Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

Tarja peva ko zmaj... skoro nisam cuo zenu da tako dobro peva kao ona :o zato i volim Nightwish :D i ovi sto sviraju su dobri,pogotovo bubnjar 8)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

kako da kazhem nisam u fazonu nightwish-a, svidja mi se mozhda jedna pesma i to je to . :D
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

I ja sam panker u dushi,pa opet slusam i punk i rock i metal... bitno je kako razmisljash, a ne shta slushash :wink:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ja sam metalac u dushi pa slusham i metal i rock i punk. nemam chak nishta protiv nekog blagog rockitja ako su pesme dobre. sa drugim delom posta se slazhem potpuno.
Poslednja izmena od darkado u Pon, 12. Maj 2008. 17:22, izmenjeno 2 puta ukupno.

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Kod mene ushao Kultur shock. Jel slusha neku doticnu grupu? Bas su cudna kombinacija.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

slusam sve sta mi se svidja od Radeta Lackovica(doticni je samo kao primer naveden) do hevi metala.Obozavam Santanu , Yu grupu i Galiju i njih najradije slusam :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

dimi89,
covjece, jel ti pokusava za 3 dana da napravis 500 poruka, sve poruke su tvoje :o
jesi li to cuo za broj pourka koji moras imati da bi slao oglasi i otvarao temu pa sad ispunjavas bonus za 3 dana.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

nisam cuo......imam trenutno slobodnog vremena na pretek ne mogu da spavam,jos je rano da idem sa drustvog u grad znaci ili MSN-Myspace-Mobilnisvet.Trenutno samo cetujem na MSN i citam poruke-dajem odgovore na mobilnisvet :D kao sto sam ti reko Kefalo vec mobilnisvet mije priraso za scre....a da bi se svi (pa i ti uverili) da ne postujem samo da bi dopio te poene ili sta vec kucajte u searchu -Shine-7500-6300 pa cete se uveriti da i tamo postujem ko lud a ne dobijam poene za to. pozz.....nego Kefalo tema je muzika u tvom telefonu....sta ti slusas :D :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

pa sobzirom da sam na putu, trenutno na putu, ogranicen mi je izbor, na ovo sto imam na laptopu, a ostatak mi je na desktopu, kuci.
Inace, sad cu malo poraditi da dodjem do vise nuera od Azre, jer su tekstovi antologijski.
I interesuje me jos grupa Mindjusari iz Knina, i oni imaju par dobrih numera.Eto to je nesto u buducnosti, a ostalo na W950 je isto, zanci brdo svacega i fali mu jedno dobro sredjivanje.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

kefalo ja imam neke pesme od azre ako hoces da cu ti moj MSN pa cu da ti ih prevucem da ih skines :) uostalom postavicu moj MSN na forumu pa kome sta treba od pesama neka pita jer imama veoma lepo kolekciju :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

kefalo napisao:Inace, sad cu malo poraditi da dodjem do vise nuera od Azre, jer su tekstovi antologijski.
a-ha, važe i dan-danas (nažalost) :) , odličan izbor za mobilni, po meni najbolji Azra/B.Dž.Štulić momenat je III album "Ravno do dna", to je strašno i muzički i tekstualno & aLIVE :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

IMam 436 pesama u telefonu :)
A uglavnom je to ovako :
Najvise rock i domaci rap
Onda slede hevy metal i pank pa zatim techno.....ovako otprilike
150 i nesto pesama rock-a isto oko 150 pesama repa
Onda oko 60-70 pesama metala i 40 pesama panka 20 pesama techna i ovo sto ostane...zejbancija

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ja imam oko 300 pesama
Tu ide:mnoooogo pesama od eaglesa & britney spears & još par pesama (kada oću da se opustim)
-House & dance kada se smorim (jel bi me ovo gore još više smorilo)
Ostalo ide na neku pop domaću,r'n'b,rock (kada oću da se zezam)
Bojkotujem rap!!!rayatz niš' lično :D :D
Nokia C6

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

tehno maniače, Britney samo relativno ok izgleda, a ono što peva je za američke standarde malo upeglaniji Grand Show. Malo mi je smešno da neko to ozbiljno sluša. Klinke slušaju nju i onu Kristinu i (tipovi i krpice - model uspeha), klinci slušaju Snupa i 50Centa (ribe i kola - ista stvar), a svi zajedno Rihanu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

tehno maniac,nemoj hip hop / rap da mi diras :wink: ,ali ja slusam vise old school,gangstar,mop... nista od "nove ere"...doduse i ja slusam pop,i to samo zbog Molok-a , ili roisin murphy... ali tu su uvijek chemicalci,depeche, prodigy...(ne moze da dosadi)
.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

gargamel4, ne zna,ništa od tih novijih ne slušam,ali Britney nekako mnogo gotivim,i nju i njene pesme,ne znam što.Ove ostale što si ti nabrojao ne podnosim organski,a tu je i kraljica bakuta :D :D koje isto gotivna,. :D

Znači ove neke vezdice su smešne.Ali kao što napisa Marko123 Tajra rastura.Kao što je (nažalost) nekada rasturao naš voljeni Toše :cry: :(
Nokia C6

Stefan_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 08. Feb 2008. 06:36

Post od Stefan_93 »

Svasta...:D Metal,Punk,Rock...tj:
Linkin Park,Metallica,My Chemical Romance,Slipknot,Nightwish....
R'n'B,Dance,itd:
Selfmakigprojekt,The Sounds,Alex Gaudino,Kavinsky,Justice,The Chemical BrothersTimbaland,i josh dostaaa house-a...:D
Njemacki rap oboooozavam xD Sido,Bushido,B-Tight i drugi...A narodnjake,turbo folk i tako te stvari uz to MRZIM...i Britney,Rihannu,i tako te 'fenserke'...
LG KU990 Viewty

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Ala volim ovu temu, ovo mi je prva ovako poznata i popularna tema ! :D Inace u fonu mi je sada samo strana muzika, house i tehno !
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ja za divno cudo sad u fonu imam abnormalno mnogo techna, i najnoviji album metallice i slipknota... Fascinantno...
Nokia E71... Elegant, but deadly

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

konačno nabavih Ad41 za moju e61,i sad je ona postala stalni muzički pratilac na putu do i sa posla :wink:

Trenutno u telefonu:

The Foreshadowing,album Days Of Nothing
KYPCK,album Cherno
Skepticism,mini LP AES

Naravno,kao i inače u poslednje vreme,striktno Doom metal :D

Odgovori