Nažalost, ne postoji.redgirl napisao:Postoji li mogucnost da se blic iliti led dioda koristi stalno ili bude non stop ukljucena?
Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pozdrav!
Do sada sam imao V3x,od pre 2 meseca sam presao na 6120,razlika je ogromna,najverovatnije ste vec pisali o tome,ali posto ima 23 strana na topicu,a ja prekosutra idem na more moracu da vas pitam:
Da li moze da se ubaci subtitle u film preko telefona i kako,gledam da neki film prebacim u 3gp preko super convertera da se zanimam dok putujem,hvala na odgovoru
Do sada sam imao V3x,od pre 2 meseca sam presao na 6120,razlika je ogromna,najverovatnije ste vec pisali o tome,ali posto ima 23 strana na topicu,a ja prekosutra idem na more moracu da vas pitam:
Da li moze da se ubaci subtitle u film preko telefona i kako,gledam da neki film prebacim u 3gp preko super convertera da se zanimam dok putujem,hvala na odgovoru
pekiworld Neznam za posebna podesavanja za MSN ali skini Nimbuzz ili Fring oni podrzavaju vise tih servisa kao sto su Skype, MSN, Yahoo, Google talk, AIM, ICQ itd stim sto sa fringom mozes da obavljas i besplatne razgovore sa ljudima koji su online pored racunara ili imaju isti aktivan na mobilnom. Ja licno probao sa Fringom na mobu i Skype na racunaru cuje se odlicno.
cale Trazim takav program vec duze vreme i nista koji god da sam probao ne radi na mom telefonu Nokia 6120c.
Pozdrav
cale Trazim takav program vec duze vreme i nista koji god da sam probao ne radi na mom telefonu Nokia 6120c.
Pozdrav
Od koliko je GB mem kartica?
Na Kingstonovom sajtu pise da 6120 podrzava max 2GB karticu tako da ako je veca nece je prepoznati!
Na Kingstonovom sajtu pise da 6120 podrzava max 2GB karticu tako da ako je veca nece je prepoznati!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kako bih ja voleo da znam kako je doslo do toga da ti tel ne registruje mmc i sta se tacno desava kad upalis tel.Smem da se kladim da je u pitanju ista stvar kao i kod par njih kojima sam objasnio sta trebaju da urade.Kad neko ima neki problem trebao bi lepo da objasni sta je radio poslednje pa se desio odredjeni problem.Imenik ces da sacuvas tako sto ces da udjes u imenik na tel pa idi na options-mark all pa opet options-copy-to memory card i sacekaj da ti iskopira.Kada budes resetovala tel onda lepo udjes u imenik pa options-copy-from memory card i tada ce ti vratiti ceo imenik.Za poruke imas extra app koja se zove sms exporter i koja ti sve poruke snimi na koren E memorije u vidu textualnog fajla u kome za svaku poruku vidis tacno vreme,ime,broj posiljaoca.Sada ti pisem na pp
Note IV N9100 dual
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
aca1 moze, snimis mobiola web camera program, koji snimas i na telefon, i na racunar, mozes je koristiti kao web cameru za msn, i ostale programe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album