Samo me je zanimalo da li postoji mozda jos neki telefon koji se slicno otvara, jer ja nisam video jos nijedan. Mada ne smatram 7110 nesto specijalno interesantnim i misterioznim zbog tog preklopnika, ono sto sam naveo sam prepisao sa onog snimka odozgo. A to sto nije bio u nekom glupom filmu i mnogi ljudi ga cesto mesaju sa ovim sto jeste bio, stvarno ne moze biti moj problem, ma koliko ja to hteo i trudio se da bude tako. Moj telefon je mnogo pouzdan, i zato mi je super.
Sto se tice modernih sveobuhvatnih multimedijalnih uredjaja:
mp3 me ne interesuje, kao ni 3gp snimci, a ni video pozivi(jer ja imam utisak da vise lazem svoju "lepsu polovinu" nego ona mene, mada su svakakve perverzije ovih dana popularne

tako da nijedna mogucnost nikada nije u potpunosti iskljucena), blutut... Internet smatram jednim od najboljih covekovih izuma ikada, tako da o tome necu preterano komentarisati, samo mislim da "to u Srbiji ne radi kako bi moglo, ili trebalo", i naravno da se jos uvek nerealno naplacuje, ali i paradajz kosta 4 puta vise na samo 3 kilometra od kvantaske pijace, tako da se jos uvek slobodno mozemo smatrati primitivnom nacijom, i naravno, nebeskom; tako da cu naredni trosak 99% sigurno napraviti u nekoj prodavnici fotoaparata, a muziku slusam vecim delom sa gramofona, ako ste ikada culi za tu zemaljsku napravu ili nedaj Boze videli, pa jos pipnuli. U je
A sto se tice brojnih fanova fensi telefona koji se gadjaju nekim silnim megapikselima, media layerima, verzijama Symbiana, blutut snajperima i ostalim elektronskim pomagalima... mogu samo da ih pitam:
Ljudi, jeste li culi nekada za monopol ?
Toliko. Ako nesto nije jasno, slobodno pitajte. Ionako nemam pametnija posla danas, tako da cu jos nekoliko sati provesti za kompujterom.