Najbolji tarifni paket
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Fali mu pocetak i kraj:mladja@sd napisao:A sta fali bel400 tarifnom paketu ili mobipro400 kod telenora koji ja koristim?
- naplacuju ti tehnicku podrsku
- nemas F&F brojeve
- nema program lojalnosti (mts klub)
- nemas 112
- nemas mogucnost slanja SMS poruka sa Interneta
- nemas ortak lokator
- nemas moj halo ton
- ...
MIX je definitivno najbolji
- Daddy Yankee
- Banned
Ja bas hocu da predjem na postpaid, i dvoumim se izmedju telenor i mts. Kad uporedim npr prenesi od telenor i mix od mts:
-Prenosi se nepotroseno u sledeci mesec kod telenora dok kod mts nista od toga
-Skuplji telefoni ako ih uzimas uz postpaid kod telenora u odnosu na mts
-Prvi minut se zaokruzuje kod telenora dok kod mts ne (ovo je ogromna razlika u korist mts smatram)
-Cene reazgovora i sms slicne
-Tarifni dodaci slicni, ali omiljen broj je 99 din + o.5 din po minutu, dok je kod mts 125 din pa pricaj koliko te volja cini mi se
-Telenor deluje ozbiljnije, znaci ono sto je na sajtu je i u prodavnici, dok kod mts nije, sve nesto na nizem nivou, prljave fascikle sa ponudom telefona, ko da smo u proslom veku
E sad meni se vise svidja mts, mislim ko ne voli kad ga manje deru, problem je sto sam zapeo za jedan telefon kojeg ne nudi mts a telenor nudi.
Ako sam nesto pogesno naveo vi me ispravite i dodajte jos nesto ako ima da mi je lakse videti sta da cinim
-Prenosi se nepotroseno u sledeci mesec kod telenora dok kod mts nista od toga
-Skuplji telefoni ako ih uzimas uz postpaid kod telenora u odnosu na mts
-Prvi minut se zaokruzuje kod telenora dok kod mts ne (ovo je ogromna razlika u korist mts smatram)
-Cene reazgovora i sms slicne
-Tarifni dodaci slicni, ali omiljen broj je 99 din + o.5 din po minutu, dok je kod mts 125 din pa pricaj koliko te volja cini mi se
-Telenor deluje ozbiljnije, znaci ono sto je na sajtu je i u prodavnici, dok kod mts nije, sve nesto na nizem nivou, prljave fascikle sa ponudom telefona, ko da smo u proslom veku
E sad meni se vise svidja mts, mislim ko ne voli kad ga manje deru, problem je sto sam zapeo za jedan telefon kojeg ne nudi mts a telenor nudi.
Ako sam nesto pogesno naveo vi me ispravite i dodajte jos nesto ako ima da mi je lakse videti sta da cinim

Tarifni dodaci nisu slicni jer kod telenora na Prenesi ne postoje. Tacnije postoji ono sto oni zovu omiljeni broj i to je to.
Sto se provere stanja, kod telenora prakticno ne postoji, kod mts:s postoji ali ili ne radi ili dosta kasni. S obzirom da bi uzeo Mix, samo svakog meseca resetujes brojac razgovora na nulu i imas super precizno stanje
Sto se provere stanja, kod telenora prakticno ne postoji, kod mts:s postoji ali ili ne radi ili dosta kasni. S obzirom da bi uzeo Mix, samo svakog meseca resetujes brojac razgovora na nulu i imas super precizno stanje

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ovo nije tacno, prenosi se kod oba operatera. I ono da provera ne radi kod mt:s-a nije tacno. Provera ne radi prvih 10 dana u mesecu a ti gotovo sigurno neces potrositi sve besplatne minute i poruke u prvih 10 dana. Od 11. dana radi provera stanja tj. preostalih minuta, poruka kao i zaduzenja ako probijes besplatno. I na kraju, azuriranje se vrsi tokom noci tako da kad ustanes ujutru videces novo stanje...nebojsac napisao:Prenosi se nepotroseno u sledeci mesec kod telenora dok kod mts nista od toga
E Azimuth ajde nemoj da pises samo da bi nesto napisao. Prvo ne znam gde treba da zivis da ne znas za "ukidanje promocije prenosenja neiskoriscenih minuta i poruka" kod mt:s.
Pa samo na ovom forumu par tema ispod imas o tome: viewtopic.php?t=14289
Drugo to da stanje radi pricaj nekom drugom. Kao sto sam napisao stanje pratim preko brojaca u telefonu i apsolutno nikada se ne poklapa sa *797#. Nekad bude blizu
ali to je sve. I sto je najgore, krajem meseca kada si pri kraju besplatnog saobracaja (ima dosta ljudi koji striktno paze da ne probiju pretplatu) azuriranje se radi jos redje.
BTW AquaZX = Septimus sa bench foruma ili gresim?
Pa samo na ovom forumu par tema ispod imas o tome: viewtopic.php?t=14289
Drugo to da stanje radi pricaj nekom drugom. Kao sto sam napisao stanje pratim preko brojaca u telefonu i apsolutno nikada se ne poklapa sa *797#. Nekad bude blizu

BTW AquaZX = Septimus sa bench foruma ili gresim?

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
I nadjes neki dobar fon, ubacis FreiMinMon (programchic za pracenje minuta) i Bog da te vidi. Ovo pishem zato sto se pojavila nova verzija FreiMinMon koja moze da belezi minute po principu 60/60, 60/30, 60/10, 60/1, 10/1, i 1/1. Nazalost i dalje je sve na DEUTSCH.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vojkan22, ja sam evo 2 meseca na mix-u i poruke koje slabije koristim su mi cini mi se prebacili jer sam ovog meseca imao oko 200... mozda su povecali, ne znam.. Minute potrosim uglavnom vec polovinom meseca. Sto se provere tice, mozes to tvoje da okacis macku o rep, lazi sebe a ne i druge. Ok je to sto ti se mozda ne svidja paket na kom si a zajebao si se pa zakljucio ugovor na godinu-dve. Provera meni radi u sekund a ne u minut. I ako nisi primetio, kad spadnes na ispod 10 minuta iz pretplate, pokazuje ti stanje na sekunde i da, PRESEK STANJA SE RADI SVAKOG DANA DO PRETPOSLEDNJEG U MESECU sto je i logicno ako malo mucnes glavicom... Nemam nameru da se prepucavam sa tobom oko ovakvih stvari, postujem druga misljenja ali slusam samo sebe jer sam popio svu pamet ovog sveta