Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
qwertyka, nema resenja osim da cekas novi-stabilniji softver zzeka, sve zavisi od mesta gde se nalazis a i vremenskih uslova...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
A jel se tel sa tim SW samo kod tebe budalesa ili si nasao podatak da se jos kod nekoga gubi?
Slazem se sa Sale_M da trebas sacekati novu verziju SW pa da vidis da li ce se resiti ovi problemi!
Eventualno da odes negde u servis pa da pokusaju da ti vrate stari SW (mislim da je neko pisao da je to moguce preko nekog BOX-a, ali nisam siguran)!
Pa pazi, ako bih sada vratio product code na onaj stari, i opet uradio update... on bi uradio reinstall software-a na taj product code... mogu to da probam...
Formatiracu o5 memoriju, i resetovati ceo fon... pa cemo videti..
ne, product code nije verzija softvera... to je jednostavno kod koji telefonu govori za koje je trziste proizveden. Povracaj softvera moze uspesno da se zavrsi u servisima pomocu odrejenih boksova...
Promena product coda sluzi upravo radi dobijanja zeljenog jezika menija,tako da sa nekim kodom koji nije balkan normalno da nemas srpski jezik za meni.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
to sam i ja pokusao da objasnim, samo ne znam koliko sam u tome uspeo...
sve u svemu, odradi hard format i format mass memorije, mozda pomogne, ako nista cekaj novi firmaware, nemoj da vracas na stari...
Drug mi je ostavio njegovu N95 8GB da mu namestim navigaciju ubacim par tema itd, kad hocu da install temu izbacuje certificate error valjda, contact suplier nesto, instalirao sam ove teme na dosta n95-ica i nikom sertifikat nije pravio problem. Telefon je vodafone i sve ikonice vodafone su u meniju jel to znaci da soft nije originalan pa pravi problem?
Jedno pitanje za vlasnike n95 8gb ako moze ? Jel je stvarno toliko lose uradjen slajder,i celokupna plastika telefona,citao sam na dosta mesta da se ljudi zale ? Hvala unapred na odgovoru.
markolaza, ako uzmes savrseno utegnut tel ipak ce se nakon nekog vremena rasklimati. Ja sam moj zatezala vec 2 puta. Ipak, i dalje mislim da je tel vrh i ne bih ga menjala samo zbog slajdera...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pozdrav ljudi.
Uzeo sam juce fon,prodao moju N 95 i dodao sa ovu,birao sam izmedju 5-6 komada da bih uzeo sto cvrsci slajder jer stvarno i kao novi ima lufta...recite mi jel formatiranje baterije ide takodje 3 puta samo dok indikator pokaze da je puna?Posto vidim da je nesto drugacija vrsta bat u odnosu na n95..ali pretpostavljam da je isto.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.