОН ПОШТО ВИДИМ ДА НИКО НЕ КОМЕНТАРИШЕ НА ОВУ ТЕМУ.

- 
				samo-partizan
 - Redovni učesnik

- McLaren F1
 - Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
 - :: LG G2

- 
				samo-partizan
 - Redovni učesnik

- MilančeBGD
 - Expert

Ovaj fon je mnogo bolji od n95.Imao sam prilike da oba drzim u ruci i k850 je nekako elegantniji za razliku od n95..Svidja mi se ovaj telefon od kako sam ga video i zaista se nadam da cu ga jednog dana uzeti! 

SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
						Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D