SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 21:38
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1464 ... csson/K850
sve ti lepo pise, pogledaj spisak prodavnica i cene...
sve ti lepo pise, pogledaj spisak prodavnica i cene...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Yuba taj model spada u A2 platformu, sto znaci da jos nema kucnog debrandiranja preko xs++, za sada serviseri rade taj posao preko box-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
MilančeBGD
Ne pitam bez razloga,pratim i strane sjtove i forume,i svi najavljuju uskoro da moze,postoji vec i sada ali se naplacuje download tog programa,kao sto sam vec napisao pitao sam sa razlogom jer kod nas u Srbiji su takve stvari uglavnom medju prvima u Evropi i bukvalno moze sve da se otkluca odkodira itd...dakle zato.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ne pitam bez razloga,pratim i strane sjtove i forume,i svi najavljuju uskoro da moze,postoji vec i sada ali se naplacuje download tog programa,kao sto sam vec napisao pitao sam sa razlogom jer kod nas u Srbiji su takve stvari uglavnom medju prvima u Evropi i bukvalno moze sve da se otkluca odkodira itd...dakle zato.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- MilančeBGD
- Expert
Ja nigde nisam video da najavljuju...
Verovatno nekakvo modovanje k850i ce biti tek moguce za godinu dana, dok otkljucavanje za jedno godinu i vise...Tako je bilo sa svim SE tako ce biti i sa DB3150
Ako ces cekati 2 godine da dodje patch za otkljucavanje(naravno dzaba) onda ok
Verovatno nekakvo modovanje k850i ce biti tek moguce za godinu dana, dok otkljucavanje za jedno godinu i vise...Tako je bilo sa svim SE tako ce biti i sa DB3150

Ako ces cekati 2 godine da dodje patch za otkljucavanje(naravno dzaba) onda ok

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
E pa ovako, kupio sam ovaj telefon pre desetak dana pa da iznesem svoje utiske. Sto se tice robusnosti , kvaliteta izrade i kamere to je vec komentarisano tako da cu se fokusirati po meni na nedostatke a to je po meni
1) veoma SPORA pretraga po imeniku sto me izludjuje i to mu je ogorman nedostatak sve ostalo nije strasno
1) veoma SPORA pretraga po imeniku sto me izludjuje i to mu je ogorman nedostatak sve ostalo nije strasno
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Имам пар питања.Дали неко зна како да подесим закључавање на мало више секунди,јер ме цима на сваких 5-10 секунди.Друго како да наместим да ми несачува послате поруке.Тражио сам по опцијама порука,али нигде нисам нашао.ДАЛИ НЕКО УОПШТЕ ИМА ОВАЈ ТЕЛЕФОН ПОШТО ВИДИМ ДА НИКО НЕ КОМЕНТАРИШЕ НА ОВУ ТЕМУ.
-
- Redovni učesnik
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
-
- Redovni učesnik
- MilančeBGD
- Expert
Ovaj fon je mnogo bolji od n95.Imao sam prilike da oba drzim u ruci i k850 je nekako elegantniji za razliku od n95..Svidja mi se ovaj telefon od kako sam ga video i zaista se nadam da cu ga jednog dana uzeti! 

SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D