Najbolji tarifni paket

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ne nepalaćuju. izgleda da nisi skonto moj post. MTEL RS, MTEL CG i MTS međusobno ne naplaćuju jedni drugima prijem poziva, a odlazni su skoro isti kao u matičnoj mreži (7-8 dinara)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Izgleda da nisam skapirao :oops: :oops:
Hvala ti :wink:
and justice for all...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A jel minuti iz paketa ulaze u te minute ili se tarifiraju posebno? :?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

posebno 8) za postpaid: minut 7din+pdv, za prepaid 8 din+pdv, poruka 8din+pdv 8)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pih... los potez, mogli bi da racunaju 1 sekundu kao 2 i imali bi vecu dobit al dobro ...

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

mislim da niko od operatera ne računa minute u pretplati za roming. jedino u paketima kao što je "fresh"

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

ne, niko ali bas niko ih ne racuna pa ni mts u fresh tarifama
Remember, remember
The 5th of November

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

fresh (ako nisam pogriješio ime) imaš određen iznos dinara koji moraš potrošiti. pa valjda je tu i roaming uračunat :o

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Uracunat je medjunarodni saobracaj, ali misli se kada iz Srbije zoves inostranstvo, a ne kada si u romingu.

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

mladja@sd napisao:A sta fali bel400 tarifnom paketu ili mobipro400 kod telenora koji ja koristim?
Fali mu pocetak i kraj:

- naplacuju ti tehnicku podrsku
- nemas F&F brojeve
- nema program lojalnosti (mts klub)
- nemas 112
- nemas mogucnost slanja SMS poruka sa Interneta
- nemas ortak lokator
- nemas moj halo ton
- ...

MIX je definitivno najbolji

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

što neko reče: najbolji je dok ne uvedu 60+1 kod minuta uračunatih u pretplatu :disgust:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Do sada su u svemu kopirali jedni druge ali se iskreno nadam da se tu zaustaviti u tom delu oko zaokruzivanja minuta iz pretplate... To bi im bio pametan potez kojim bi privukli prilican broj platisa...

nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Apr 2008. 17:04

Post od nebojsac »

Ja bas hocu da predjem na postpaid, i dvoumim se izmedju telenor i mts. Kad uporedim npr prenesi od telenor i mix od mts:

-Prenosi se nepotroseno u sledeci mesec kod telenora dok kod mts nista od toga
-Skuplji telefoni ako ih uzimas uz postpaid kod telenora u odnosu na mts
-Prvi minut se zaokruzuje kod telenora dok kod mts ne (ovo je ogromna razlika u korist mts smatram)
-Cene reazgovora i sms slicne
-Tarifni dodaci slicni, ali omiljen broj je 99 din + o.5 din po minutu, dok je kod mts 125 din pa pricaj koliko te volja cini mi se
-Telenor deluje ozbiljnije, znaci ono sto je na sajtu je i u prodavnici, dok kod mts nije, sve nesto na nizem nivou, prljave fascikle sa ponudom telefona, ko da smo u proslom veku

E sad meni se vise svidja mts, mislim ko ne voli kad ga manje deru, problem je sto sam zapeo za jedan telefon kojeg ne nudi mts a telenor nudi.
Ako sam nesto pogesno naveo vi me ispravite i dodajte jos nesto ako ima da mi je lakse videti sta da cinim :)

nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Apr 2008. 17:04

Post od nebojsac »

Da i interesuje me kako to ide sa proverom stanja na racunu, jel besplatno i kod koga jeste ili nije, i koliko se to cesto azurira, koliko vidim izgleda slabo da ne mozes ni znati jesi li i koliko tacno potrosio pa da uporedis sta pise a sta stvarno jeste.

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Tarifni dodaci nisu slicni jer kod telenora na Prenesi ne postoje. Tacnije postoji ono sto oni zovu omiljeni broj i to je to.
Sto se provere stanja, kod telenora prakticno ne postoji, kod mts:s postoji ali ili ne radi ili dosta kasni. S obzirom da bi uzeo Mix, samo svakog meseca resetujes brojac razgovora na nulu i imas super precizno stanje ;)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Do sada sam koristio MTS profesionalnu tarifu ukljucujuci dodatke: 3x120min u mrezi i 600sms

Sada sam se prebacio na MIX 1000 i cenim da ce biti sasvim dovoljno.

Najbolji paket trenutno u MTS (a i sire ) :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

nebojsac napisao:Prenosi se nepotroseno u sledeci mesec kod telenora dok kod mts nista od toga
Ovo nije tacno, prenosi se kod oba operatera. I ono da provera ne radi kod mt:s-a nije tacno. Provera ne radi prvih 10 dana u mesecu a ti gotovo sigurno neces potrositi sve besplatne minute i poruke u prvih 10 dana. Od 11. dana radi provera stanja tj. preostalih minuta, poruka kao i zaduzenja ako probijes besplatno. I na kraju, azuriranje se vrsi tokom noci tako da kad ustanes ujutru videces novo stanje...

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

E Azimuth ajde nemoj da pises samo da bi nesto napisao. Prvo ne znam gde treba da zivis da ne znas za "ukidanje promocije prenosenja neiskoriscenih minuta i poruka" kod mt:s.
Pa samo na ovom forumu par tema ispod imas o tome: viewtopic.php?t=14289

Drugo to da stanje radi pricaj nekom drugom. Kao sto sam napisao stanje pratim preko brojaca u telefonu i apsolutno nikada se ne poklapa sa *797#. Nekad bude blizu :D ali to je sve. I sto je najgore, krajem meseca kada si pri kraju besplatnog saobracaja (ima dosta ljudi koji striktno paze da ne probiju pretplatu) azuriranje se radi jos redje.

BTW AquaZX = Septimus sa bench foruma ili gresim? :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I nadjes neki dobar fon, ubacis FreiMinMon (programchic za pracenje minuta) i Bog da te vidi. Ovo pishem zato sto se pojavila nova verzija FreiMinMon koja moze da belezi minute po principu 60/60, 60/30, 60/10, 60/1, 10/1, i 1/1. Nazalost i dalje je sve na DEUTSCH.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

vojkan22, ja sam evo 2 meseca na mix-u i poruke koje slabije koristim su mi cini mi se prebacili jer sam ovog meseca imao oko 200... mozda su povecali, ne znam.. Minute potrosim uglavnom vec polovinom meseca. Sto se provere tice, mozes to tvoje da okacis macku o rep, lazi sebe a ne i druge. Ok je to sto ti se mozda ne svidja paket na kom si a zajebao si se pa zakljucio ugovor na godinu-dve. Provera meni radi u sekund a ne u minut. I ako nisi primetio, kad spadnes na ispod 10 minuta iz pretplate, pokazuje ti stanje na sekunde i da, PRESEK STANJA SE RADI SVAKOG DANA DO PRETPOSLEDNJEG U MESECU sto je i logicno ako malo mucnes glavicom... Nemam nameru da se prepucavam sa tobom oko ovakvih stvari, postujem druga misljenja ali slusam samo sebe jer sam popio svu pamet ovog sveta :lol:

Odgovori