Nokia E65
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
jel moze neko da mi objasni kako da namestim te sertifikate da primaju instaliranje programa??jer ne mogu nista da instaliram na telefon.ni programe ni teme.....
a kad pogledam u "certificat management" imam jako puno nekih sertifikata i svi su stavljeni u "trust settings" na yes....
uopste mi nije jasno kako nece da radi

a kad pogledam u "certificat management" imam jako puno nekih sertifikata i svi su stavljeni u "trust settings" na yes....
uopste mi nije jasno kako nece da radi
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
snapshot nemaju veze ti sertifikati sa sertifikatom koji tebi treba za instalaciju aplikacija, trenutno nemoze da se napravi taj sertifikat koji tebi treba, jer sajt to zabranjava, a ako ti pise pri instalaciji "expired sertificate", onda vrati vreme u podesavanjima za sat za jednu godinu unazad, i posle instalacije vratis na sadasnje vreme, za sad to je jedini nacin da i nesto malo aplikacija snimis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
snapshot kad pise "sertificate error", onda je potrebno da taj program sertifikujes, a posto to trenutno nemozes, taj program nemozes trenutno ni snimiti.
nema veze dekodiranje i odakle je telefon sa tim.
nema veze dekodiranje i odakle je telefon sa tim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mozes, ali ce da te kosta. www.symbiansigned.com, i kreni da citas redom, pa ces da shvatis pojedine stvari.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mogao bi biti neispravan kabl. Probaj da razmrdaš malo pokretne kontakte na samom konektoru i proveri da li su na telefonu svi čisti.
● PRAVILA FORUMA ●
Uh hvala ti, ocistio sam kontakte i sada radi...ni posmislio na to nisam
. Skinuo sam i onaj Nokia Software Updater da update-ujem tel ali mi kaze da je na njemu vec zadnja verzija Firmware-a i to 1.0633.18.01, pa mozete li potvrditi to (da je to zadnja verzija) jer po netu vidim da ima i nekih novijih verzija. Hvala vam
http://www.flickr.com/photos/98075820@N00/1750517669/

http://www.flickr.com/photos/98075820@N00/1750517669/
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Eto vidiš kako naizgled trivijalna stvar može da pojede gomilu živaca.
Biće i ta novija verzija firmvera puštena na Nokia sajtu, malo se strpi.

Biće i ta novija verzija firmvera puštena na Nokia sajtu, malo se strpi.
● PRAVILA FORUMA ●