!,čast izuzecima
 !,čast izuzecima   
 Evo štekam,ode ipod,do NG otići će i u900 i dolazi e71 (ili iphone,šta mi dođe)!
Znači mi puno ovakvo obaveštenje od iskusnih i zahtevnih korisnika.

a boja je usaglašena sa crvenom postavom futrole, zatim neke teme imaju razne crvene detalje, itd. Dakle, ima i modni razlog.
 a boja je usaglašena sa crvenom postavom futrole, zatim neke teme imaju razne crvene detalje, itd. Dakle, ima i modni razlog. 

, ali mislim da je to vezano samo za prvo paljenje
 , ali mislim da je to vezano samo za prvo paljenje  . Cak i sa najbitnijim instaliranim programima telefon je surovo brz i svi koji su ga drzali u ruci su se slozili da je brzi od n95 ( 8gb ) . Sto se tice baterije meni je posle prvog punjenja izdrzala 1 ceo dan + cca 19 sati . U to je ukljuceno ~25min razgovora , 15-20 min gps-a , gomila mail poruka , skidanje mail poruka na svakih sat vremena , 10ak slika kamerom ( koriscenje blica na recimo pola od njih ) + cesto drndanje telefona instaliranje softwera i sl . Sto se mene tice to su izuzetno obecavajuci rezultati narocitom s obzirom da bi baterija punim kapacitetom trebala da radi posle treceg punjenja ( valjda
 . Cak i sa najbitnijim instaliranim programima telefon je surovo brz i svi koji su ga drzali u ruci su se slozili da je brzi od n95 ( 8gb ) . Sto se tice baterije meni je posle prvog punjenja izdrzala 1 ceo dan + cca 19 sati . U to je ukljuceno ~25min razgovora , 15-20 min gps-a , gomila mail poruka , skidanje mail poruka na svakih sat vremena , 10ak slika kamerom ( koriscenje blica na recimo pola od njih ) + cesto drndanje telefona instaliranje softwera i sl . Sto se mene tice to su izuzetno obecavajuci rezultati narocitom s obzirom da bi baterija punim kapacitetom trebala da radi posle treceg punjenja ( valjda  ) . Velicina ekrana je ok ako sam se ja navikao lako posle n95 8gb mogu i ovi sto su imali telefone sa manjim ekranima
 ) . Velicina ekrana je ok ako sam se ja navikao lako posle n95 8gb mogu i ovi sto su imali telefone sa manjim ekranima  . Ovo mi je prvi telefon sa qwerty tastaturom i generalno sam se jako brzo navikao, cak posle 2 dana vec uspevam da kucam dosta toga na slepo , naravno cesto se pojavljuju greske ali verujem da mi nece trebati dugo vremena da ih svedem na minimum kako je krenulo. Sto se tice GPS-a jos nisam stavio garmina ali samo lokovanje na satelite sa nokijinim softwerom mi deluje brze neko sto je islo preko n95. Kvalitet izrade je super kao sto je vec nebrojeno puta receno svuda po internetu. Sto se tice softverskih problema recimo, windows live messenger pravi problem. Kad god udjem u live messenger odeljak u imeniku i izadjem telefon zakuca i ugasi se . Sto se tice ostalih programa sve je ok i sve radi kako bi trebalo .
 . Ovo mi je prvi telefon sa qwerty tastaturom i generalno sam se jako brzo navikao, cak posle 2 dana vec uspevam da kucam dosta toga na slepo , naravno cesto se pojavljuju greske ali verujem da mi nece trebati dugo vremena da ih svedem na minimum kako je krenulo. Sto se tice GPS-a jos nisam stavio garmina ali samo lokovanje na satelite sa nokijinim softwerom mi deluje brze neko sto je islo preko n95. Kvalitet izrade je super kao sto je vec nebrojeno puta receno svuda po internetu. Sto se tice softverskih problema recimo, windows live messenger pravi problem. Kad god udjem u live messenger odeljak u imeniku i izadjem telefon zakuca i ugasi se . Sto se tice ostalih programa sve je ok i sve radi kako bi trebalo .
 , znaci lock on time je 2 sekunde, recimo da mi je toliko trebalo da udjem u program i pritisnem ono "i agree"
 , znaci lock on time je 2 sekunde, recimo da mi je toliko trebalo da udjem u program i pritisnem ono "i agree"  . Sad da li su menjali gps chipset ili nesto mutili ali ovo je dosta bolje nego n95
 . Sad da li su menjali gps chipset ili nesto mutili ali ovo je dosta bolje nego n95  . @Phantom Lord sudeci po ovome sada 2-3 dana heavy koriscenja, i sigurno 5-7 dana ako izbacim stvari vezane za transfer podataka, naravno okacicu konretna iskustva vremenom ovo su sad pretpostavke
 . @Phantom Lord sudeci po ovome sada 2-3 dana heavy koriscenja, i sigurno 5-7 dana ako izbacim stvari vezane za transfer podataka, naravno okacicu konretna iskustva vremenom ovo su sad pretpostavke  . Osvetljenje je def znaci na sredini. Energiju vuku odredjena cuda koja se instaliraju sa aplikacijama ( appserv , licence mngr i sl ) , to su male kolicine ali kad se nakupi sa dosta programa sto cuda moze da bude znacajno, ovo su samo moje pretpostavke nikad ih nisam proverio jer cu uvek instalirati sve sto me zanima
 . Osvetljenje je def znaci na sredini. Energiju vuku odredjena cuda koja se instaliraju sa aplikacijama ( appserv , licence mngr i sl ) , to su male kolicine ali kad se nakupi sa dosta programa sto cuda moze da bude znacajno, ovo su samo moje pretpostavke nikad ih nisam proverio jer cu uvek instalirati sve sto me zanima  . Eh da, po jakom suncu stvari se bolje vide na n95 8gb nego na e71, u pitanu su nijanse ali mi ipak bode oci. @Phantom Lord, da li ti slike kad ih gledas na telefonu izgledaju kao da nisu u 16m boja  , pricam o fotkama koje si hvatao sa telefonom naravno , nisam ih prebacivao na komp jer kapiram da tamo izgledaju normalno.
 . Eh da, po jakom suncu stvari se bolje vide na n95 8gb nego na e71, u pitanu su nijanse ali mi ipak bode oci. @Phantom Lord, da li ti slike kad ih gledas na telefonu izgledaju kao da nisu u 16m boja  , pricam o fotkama koje si hvatao sa telefonom naravno , nisam ih prebacivao na komp jer kapiram da tamo izgledaju normalno.

. sto se tice baterije samo da dodam da sam ostavio ukljucenu opciju za skeniranje wlana sve vreme bio i to treba dodati u one rezultate od gore
 . sto se tice baterije samo da dodam da sam ostavio ukljucenu opciju za skeniranje wlana sve vreme bio i to treba dodati u one rezultate od gore  , znaci ne ona sa glavnog ekrana nego ona opcija skeniranja poznatih mreza sto je u meniju , mislio sam da je to ista stvar ali ispalo je da nije , doduse imao sam gore ikonicu koja je pokazivala da je ova opcija iz menija ukljucena ali tek danas sam video u uputstvu sta to znaci
 , znaci ne ona sa glavnog ekrana nego ona opcija skeniranja poznatih mreza sto je u meniju , mislio sam da je to ista stvar ali ispalo je da nije , doduse imao sam gore ikonicu koja je pokazivala da je ova opcija iz menija ukljucena ali tek danas sam video u uputstvu sta to znaci  , ja sam je objasnjavao novom opcijom psiloc connecta
, ja sam je objasnjavao novom opcijom psiloc connecta  . Phantom Lord , sa jednom crticom mozes da ga ostavis celu noc i jos ujutru da razgovaras 15ak minuta minimum. Videcu narednih dana da iskljucim 3g pa da onda uporedim rezultate jer mi je iskljucivanje doticnog debelo podiglo standby na n95 8gb.
 . Phantom Lord , sa jednom crticom mozes da ga ostavis celu noc i jos ujutru da razgovaras 15ak minuta minimum. Videcu narednih dana da iskljucim 3g pa da onda uporedim rezultate jer mi je iskljucivanje doticnog debelo podiglo standby na n95 8gb.Pa ne bih se bas u potpunosti slozio, no dobro...rekoh da moze da posluzi kao neki priblizan orjentir, jer svaka crtica predstavlja 14%, mada kad je baterija skroz puna ipak ce prikazati 100% napunjenosti iako je stvarna vrednost 98%.thepace napisao:ti programi koji prikazuju stanje baterije su bullsh!t