Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

redgirl napisao:Postoji li mogucnost da se blic iliti led dioda koristi stalno ili bude non stop ukljucena?
Nažalost, ne postoji.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

NiceLight
Slika
Slika
NiceLight - professional torch and skinnable night clock provider for Symbian OS.
8)

momir
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 23. Feb 2007. 22:42

Post od momir »

Pozdrav!
Do sada sam imao V3x,od pre 2 meseca sam presao na 6120,razlika je ogromna,najverovatnije ste vec pisali o tome,ali posto ima 23 strana na topicu,a ja prekosutra idem na more moracu da vas pitam:
Da li moze da se ubaci subtitle u film preko telefona i kako,gledam da neki film prebacim u 3gp preko super convertera da se zanimam dok putujem,hvala na odgovoru

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

momir, imas temu posvecenu pakovanju filmova u 3gp i druge formate a i dovoljno vremena da procitas detaljno uputstvo... Tesko da bi ti neko to mogao objasniti toliko sazeto a opet da tebi to bude jasno...

dulehak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Avg 2008. 22:33

Post od dulehak »

pekiworld Neznam za posebna podesavanja za MSN ali skini Nimbuzz ili Fring oni podrzavaju vise tih servisa kao sto su Skype, MSN, Yahoo, Google talk, AIM, ICQ itd stim sto sa fringom mozes da obavljas i besplatne razgovore sa ljudima koji su online pored racunara ili imaju isti aktivan na mobilnom. Ja licno probao sa Fringom na mobu i Skype na racunaru cuje se odlicno.

cale Trazim takav program vec duze vreme i nista koji god da sam probao ne radi na mom telefonu Nokia 6120c.

Pozdrav

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Avg 2008. 03:21

Post od Georgina »

Шта може бити ако телефон не региструје меморијску картицу, која сасвим ОК ради ако се стави у дигитални фотоапарат?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Od koliko je GB mem kartica?
Na Kingstonovom sajtu pise da 6120 podrzava max 2GB karticu tako da ako je veca nece je prepoznati!

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Georgina »

Картица је 1 GB, значи раније је све било ОК тј радило је али сад неће...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pokusaj da formatiras karticu i telefon pa onda da je ubacis !

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Georgina »

Форматирала сам картицу, а ако форматирам телефон онда ће ми нестати све поруке, именик?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Da ! :wink:
Odradi back up imenika i poruka i onda zveki format!

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Georgina »

Још кад бих знала како се врши Back up, значи онда се оне сачувају?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kako bih ja voleo da znam kako je doslo do toga da ti tel ne registruje mmc i sta se tacno desava kad upalis tel.Smem da se kladim da je u pitanju ista stvar kao i kod par njih kojima sam objasnio sta trebaju da urade.Kad neko ima neki problem trebao bi lepo da objasni sta je radio poslednje pa se desio odredjeni problem.Imenik ces da sacuvas tako sto ces da udjes u imenik na tel pa idi na options-mark all pa opet options-copy-to memory card i sacekaj da ti iskopira.Kada budes resetovala tel onda lepo udjes u imenik pa options-copy-from memory card i tada ce ti vratiti ceo imenik.Za poruke imas extra app koja se zove sms exporter i koja ti sve poruke snimi na koren E memorije u vidu textualnog fajla u kome za svaku poruku vidis tacno vreme,ime,broj posiljaoca.Sada ti pisem na pp
Note IV N9100 dual

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Georgina »

Сад је све ОК, хвала.

Него ме интересује који је то програм за увећавање слике из контакта при позиву?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Za uvecavanje slike pri pozivu?Kako to mislis?Ima app koja se zove Best Full Screen Caller i koja prikazuje sliku pri dolaznom i odlaznom pozivu preko celog displaya
Note IV N9100 dual

Georgina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Georgina »

Не знам баш најбоље објаснити али мислим да смо се разумели, хвала! :)

aca1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Avg 2008. 04:09

Post od aca1 »

kako moze da se koristi 6120 kao web kamera,ako uopste moze. :roll: :roll: :roll:

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

aca1 moze, snimis mobiola web camera program, koji snimas i na telefon, i na racunar, mozes je koristiti kao web cameru za msn, i ostale programe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

aca1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Avg 2008. 04:09

Post od aca1 »

free trial je samo tri dana a i nisam uspeo da ga povezem preko usb-a nece preko ni jednog porta al za tri dana necu ni da se zamaram.nego ako ima neki besplatan program

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

aca1, poslao sam ti na pp nesto pa tu mozda i nadjes to sta trazis,a ako te nesto zbunjuje javi se
Note IV N9100 dual

Odgovori