Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Dok je bio obracun po sekundi, tajmeri u telefonu su vredeli nesto ali od kako je uvedeno zaokruzivanje prvog minuta, racunanje je dosta neprecizno. Ovaj servis je bas bio potreban i svidja mi se sto je vrlo azuran. Svaka cast za Telenor.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da nisam spomenuo FreiMinMon jedno X puta ne bih nista rekao... ovako... Pa pogledajte malo po netu sta se sve nudi. Jeste da je samo za Symbian 9.1 ali za veliki broj korisnika ce i da posluzi. Plus sto ima mogucnosti da racuna 60+60, 60+30, 60+10, 60+1, 30+1, 1+1... Ma kako god da neko ima izvitoperene ideje, program ce sa lakocom da ih savlada. Ja isprobao, iako sam prepaid, i stvarno lepo radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa bolje miodrage, da nista nisi rekao jer taj FreiMinMon moze da koristi 5% korisnika. Trazio sam ja na internetu neki java program koji obavlja istu stvar ali nema. Uostalom, sada vise to nije ni bitno jer servis radi.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Na besplatnom broju 9636 postoji informacija od usluzi "Dozvoljeni minus"...
A nema nista o tome na sajtu i na forumima. Jel to samo kod mene... ili? :ohmy:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Hmmm. Zanimljivo.
Ako korisnik na racunu ima manje od 13 dinara, slanjem aktivacione poruke ("minus" na 1616) moze aktivirati dozvoljeni minus od 40 dinara na svom prepaid racunu. Dozvoljeni minus se moze iskoristiti pet dana od datuma aktivacije. Aktivaciona poruka se naplacuje 4 dinara pri uplati sledece dopune.
Korisna stvarcica. Da ne gubimo zivce kad nam se desi da nestane kredit.
Pohvaljujem!
Poslednja izmena od vuchko987 u Čet, 28. Avg 2008. 08:04, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ok je stvar stvarno, jos sinoc sam cuo na ovom broju to.
Cudi me samo kako jos niko nije prekomenarisao od strane "zvanicnika". :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije loshe, ali srecom meni ovo moze da se desi samo ako padne ceo telekomunikacioni sistem zemlje, sto se pre jedno godinu dana i desilo, kad nisu radile kartice, nije radio mt:s, Vip, Telenor je radio samo ponegde, i uglavnom kilavo - a u takvoj situaciji mi i ne treba kredit kad ne mogu da koristim fon. Sto se tiche druge strane, jednostavnim slanjem SMS-a na 8585 sa iznosom koji mi treba dopunim kredit, a osvezi mi se i stanje na rachunu u banci :D

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Pohvale,pohvale,jako korisno,verovatno će i iz lelekoma i bipa stići nešto slično,nema više problema kada nestane kredita,ccc od telesmora nisam očekivao da će prvi ponuditi prvi to,ali sam tako nešto očekivao.Videćemo šta će biti kada lelekom i bip ubace svoje verzije :|
Nokia C6

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ovo moje se i jeste odnosilo na Lelekom. Mada svi imaju ove opcije dopune kredita putem SMS-a.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

miodrage, pretpostavljam da se komentar tehno maniac, odnosio na novu uslugu Telenora vezano za dozvoljeni minus, koju ti neces koristiti, jer, kao sto si sam rekao, "ovo moze da se desi samo ako padne ceo telekomunikacioni sistem zemlje".

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

vuchko987, miodrage, da mislio sam na uslugu dozvoljenog minusa,koja će koristiti nama prepaid korisnicima :wink:
Nokia C6

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Izvinjavam se duboko, doslo je do nesporazuma. A sad sam se setio necega, pa zar telekom nema onu besplatnu foru "pozovi me"

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da, ima. Ima istu foru i Telenor. Mada mi se cini da je ovo prakticnije. Ja inace nemam potrebe za ovim jer sam na postpaidu ali sve vise pocinje da mi se svidja prepaid.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jeste prakticnije ali je isto tako i "minus" koji moras kad tad da nadoknadis tj koji ti se skida od naredne dopune + poruku koju ti naplate dok kod mt:s-a je free ako se ne varam ali tom nekom stize samo sms i taj neko mora da te zove

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

I kod telenora i kod mt:s-a imate opciju kada imate manje kredita od odredjene sume, da posaljete sms osobi iz mreze, ukupno 5 dnevno, cini mi se...
To je telenor uveo odavno pa mt:s...
Ovo sa kreditom mi je bzv, osim za ljude kojima dopuna nije blizu ili je hitno a nemaju kredita...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tja e dopuna na svakom ćošku ... dopuna sa računa i sa post pejd broja (kod telenora i sa pripejd broja) ne vidim kome može da zatreba ovakvo nešto (eto ja nešto i ne poznajem ljude koji koriste pozovi me opciju) možda klincima i zaluđenicma koji će da iskoriste tih 40 dindži da bace karticu kupe novu i tako u krug i pri tome se jedni drugima hvale ko je više zavrnuo operatera :disgust:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

60 bonus minuta

Iskoristite svaki minut kao da je zlatni!
Telenor Vam poklanja 60 bonus minuta do kraja godine uz svaki kupljeni Telenor olimpijski prepaid paket Zlatni minut. Ponuda traje do kraja septembra.

Kolicine su ogranicene.

Za vise informacija pozovite broj 063 9636 (besplatan za korisnike Telenor mreze).
iPhone 6 Plus

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

djuice@rs, nije lose ali sumljam da ce naterati nekoga da koristi telenor. Mozda da iskoristi i baci karticu... :wink:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Izgleda da Telenor hoce da rasproda sve olimpijske pakete i da zavrsi s tim, sto je i logicno jer se i olimpijada zavrsila. Kao sto kaze mp3mp3, narod ce da pokupuje, istrosi i baci. I kraj.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Svakog prvog u mesecu pocev od oktobra, zavrsno sa decembrom, korisnik koji kupi i aktivira novi Olimpijski pre-paid paket dobija po 20 besplatnih minuta.
Edit: besplatni minuti vaze samo u Telenor mrezi.

Jedno pitanje za djuice. Da li promocija vazi i za stare pre-paid korisnike koji se prebace na Olimpijski paket u septembru?
Poslednja izmena od vuchko987 u Uto, 02. Sep 2008. 19:39, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori