Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da takav program nemas ni na kompjuteru. Jedino ako ti treba odredjeno tipa pon-sre-pet ili tako nesto, e onda onda imas silne alarm managere. Ako ti bas treba ono danas te budi sutra ne, neovisno od datuma i dana u nedelji, to mislim da mozes slobodno da izbacis sebi iz glave.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

pa to je bas TO sto on trazi.. ima podela po danima i onda nastima svaki drugi dan.. recimo ponedeljak, sreda, petak, nedelja

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Jeste napalm deth bas to da ide napr. pon , sre , pet , ned pa onda uto , cet , sub , pon ,sre itd. Ima li tako nesto?
>> N7100 <<

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Pa jednom nedeljno, recimo nedeljom navece pred spavanje, promeni samo koji su ti radni dani za sledecu sedmicu, pa neka na osnovu njih zvoni. Nije neko maltretiranje...... mada i to moze da smori na duze staze......

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Veruj mi da je ogromno smaranje,to sam i radio neko vreme ali desilo mi se da zaboravim par puta pa sam kasnio na posao! Izgleda da tako nesto ne postoji jbg. :x
>> N7100 <<

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma ja sam ubedjen da postoji, svakakvih gluposti sam video pa misli mda ima nesto tako, da zvoni svaki drugi dan ili svakih 48h

sad, niakda nisam imao potrebe za nekim alarm programom jer mi u zadnje vreme puno ne treba a akada zatreba navijem k750

a ali niej ti no ova varijanta teska, svake nedelje sebi nastimas za celu sedmicu i to je to, pa ...sad, nemoj pustiti mozak na pasu, mao se koncentrisi da ne za boravis ;)

-----------------------
---------------------

E sad meni treba neki program ali ne znam dali postoji

Dakle, treba mi jednostavno program koji ce imati listu brojva iz imenika.. recimo njih 10.. i recimo kada njega pokrenem da stoji ta lista recimo tih 10 brojeva i ja kliknem zelenu slusalicu na zeljeni br i tako nekoga zovem

kako god skontam to mi nije izvodljivo na n80, zelena slusalica jeste lista brojeva koje sam zvao ili su me zvali, uvek se menja.. imenik, to su svi brojevi treba da pretrazujem... da memorisem po brojevima tastature ono 1,2,3,4.. treba da otvaram telefon..

znaci neki program kao Smart Settings koji ce mi stajati na nekoj precici i kada ga pokrenem da ima listu tih brojeva koja ce uvek biti ista

i da... sto me ljuti kod n80 a verujem i kod ostalih symbian nokia, kada nekoga zovem iz imenika, pa posle zargovora uvek ostane imenik upaljen, zabrovaim na njega i uvek mi trosi memoriju,.. retardirano resenje ko god da ga je izmislio :x :x :x :x :x :x

nadam se da ste me skontali sta mi treba
Poslednja izmena od napalm death u Sre, 21. Maj 2008. 04:46, izmenjeno 1 put ukupno.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ako ne nadjesh nishta kupi neki matori siemens za 10 evra, svaki je imao tu opciju za budilnik .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

napalm death, recimo neki speed dial fazon? Pa to ispodeshavash u samom fonu. Neces moci 10, nego 9 ljudi da stavis (br 1 je voice mailbox... mada ako i na njega memorishes neciji broj....)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne treba mu to miodrage, lijepo je napisao da za to mora da otvara telefon tj. slajd a njemu treba da zove direktno bez otvaranja slajda. Ja lično ne znam za neki takav program ali i meni bi bio koristan.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma da... svaki fon ja mislim ima opciju dodele korisnika na numericku tastaturu,, ali ne otvara mi se za svaki poziv slide posto je i ovako syeban.. nego neki neka aplikacija namenjena speed dial

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

napalm death, mozes speed dial da izbacis na desktop, ili da ga stavis u smart settings. Slajd valjda vise ne bi trebalo otvarati .

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

a da.. yap, znam da nekako moze bez aplikacije hvala, evo sad sam ga postavio za "desnu tipku" ..jedino sto moze da stane samo 8 brojeva.. 2,3,4,5,6,7,8,9, ..ne moze ni 1 ni 0 pa mi nekako premalo.. al eto, bolje ista nego nista

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Skinuo sam Kaspersky za telefon i kada zelim da ga instaliram pojavi se ona porukao kao Certifikat error, kako to da resim, jel postoji nacin da se instalira. Ima jos neki fajl koji je dosao uz program ali njie u .sis formatu pa ne moze da se instalira, jel treba negde da ga snimim pre instalacije :? :? :?
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

htz, moras da signujes aplikaciju, i onda ces moci da je instaliras bez problema.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ako ti pri instalaciji pise expired,samo vrati datum za 1god unazad i mocices da instal.To ti kazem jer imam ja full kaspersky,a samo mu obnavljas bazu.Taj drugi fajl ti je .db tako da ti je to baza,a nju extrahujes u kaspersky preko x-plorera
Note IV N9100 dual

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

pa sta ce vam kaspersky?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja ne koristim ni jedan,ali sam to samo probao jer me sve interesuje.Ja sam na n70 cak i instalirao viruse pa ih posle cistio rucno i experimentisao
Note IV N9100 dual

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 22:39

Post od kisinjo »

Pozdrav svima!!
Dali je neko uspeo da signuje RotateMe? Ako ima neko ko je uspeo molio bih ga da mi pomogne, da mi objasni kako da i ja odradim!!!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

sta je kod tebe problem pa ti nisi uspeo ? ..dosta rotateME ima na netu koji su vec koristeni, kao da su vec potpisani i onda ih je nemoguce potpisati, ja sam dugo trazio "nediranu" verziju za potpis

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

kisinjo,, imaš celu temo oko signovanja
Potraži malo :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Odgovori