Gallee.., ove gore slike su uzas sa k850i, nisi upoznat jer verovatno nisi video kakve slike moze k850i da napravi, jeste da nisu nesto ali opet sa druge strane su ok...
Nisam navikao na takve slike jer meni takve slike nisu prirodne, ako je vama ljubicasto nebo prirodno onda izvinite.
Slike sa SE blede i jadne?

cekaj pogledaj kakva je gore slika lisca i neba, tebi je to bledo?? Po meni k800i je ovde napravio bolje boje nego tvoj n82, i mogu da se zakunem da je slika ista kao da se gleda uzivo 99%
Ne razumem zasto svi brane toliko telefone na koje daju pare i onda kad neko da primedbu odmah se branite, ko ljudi sa k850i

Kad sam pokazao neke slike sa doticnog telefona odmah su me napali kako ja ne znam da slikam, kako moj k850i ne valja i slicno.
Ja ne trazim nista drugo nego da budete realni, i da ne gledate da li je telefon nokija, se, ili mozda nekim cudom motorola.
Svi zajedno telefoni pocevsi od n82, n95, k850i mogu u kantu niste videli sta radi imobile 902 jede sve ove za dorucak...
Istina je da nokija pravi malo plavkaste slike, dok SE pravi zuckaste slike i to je istina, onaj ko se ne slaze sa mnom i ne mora, jer se ovde svi plase istine.
IDzO, ta slika je odlicna