Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislim da takav program nemas ni na kompjuteru. Jedino ako ti treba odredjeno tipa pon-sre-pet ili tako nesto, e onda onda imas silne alarm managere. Ako ti bas treba ono danas te budi sutra ne, neovisno od datuma i dana u nedelji, to mislim da mozes slobodno da izbacis sebi iz glave.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
ma ja sam ubedjen da postoji, svakakvih gluposti sam video pa misli mda ima nesto tako, da zvoni svaki drugi dan ili svakih 48h
sad, niakda nisam imao potrebe za nekim alarm programom jer mi u zadnje vreme puno ne treba a akada zatreba navijem k750
a ali niej ti no ova varijanta teska, svake nedelje sebi nastimas za celu sedmicu i to je to, pa ...sad, nemoj pustiti mozak na pasu, mao se koncentrisi da ne za boravis
-----------------------
---------------------
E sad meni treba neki program ali ne znam dali postoji
Dakle, treba mi jednostavno program koji ce imati listu brojva iz imenika.. recimo njih 10.. i recimo kada njega pokrenem da stoji ta lista recimo tih 10 brojeva i ja kliknem zelenu slusalicu na zeljeni br i tako nekoga zovem
kako god skontam to mi nije izvodljivo na n80, zelena slusalica jeste lista brojeva koje sam zvao ili su me zvali, uvek se menja.. imenik, to su svi brojevi treba da pretrazujem... da memorisem po brojevima tastature ono 1,2,3,4.. treba da otvaram telefon..
znaci neki program kao Smart Settings koji ce mi stajati na nekoj precici i kada ga pokrenem da ima listu tih brojeva koja ce uvek biti ista
i da... sto me ljuti kod n80 a verujem i kod ostalih symbian nokia, kada nekoga zovem iz imenika, pa posle zargovora uvek ostane imenik upaljen, zabrovaim na njega i uvek mi trosi memoriju,.. retardirano resenje ko god da ga je izmislio
nadam se da ste me skontali sta mi treba
sad, niakda nisam imao potrebe za nekim alarm programom jer mi u zadnje vreme puno ne treba a akada zatreba navijem k750
a ali niej ti no ova varijanta teska, svake nedelje sebi nastimas za celu sedmicu i to je to, pa ...sad, nemoj pustiti mozak na pasu, mao se koncentrisi da ne za boravis

-----------------------
---------------------
E sad meni treba neki program ali ne znam dali postoji
Dakle, treba mi jednostavno program koji ce imati listu brojva iz imenika.. recimo njih 10.. i recimo kada njega pokrenem da stoji ta lista recimo tih 10 brojeva i ja kliknem zelenu slusalicu na zeljeni br i tako nekoga zovem
kako god skontam to mi nije izvodljivo na n80, zelena slusalica jeste lista brojeva koje sam zvao ili su me zvali, uvek se menja.. imenik, to su svi brojevi treba da pretrazujem... da memorisem po brojevima tastature ono 1,2,3,4.. treba da otvaram telefon..
znaci neki program kao Smart Settings koji ce mi stajati na nekoj precici i kada ga pokrenem da ima listu tih brojeva koja ce uvek biti ista
i da... sto me ljuti kod n80 a verujem i kod ostalih symbian nokia, kada nekoga zovem iz imenika, pa posle zargovora uvek ostane imenik upaljen, zabrovaim na njega i uvek mi trosi memoriju,.. retardirano resenje ko god da ga je izmislio

nadam se da ste me skontali sta mi treba
Poslednja izmena od napalm death u Sre, 21. Maj 2008. 04:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Skinuo sam Kaspersky za telefon i kada zelim da ga instaliram pojavi se ona porukao kao Certifikat error, kako to da resim, jel postoji nacin da se instalira. Ima jos neki fajl koji je dosao uz program ali njie u .sis formatu pa ne moze da se instalira, jel treba negde da ga snimim pre instalacije

iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB
- napalm death
- Mobil manijak