Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 03:59

Post od NeLePFC »

Ljudi da li moze da se ukloni ona poruka kad se pali mob,ono da se bira normal mode ili flight mode...Smara me to vec,svaki put kad upalim mob,to se pojavi ... kako da skinem tu glupost??? :|

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Pa sto te to smara???Mislim ja moj fon mozda upalim 3 puta u 2 nedelje....

Ali sto se tice toga nisam expert kao neki ovde a i neverujem da moze da se ukloni...Ako moze izvinite na mom nagadjanju 8)
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

:lol: Al se vi eksperti... Da obojica malo procitate uputstvo od telefona?? :shock:
Kad ste uzeli telefon, verovatno niste ni citali, kao sta ce to meni nisam ja reta :uhuh:

settings i flight mode :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Jao da!!Evo priznajem da sam pogresio :D :D :D :D Ma nesvesno sam odgovorio to je sve!!

A i izgleda da je ova tema makar malo zivnula posle mesec-dva posto vidim da je trenutno graficko modovanje malo zamrelo!!
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa graficko modovanje jeste malo stalo... Stvarno nema vise koja slika da se izbrise, kad ce neko da se seti da napravi gfx patch to cemo jos videti...
Pathevi su isto stali, eto u mesec dana izadju najvise 2, oni dobri patchevi se prodaju, tako da cekam patch za omogucavanje posebnih putanja gde ce se drzati elfovi(stariji korisnici k750i/w810i znaju o cemu pricam) takodje tu je i patch koji konacno dodaje funkciju da kad se stisne 2/8 ili dzojstik gore/dole da se dobije playlista i da se lepo bira pesma.
Ovi patchevi postoje ali najbolji patcher ih prodaje :smutny:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

bOOdala, evo kako stoje stvari: uzmeš lepo bilo koji font sa windowsa (bitno je da bude TrueType, *.ttf). E sad, oni koji se instaliraju sa windowsom ili office-om su uglavnom kompletni. Oni koji se mogu naći kojekuda često nisu kompletni, tj. fali im pola znakova. Onda uzmeš neki Font-Editor i lepo copy-paste znakove koji ti fale (ako fale).

Često fontovi ispadnu mnogo sitni kad se prebace na telefon. Ni to nije problem, u font editoru možeš uraditi skaliranje (povećavanje/smanjivanje) čitavog fonta. takođe možeš napraviti bold od regular. Uz malo eksperimentisanja i truda može da se napravi font koji ne baguje (tj. ima kompletan skup znakova).

Ostavi mi eMail na PP

steffa54 uopšte nije stvar u fonts.xml datoteci, već je stvar u fajlovima Sans-Serif_Europe_Reg.ttf i Sans-Serif_Europe_Bd.ttf i ovi fajlovi moraju tako da se zovu, šta god pisalo u fonts.xml.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od NeLePFC »

jel moze neko da uploaduje elf screenshooter za k810...Sve koje sam do sad probao nece da sljakaju na mom mobu,pa bi bilo dobro ako neko ima bas za k810 elf... 8)

RockStar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 20:22

Post od RockStar »

jel zna neko sta da obrisema kako bih iskljucio glupi message delivered sound? ili neki drugi nacin kako da iskljucim isti.

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Momci,imam problem.Ubacivao sam drajvere za zvuk u K800 preko X++ programa,(3.1 verzija).Medjutim,bilo koje da ubacim,tel se jedva cuje.Kad obrisem drajvere i upalim tel isto se cuje kao i kad su ubaceni.U cemu moze biti problem?Unapred hvala.
Nokia N95 8gb Black

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Miodrag N73, kako se jedva cuje? Objasni malo vise problem, daj log od xs++ kad ubacis drajvere da vidim ;)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

U redu je Milance,resio sam problem.Sada mali gruva samo tako.Ima li neko neku dobru adresu sa tim stvarima za K800i,da mi posalje na pm?
Nokia N95 8gb Black

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Gde mogu da skinem org. font za k800i???

:oops:

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Feb 2006. 17:14
Kontakt:

Post od Sashko69 »

bOOdala, svaki ima bug... original jedini nema :roll:
Mislim da je ovo samo delimicno tacno, u principu potrebno je koristiti Unicode fontove (recimo, bilo koji iz Windows/Fonts foldera) i sve ce raditi bez problema. Ja trenutno koristim Trebuchet i izgleda sjajno, sto se da videti iz prilozenog:

Slika
Slika
Slika
Long Live Ferguson!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Sashko69, ae poshalji mi taj font na boodala@krstarica.com

8)

RockStar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 20:22

Post od RockStar »

koji acouctics je trenutno najbolji za db2020 (w830)? Probao sam peter`s v2, Dmitogor v1.0, al nisam nesto zadovoljan...

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

Miodrag n73. Malo ti se culo....aaaa..ko kad je muzika derala iz onog zvucnika na koji pricas :D. samo ponovo ubacis drajvere al et vec si :).
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

... Konacno, ovaj sony sketch uopste nema bugova! Radi normalno sa svim nasim znacima, i sa cirilicom i sa latinicom 8) 8) 8)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

A sat?? Meni se baguje kad stoji veliki sat, npr. u 23:01 se smanji, a posle 10 min. se poveca na normalno :roll:

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

ne...meni je normalan :D
p.s. pogledaj poslednju stavku u mom potpisu (moram da se pohvalim :lol: )
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od NeLePFC »

Jel ima neko onaj screen shoter elf,al da sljaka na k810 ??? ja sve probao i ne rade :blinky: :blinky: :blinky:

Odgovori