Muzika u vašem telefonu?
ja sam metalac u dushi pa slusham i metal i rock i punk. nemam chak nishta protiv nekog blagog rockitja ako su pesme dobre. sa drugim delom posta se slazhem potpuno.
Poslednja izmena od darkado u Pon, 12. Maj 2008. 17:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
dimi89,
covjece, jel ti pokusava za 3 dana da napravis 500 poruka, sve poruke su tvoje
jesi li to cuo za broj pourka koji moras imati da bi slao oglasi i otvarao temu pa sad ispunjavas bonus za 3 dana.
covjece, jel ti pokusava za 3 dana da napravis 500 poruka, sve poruke su tvoje
jesi li to cuo za broj pourka koji moras imati da bi slao oglasi i otvarao temu pa sad ispunjavas bonus za 3 dana.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
nisam cuo......imam trenutno slobodnog vremena na pretek ne mogu da spavam,jos je rano da idem sa drustvog u grad znaci ili MSN-Myspace-Mobilnisvet.Trenutno samo cetujem na MSN i citam poruke-dajem odgovore na mobilnisvet
kao sto sam ti reko Kefalo vec mobilnisvet mije priraso za scre....a da bi se svi (pa i ti uverili) da ne postujem samo da bi dopio te poene ili sta vec kucajte u searchu -Shine-7500-6300 pa cete se uveriti da i tamo postujem ko lud a ne dobijam poene za to. pozz.....nego Kefalo tema je muzika u tvom telefonu....sta ti slusas

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
pa sobzirom da sam na putu, trenutno na putu, ogranicen mi je izbor, na ovo sto imam na laptopu, a ostatak mi je na desktopu, kuci.
Inace, sad cu malo poraditi da dodjem do vise nuera od Azre, jer su tekstovi antologijski.
I interesuje me jos grupa Mindjusari iz Knina, i oni imaju par dobrih numera.Eto to je nesto u buducnosti, a ostalo na W950 je isto, zanci brdo svacega i fali mu jedno dobro sredjivanje.
Inace, sad cu malo poraditi da dodjem do vise nuera od Azre, jer su tekstovi antologijski.
I interesuje me jos grupa Mindjusari iz Knina, i oni imaju par dobrih numera.Eto to je nesto u buducnosti, a ostalo na W950 je isto, zanci brdo svacega i fali mu jedno dobro sredjivanje.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
kefalo ja imam neke pesme od azre ako hoces da cu ti moj MSN pa cu da ti ih prevucem da ih skines
uostalom postavicu moj MSN na forumu pa kome sta treba od pesama neka pita jer imama veoma lepo kolekciju 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
a-ha, važe i dan-danas (nažalost)kefalo napisao:Inace, sad cu malo poraditi da dodjem do vise nuera od Azre, jer su tekstovi antologijski.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
tehno maniače, Britney samo relativno ok izgleda, a ono što peva je za američke standarde malo upeglaniji Grand Show. Malo mi je smešno da neko to ozbiljno sluša. Klinke slušaju nju i onu Kristinu i (tipovi i krpice - model uspeha), klinci slušaju Snupa i 50Centa (ribe i kola - ista stvar), a svi zajedno Rihanu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
gargamel4, ne zna,ništa od tih novijih ne slušam,ali Britney nekako mnogo gotivim,i nju i njene pesme,ne znam što.Ove ostale što si ti nabrojao ne podnosim organski,a tu je i kraljica bakuta
koje isto gotivna,.
Znači ove neke vezdice su smešne.Ali kao što napisa Marko123 Tajra rastura.Kao što je (nažalost) nekada rasturao naš voljeni Toše

Znači ove neke vezdice su smešne.Ali kao što napisa Marko123 Tajra rastura.Kao što je (nažalost) nekada rasturao naš voljeni Toše
Nokia C6
Svasta...
Metal,Punk,Rock...tj:
Linkin Park,Metallica,My Chemical Romance,Slipknot,Nightwish....
R'n'B,Dance,itd:
Selfmakigprojekt,The Sounds,Alex Gaudino,Kavinsky,Justice,The Chemical BrothersTimbaland,i josh dostaaa house-a...
Njemacki rap oboooozavam xD Sido,Bushido,B-Tight i drugi...A narodnjake,turbo folk i tako te stvari uz to MRZIM...i Britney,Rihannu,i tako te 'fenserke'...
Linkin Park,Metallica,My Chemical Romance,Slipknot,Nightwish....
R'n'B,Dance,itd:
Selfmakigprojekt,The Sounds,Alex Gaudino,Kavinsky,Justice,The Chemical BrothersTimbaland,i josh dostaaa house-a...
Njemacki rap oboooozavam xD Sido,Bushido,B-Tight i drugi...A narodnjake,turbo folk i tako te stvari uz to MRZIM...i Britney,Rihannu,i tako te 'fenserke'...
LG KU990 Viewty
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49