Ovako.... danas sam sredio garmina cim sam izasao na ulicu upalio ga i odmah je bio nakacen na satelite

, znaci lock on time je 2 sekunde, recimo da mi je toliko trebalo da udjem u program i pritisnem ono "i agree"

. Sad da li su menjali gps chipset ili nesto mutili ali ovo je dosta bolje nego n95

. @Phantom Lord sudeci po ovome sada 2-3 dana heavy koriscenja, i sigurno 5-7 dana ako izbacim stvari vezane za transfer podataka, naravno okacicu konretna iskustva vremenom ovo su sad pretpostavke

. Osvetljenje je def znaci na sredini. Energiju vuku odredjena cuda koja se instaliraju sa aplikacijama ( appserv , licence mngr i sl ) , to su male kolicine ali kad se nakupi sa dosta programa sto cuda moze da bude znacajno, ovo su samo moje pretpostavke nikad ih nisam proverio jer cu uvek instalirati sve sto me zanima

. Eh da, po jakom suncu stvari se bolje vide na n95 8gb nego na e71, u pitanu su nijanse ali mi ipak bode oci. @Phantom Lord, da li ti slike kad ih gledas na telefonu izgledaju kao da nisu u 16m boja , pricam o fotkama koje si hvatao sa telefonom naravno , nisam ih prebacivao na komp jer kapiram da tamo izgledaju normalno.
edit: neke aplikacije tj igre nece da se instaliraju ( skyforce reloaded)