Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●

Ipah ti mnogo hvala inace da nisi tu mozda nikada nebi ni nasao taj sajt.....
Hvala ti.....

za darkonda: pa ako je aplikacija ugradjena u softver i nema ikonicu koju mozes jednostavno da obrises taj program koji ti smeta onda si nadrljao jer onda moras da instaliras predhodnu verziju sto je 20.0.015 to je moje misljenje,da bi ti taj program radio ja nemam bolje resenje ako neko ima reci ce ti....
Hvala ti,ali mislim da me nisi svatio...Sve to stoji da je izasao za dva meseca i da ce beta 2 izaci uskoro ali ja sam rekao da "mozda" treba da se ceka do 6 meseci da te oni regisruju ili prihvate pa da skines softver bez obzira na to da li softver izasao sutra ili za mesec dana.....Ako bi to bilo tacno ali ni ja neverujem onda je to extremno glupo 

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
mile500, nisi ti mene shvatio 
Hocu da kazem da svi ljudi koji koriste betu 1 NISU morali da cekaju 6 mjeseci, ja sam mogao biti medju njima da sam bio zainteresovaniji za program.
Kad su oni cekali tako kratko na betu 1 zasto bi ostali morali da cekaju pola godine na betu 2?!
Jedino ako im bude toliko dugo trebalo da izbace betu 2 ali u to cisto sumnjam jer nisu valjda bas toliko zaglibili sa bagovima

Hocu da kazem da svi ljudi koji koriste betu 1 NISU morali da cekaju 6 mjeseci, ja sam mogao biti medju njima da sam bio zainteresovaniji za program.
Kad su oni cekali tako kratko na betu 1 zasto bi ostali morali da cekaju pola godine na betu 2?!

Jedino ako im bude toliko dugo trebalo da izbace betu 2 ali u to cisto sumnjam jer nisu valjda bas toliko zaglibili sa bagovima

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
pa sve zavisi...ali vjerujem da nece dugo trebati jer imaju mnogo ljudi koji testiraju prvu verziju, pa samim tim dobijaju informacije o bagovima iz prve ruke... ako ima bas mnogo bagova moguce da ce im trebati dosta vremena da ih isprave do konacne verzije... ali beta 2 nije konacna verzija tako da bi po meni ona trebala da se pojavi uskoro 

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Moguce je da imas neki program koji je instaliran na mem kartici, a potrebno je da bude na mem telefona! Tako je meni bilo !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja sam o tome dosta puta pisao,ali treba malo da se prelista forum.Ti si radio reset tel,ali to ne sme da se radi pre nego sto na mmc ne obrises foldere data,private,resource,sys i system.Ali to ces moci da uradis samo ako imas usb kabl ili preko citaca mmc,a treci nacin je ako hacknes tel,a to ti ja mogu pomoci pa mi pisi na pp
Note IV N9100 dual
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
toda81, necu se ponovo muciti da sve ponovo to radim,da sve na tel ponovo instaliram,trebace mi 2 dobra dana, nema veze....
Nego da vas pitam, ocu da skinem operu za tel, da da mi neko kaze dobru verziju, i posalje link na pp ako ima
Imam neku verziju (mislim da je 4.1 tako nesto), kad je upaljena, ugasi mi se taskMenager
Nego da vas pitam, ocu da skinem operu za tel, da da mi neko kaze dobru verziju, i posalje link na pp ako ima

Imam neku verziju (mislim da je 4.1 tako nesto), kad je upaljena, ugasi mi se taskMenager