Nokia E65

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

SMS Diary, ili neki drugi slican program za export.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ili ig jednostavno prebacis pre PC Suite-a. Meddena, to sto su u My Folders-u nema nikakve veze. A za sve ostalo tj aplikacije, imas 2 solucije, ili da radis backup ili papir i olovku pa zapises koje aplikacije imas pa posle da ih instaliras ponovo

snapshot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Mar 2008. 21:01

Post od snapshot »

jel moze neko da mi objasni kako da namestim te sertifikate da primaju instaliranje programa??jer ne mogu nista da instaliram na telefon.ni programe ni teme..... :cry: :cry:
a kad pogledam u "certificat management" imam jako puno nekih sertifikata i svi su stavljeni u "trust settings" na yes....
uopste mi nije jasno kako nece da radi

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

snapshot nemaju veze ti sertifikati sa sertifikatom koji tebi treba za instalaciju aplikacija, trenutno nemoze da se napravi taj sertifikat koji tebi treba, jer sajt to zabranjava, a ako ti pise pri instalaciji "expired sertificate", onda vrati vreme u podesavanjima za sat za jednu godinu unazad, i posle instalacije vratis na sadasnje vreme, za sad to je jedini nacin da i nesto malo aplikacija snimis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

snapshot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od snapshot »

ne,ne pise da je istekao sertifikat vec "certificate error!contact the application supplier" ....i to kod bilo cega da instaliram na mob!ne znam o cemu se radi....inace telefon je iz nemacke(vodafone) ali nije kodiran sto se tice gprs i mms i svih ostalih funkcija koje rade

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

snapshot kad pise "sertificate error", onda je potrebno da taj program sertifikujes, a posto to trenutno nemozes, taj program nemozes trenutno ni snimiti.
nema veze dekodiranje i odakle je telefon sa tim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

snapshot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od snapshot »

znaci onda ne mogu nista da instaliram na telefon?ni teme ni programe?jer meni stalno to izlece kada hocu nesto da instaliram...kako onda ista da dodam na telefon??

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mozes, ali ce da te kosta. www.symbiansigned.com, i kreni da citas redom, pa ces da shvatis pojedine stvari.

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Avg 2007. 16:45

Post od luka78 »

Kako sinhronizovati E65? 2 sata me ovo zeza... Skinuo sam novi PC Suite ali nigdje u telefonu pod opcijama sinhronizcija se ne nudi kabl za opciju. Sta da podesim da mi tel "komunicira" sa racunarom. Koristim USB kabl CA-53. Hvala

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ides na opcije conect./data cable i nastimaj na PC suite

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Ma nikako ga ne vidi. Ne cuje se ni onaj karakteristican zvuk kada se ubode USB kabl u racuar. Kao da nema drivera a skinuo sam novi PC Suite i dva uta uradio cistu instalaciju.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Probaj da ubodes USB u drugi ulaz na kompu. Ako opet nece probaj da restartujes komp i (citaj) telefon. Desavalo se i meni da komp nije hteo da prepozna telefon, ali kad sam ga restartovao bilo je ok.

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Ma jok... nece da se konektuje ni nakon restartovanja...mijenjao sam i USB portove... Sta bi moglo biti?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mogao bi biti neispravan kabl. Probaj da razmrdaš malo pokretne kontakte na samom konektoru i proveri da li su na telefonu svi čisti.

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Uh hvala ti, ocistio sam kontakte i sada radi...ni posmislio na to nisam :-). Skinuo sam i onaj Nokia Software Updater da update-ujem tel ali mi kaze da je na njemu vec zadnja verzija Firmware-a i to 1.0633.18.01, pa mozete li potvrditi to (da je to zadnja verzija) jer po netu vidim da ima i nekih novijih verzija. Hvala vam

http://www.flickr.com/photos/98075820@N00/1750517669/

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Eto vidiš kako naizgled trivijalna stvar može da pojede gomilu živaca. :wink:

Biće i ta novija verzija firmvera puštena na Nokia sajtu, malo se strpi.

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Evo sada jos jedno pitanje. Pokusavam mu nastimati wirelesss. Gdje da ukucam DNS, IP, SM, GA jer mi je to sve potrebno zbog providera?

Hvalaaa

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nigde, to nigde ne mozes da ukucas jer telefon ne podrzava pppoe protokol, samo podrzava open mreze (bez user/pass kombinacije) Jedino podrzava WEP/WPA enkripciju, sto znachi da mozes da se konektujes na zasticenu mrezu ako znas passcode.

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od luka78 »

Ok, hvala i jos jedno pitanje, nasao sam brdo nekakvog software-a ali za Nokia-u N90-N70 pa moze li to na E65? Symbian 60 je...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne moze. N90, N70... su S60v2, a E65 je kao i cela E serija, zatim N73, N80... S60v3. Znachi trazis S60v3 software.

Odgovori