Yettel novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Da nisam spomenuo FreiMinMon jedno X puta ne bih nista rekao... ovako... Pa pogledajte malo po netu sta se sve nudi. Jeste da je samo za Symbian 9.1 ali za veliki broj korisnika ce i da posluzi. Plus sto ima mogucnosti da racuna 60+60, 60+30, 60+10, 60+1, 30+1, 1+1... Ma kako god da neko ima izvitoperene ideje, program ce sa lakocom da ih savlada. Ja isprobao, iako sam prepaid, i stvarno lepo radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hmmm. Zanimljivo.
Ako korisnik na racunu ima manje od 13 dinara, slanjem aktivacione poruke ("minus" na 1616) moze aktivirati dozvoljeni minus od 40 dinara na svom prepaid racunu. Dozvoljeni minus se moze iskoristiti pet dana od datuma aktivacije. Aktivaciona poruka se naplacuje 4 dinara pri uplati sledece dopune.
Korisna stvarcica. Da ne gubimo zivce kad nam se desi da nestane kredit.
Pohvaljujem!
Ako korisnik na racunu ima manje od 13 dinara, slanjem aktivacione poruke ("minus" na 1616) moze aktivirati dozvoljeni minus od 40 dinara na svom prepaid racunu. Dozvoljeni minus se moze iskoristiti pet dana od datuma aktivacije. Aktivaciona poruka se naplacuje 4 dinara pri uplati sledece dopune.
Korisna stvarcica. Da ne gubimo zivce kad nam se desi da nestane kredit.
Pohvaljujem!
Poslednja izmena od vuchko987 u Čet, 28. Avg 2008. 08:04, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nije loshe, ali srecom meni ovo moze da se desi samo ako padne ceo telekomunikacioni sistem zemlje, sto se pre jedno godinu dana i desilo, kad nisu radile kartice, nije radio mt:s, Vip, Telenor je radio samo ponegde, i uglavnom kilavo - a u takvoj situaciji mi i ne treba kredit kad ne mogu da koristim fon. Sto se tiche druge strane, jednostavnim slanjem SMS-a na 8585 sa iznosom koji mi treba dopunim kredit, a osvezi mi se i stanje na rachunu u banci 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Tja e dopuna na svakom ćošku ... dopuna sa računa i sa post pejd broja (kod telenora i sa pripejd broja) ne vidim kome može da zatreba ovakvo nešto (eto ja nešto i ne poznajem ljude koji koriste pozovi me opciju) možda klincima i zaluđenicma koji će da iskoriste tih 40 dindži da bace karticu kupe novu i tako u krug i pri tome se jedni drugima hvale ko je više zavrnuo operatera 

60 bonus minuta
Iskoristite svaki minut kao da je zlatni!
Telenor Vam poklanja 60 bonus minuta do kraja godine uz svaki kupljeni Telenor olimpijski prepaid paket Zlatni minut. Ponuda traje do kraja septembra.
Kolicine su ogranicene.
Za vise informacija pozovite broj 063 9636 (besplatan za korisnike Telenor mreze).
Iskoristite svaki minut kao da je zlatni!
Telenor Vam poklanja 60 bonus minuta do kraja godine uz svaki kupljeni Telenor olimpijski prepaid paket Zlatni minut. Ponuda traje do kraja septembra.
Kolicine su ogranicene.
Za vise informacija pozovite broj 063 9636 (besplatan za korisnike Telenor mreze).
iPhone 6 Plus
Svakog prvog u mesecu pocev od oktobra, zavrsno sa decembrom, korisnik koji kupi i aktivira novi Olimpijski pre-paid paket dobija po 20 besplatnih minuta.
Edit: besplatni minuti vaze samo u Telenor mrezi.
Jedno pitanje za djuice. Da li promocija vazi i za stare pre-paid korisnike koji se prebace na Olimpijski paket u septembru?
Edit: besplatni minuti vaze samo u Telenor mrezi.
Jedno pitanje za djuice. Da li promocija vazi i za stare pre-paid korisnike koji se prebace na Olimpijski paket u septembru?
Poslednja izmena od vuchko987 u Uto, 02. Sep 2008. 19:39, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.