zzeka, sve zavisi od mesta gde se nalazis a i vremenskih uslova...
Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
qwertyka, nema resenja osim da cekas novi-stabilniji softver
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
A jel se tel sa tim SW samo kod tebe budalesa ili si nasao podatak da se jos kod nekoga gubi?
Slazem se sa Sale_M da trebas sacekati novu verziju SW pa da vidis da li ce se resiti ovi problemi!
Eventualno da odes negde u servis pa da pokusaju da ti vrate stari SW (mislim da je neko pisao da je to moguce preko nekog BOX-a, ali nisam siguran)!
Slazem se sa Sale_M da trebas sacekati novu verziju SW pa da vidis da li ce se resiti ovi problemi!
Eventualno da odes negde u servis pa da pokusaju da ti vrate stari SW (mislim da je neko pisao da je to moguce preko nekog BOX-a, ali nisam siguran)!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Promena product coda sluzi upravo radi dobijanja zeljenog jezika menija,tako da sa nekim kodom koji nije balkan normalno da nemas srpski jezik za meni.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Evo ti tema za GPS pa tamo ces naci vise informacija: viewtopic.php?t=7222
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Drug mi je ostavio njegovu N95 8GB da mu namestim navigaciju ubacim par tema itd, kad hocu da install temu izbacuje certificate error valjda, contact suplier nesto, instalirao sam ove teme na dosta n95-ica i nikom sertifikat nije pravio problem. Telefon je vodafone i sve ikonice vodafone su u meniju jel to znaci da soft nije originalan pa pravi problem?
- Cegevara
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Pozdrav ljudi.
Uzeo sam juce fon,prodao moju N 95 i dodao sa ovu,birao sam izmedju 5-6 komada da bih uzeo sto cvrsci slajder jer stvarno i kao novi ima lufta...recite mi jel formatiranje baterije ide takodje 3 puta samo dok indikator pokaze da je puna?Posto vidim da je nesto drugacija vrsta bat u odnosu na n95..ali pretpostavljam da je isto.
Uzeo sam juce fon,prodao moju N 95 i dodao sa ovu,birao sam izmedju 5-6 komada da bih uzeo sto cvrsci slajder jer stvarno i kao novi ima lufta...recite mi jel formatiranje baterije ide takodje 3 puta samo dok indikator pokaze da je puna?Posto vidim da je nesto drugacija vrsta bat u odnosu na n95..ali pretpostavljam da je isto.
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49