Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Pa sto te to smara???Mislim ja moj fon mozda upalim 3 puta u 2 nedelje....
Ali sto se tice toga nisam expert kao neki ovde a i neverujem da moze da se ukloni...Ako moze izvinite na mom nagadjanju
Ali sto se tice toga nisam expert kao neki ovde a i neverujem da moze da se ukloni...Ako moze izvinite na mom nagadjanju

SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Jao da!!Evo priznajem da sam pogresio
Ma nesvesno sam odgovorio to je sve!!
A i izgleda da je ova tema makar malo zivnula posle mesec-dva posto vidim da je trenutno graficko modovanje malo zamrelo!!

A i izgleda da je ova tema makar malo zivnula posle mesec-dva posto vidim da je trenutno graficko modovanje malo zamrelo!!
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
- MilančeBGD
- Expert
Pa graficko modovanje jeste malo stalo... Stvarno nema vise koja slika da se izbrise, kad ce neko da se seti da napravi gfx patch to cemo jos videti...
Pathevi su isto stali, eto u mesec dana izadju najvise 2, oni dobri patchevi se prodaju, tako da cekam patch za omogucavanje posebnih putanja gde ce se drzati elfovi(stariji korisnici k750i/w810i znaju o cemu pricam) takodje tu je i patch koji konacno dodaje funkciju da kad se stisne 2/8 ili dzojstik gore/dole da se dobije playlista i da se lepo bira pesma.
Ovi patchevi postoje ali najbolji patcher ih prodaje
Pathevi su isto stali, eto u mesec dana izadju najvise 2, oni dobri patchevi se prodaju, tako da cekam patch za omogucavanje posebnih putanja gde ce se drzati elfovi(stariji korisnici k750i/w810i znaju o cemu pricam) takodje tu je i patch koji konacno dodaje funkciju da kad se stisne 2/8 ili dzojstik gore/dole da se dobije playlista i da se lepo bira pesma.
Ovi patchevi postoje ali najbolji patcher ih prodaje

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
bOOdala, evo kako stoje stvari: uzmeš lepo bilo koji font sa windowsa (bitno je da bude TrueType, *.ttf). E sad, oni koji se instaliraju sa windowsom ili office-om su uglavnom kompletni. Oni koji se mogu naći kojekuda često nisu kompletni, tj. fali im pola znakova. Onda uzmeš neki Font-Editor i lepo copy-paste znakove koji ti fale (ako fale).
Često fontovi ispadnu mnogo sitni kad se prebace na telefon. Ni to nije problem, u font editoru možeš uraditi skaliranje (povećavanje/smanjivanje) čitavog fonta. takođe možeš napraviti bold od regular. Uz malo eksperimentisanja i truda može da se napravi font koji ne baguje (tj. ima kompletan skup znakova).
Ostavi mi eMail na PP
steffa54 uopšte nije stvar u fonts.xml datoteci, već je stvar u fajlovima Sans-Serif_Europe_Reg.ttf i Sans-Serif_Europe_Bd.ttf i ovi fajlovi moraju tako da se zovu, šta god pisalo u fonts.xml.
Često fontovi ispadnu mnogo sitni kad se prebace na telefon. Ni to nije problem, u font editoru možeš uraditi skaliranje (povećavanje/smanjivanje) čitavog fonta. takođe možeš napraviti bold od regular. Uz malo eksperimentisanja i truda može da se napravi font koji ne baguje (tj. ima kompletan skup znakova).
Ostavi mi eMail na PP
steffa54 uopšte nije stvar u fonts.xml datoteci, već je stvar u fajlovima Sans-Serif_Europe_Reg.ttf i Sans-Serif_Europe_Bd.ttf i ovi fajlovi moraju tako da se zovu, šta god pisalo u fonts.xml.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- MilančeBGD
- Expert
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- Sashko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Feb 2006. 17:14
- Kontakt:
Mislim da je ovo samo delimicno tacno, u principu potrebno je koristiti Unicode fontove (recimo, bilo koji iz Windows/Fonts foldera) i sve ce raditi bez problema. Ja trenutno koristim Trebuchet i izgleda sjajno, sto se da videti iz prilozenog:bOOdala, svaki ima bug... original jedini nema

Long Live Ferguson!
- MilančeBGD
- Expert