Slike sa mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

SlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Slika

:oops: :roll:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

peky@n93, hvala :wink:
gargamel4, pa ovo vece je bilo zaista dosadno, nije problem sto je kasno(i kad sam isao u skolu ja sam bio budan do 3-4h) 8) Posle sinocneg lovljenja meseca razmisljam o kupovini nekog teleskopa 8)
Hvala ;) inace ta treca je nastala pre tacno mesec dana, ali nisam imao vremena da je okacim ovde :)
Gale, ona sa dimom bi bila jako zanimljiva da nije ISO800 :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

MilančeBGD, :wacko: , nisam ja podsavao, bilo je na auto, ali posto sam se tada vratio sa HS, nisam bio bas u stanju da razmisljam.. :wink:
N-Naravno..!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

meni se jako svidja ova sa golf lopticom .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Oblaci i dim - te dve slike se meni najvise svidjaju! :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ajde vi iz klana n82 postavite jos neke slike sa n82 gde se vidi nebo :chytry: Zasto je tako vidljiv sum i nebo vuce na ljubicasto :unsure:

bambi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 13:05

Post od bambi »

k850 ...

Slika

Slika
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

darkado, IDzO, :oops: :wink:

MilančeBGD, ja nigde ne vidim ni malo ljubicaste.. :uhuh:
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Slika
Slika

Obe su uslikane sa automatskim podesavanjem!
Poslednja izmena od IDzO u Pon, 23. Jun 2008. 01:20, izmenjeno 1 put ukupno.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

steta sto nema neki smajli za povracanje! ove slike sa k850 su UZAS! bambi, nisi ti kriv ni za sta! :) :wink:
N-Naravno..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Kriv je i on jednim delom jer je verovatno zadnji deo bio prljav ;)
Ja se izvinjavam mozda je problem moj monitor ili ja imam problema sa ocima, ali evo gde ja vidim ljubicastu boju.
Evo na ovoj slici, ali i na onoj gde je klackalica i sa jedne i sa druge strane klackalice, mozda je to zbog direktnog sunca, ali na ovoj gde sam obelezio nije bilo direktnog sunca.
I da se razumemo ne kazem ja ovde da je k850i, ili je moj k800i bolji od n82 vec opusteno caskam, iako vidim da ovde neki podrzavaju nokiju i ne zele da priznaju da slike nisu dobre i onda se izvlace tako sto pljuju drugi model(iako nisu videli slike doticnog telefona)...

Slika

Evo jedna od danas sa k800i, na ovoj slici vidim lepu plavu boju, ali u gornjem desnom i levom uglu se pojavljuje sum

Slika

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

MilančeBGD napisao:I da se razumemo ne kazem ja ovde da je k850i, ili je moj k800i bolji od n82 vec opusteno caskam, iako vidim da ovde neki podrzavaju nokiju i ne zele da priznaju da slike nisu dobre i onda se izvlace tako sto pljuju drugi model(iako nisu videli slike doticnog telefona)...
Slike su odlicne sa N82, sa slikama k850 sam upoznat (a i ti si).. Tebi je monitor ok, kao i oci, nego mozda nisi navikao na slike koje pravi Nokija, inace.. Svi znamo da ume da ubaci malo zivlje, lepse boje.. Isto su meni slike sa SE blede i jadne..

sad ja kazem da N82 jede K850 i K800 zajedno.. :P

:) ;)
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Slika

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Gallee.., ove gore slike su uzas sa k850i, nisi upoznat jer verovatno nisi video kakve slike moze k850i da napravi, jeste da nisu nesto ali opet sa druge strane su ok...
Nisam navikao na takve slike jer meni takve slike nisu prirodne, ako je vama ljubicasto nebo prirodno onda izvinite.
Slike sa SE blede i jadne? :? cekaj pogledaj kakva je gore slika lisca i neba, tebi je to bledo?? Po meni k800i je ovde napravio bolje boje nego tvoj n82, i mogu da se zakunem da je slika ista kao da se gleda uzivo 99%
Ne razumem zasto svi brane toliko telefone na koje daju pare i onda kad neko da primedbu odmah se branite, ko ljudi sa k850i :shock: Kad sam pokazao neke slike sa doticnog telefona odmah su me napali kako ja ne znam da slikam, kako moj k850i ne valja i slicno.
Ja ne trazim nista drugo nego da budete realni, i da ne gledate da li je telefon nokija, se, ili mozda nekim cudom motorola.
Svi zajedno telefoni pocevsi od n82, n95, k850i mogu u kantu niste videli sta radi imobile 902 jede sve ove za dorucak...
Istina je da nokija pravi malo plavkaste slike, dok SE pravi zuckaste slike i to je istina, onaj ko se ne slaze sa mnom i ne mora, jer se ovde svi plase istine.

IDzO, ta slika je odlicna ;)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

MilančeBGD, ok, onda ne mozemo porediti moje slike sa N82 (koje su uzas, jer ne znam da slikam) i slike koje K850 MOZE da napravi.. sigurno N82 moze da napravi BRUKA slike..

no, ne bitno, vratimo se Nokia vs SE.. Milane ti znas da je meni N82 samo trenutno na koriscenju tako da ne moram da ga branim ni zbog cega..

i ti si bezbroj puta rekao da je N82 naspram K850 keva, slazem se.. isto sam i ja tako prosle sezone govori tebi da je K800 naspram n73, kako rekosmo, keva..

a sto se tice boja, to mozemo da zavrsimo recenicom "Ukusi su razliciti, o njima ne treba raspravljati".. mnogi su rekli da su generalno slike da Nokije "Lepse" od istih sa SE telefona zbog takozvanog sminkanja slika..

meni se vise svidja Nokijina varijanta..

sto se tice tvoje slike, super je, stvarno i verujem da je 100% ista kao i u prirodi, ali ti si ze zakacio za jednu moju sliku, jel? stoji to da je ljubicasto, ali tu manu anuliraju (to je mala rec) ostale slike..
N-Naravno..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Gallee.., nisam rekao da ne znas da slikas, mozda bi situacija bila bolja da nije bilo sve auto...
Naravno da je n82 bolji od k850i, i naravno da je k800i bolji od n73, a mogu i sa sigurnoscu reci da je k800i bolji od k850i(za sada dok ne izadje camdriver), a mozda u nekim situacijama i od n82(nekim!!!)

Nokia vs SE naravno da nokija pravi bolje i dopadljivije boje, ali mislim da SE pravi malo realnije, i slazem se da je SE dosta los sa original camdriverima, nokija ima bolji softver kamere zato pravi i bolje slike, ali kad SE dobije bolji softver kamere, tj. camdriver SE postaje dosta bolji, ali to nisu krivi korisnici SE vec oni koji rade na drajveru i koji ne zele da se malo vise potrude i izvuku maksimum iz kamere.

Nije samo jedna, primetio sam i na drugim slikama koje sam video i koje su bile sa n82, kao sto sam rekao gore ta slika nije ok(po meni) dok su sve ostale ok, cak ova 2 slika je ko da je sa k800i :shock:
Blic i efekat slike ko da je slikano vodenim bojicama, takodje vidljiv sum po belim zidovima, da me je neko pitao sa kojim je telefonom odmah bi rekao k800i.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo jos jedna slika oblaka ali od neki dan!
http://i15.photobucket.com/albums/a393/ ... 008179.jpg

Ja vidim da na ovim mojim slikama neba ima suma na gornjem delu obe slike ali zasto je to tako nemam pojma! Na ovoj drugoj nije hteo da odradi auto fokus (slikana je kad je bio crveni kvadrat) a na prvoj slici neba kvadrat je bio xelen tj uhvatio je taj auto fokus! -nadam se da sam se dobro izrazio i objasnio-

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

MilančeBGD napisao:Svi zajedno telefoni pocevsi od n82, n95, k850i mogu u kantu niste videli sta radi imobile 902 jede sve ove za dorucak...
i-mobile902

Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Iskreno,nesto i nisam odusevljen :dry:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Kad n82 bude napravio ovakvu sliku... :roll:
imobile ima odlicne boje, pravi odlicne slike i po danu i po noci, makro je tako dobar da sam prosto odusevljen.Ali dzaba sve to kad je ovako upropascen telefon :smutny:

Evo nekih slika koje sam na brzinu nasao na flickr:

http://www.flickr.com/photos/ziociccio/1386529495/
http://www.flickr.com/photos/16878907@N03/1798013057/
http://www.flickr.com/photos/brucedowns/2297399377/
http://www.flickr.com/photos/27734481@N03/2586641606/

Odgovori