Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

posto sam odkrio da na novi softwer od n95 30.0.015, ne moze dase instalira onaj program "s60_3_1_app_trk_2_8_6", pise da ne moze da se instalira jel je ugradjen u softver, zna li neko drugi neki nacin da se otarasim sertifikata?? molim vas da mi pomognete

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

:( auh..... a ja sam sada bio na youtubu i neki tip je rekao da prvo treba da prodje kao 6 meseci pa oni tebe da pozovu da si uclanjen....pa onda mozes da downlandujes beta2,nadam se da nije tako ali ako je tako onda neka se :x :x :x :x posto su tamo rekli da je softer free pa zasto treba registracija? nije mi jasno ako je tako nek ide sve dodjavola onda cu da kupim laptop i miram sam dok nedodje beta2.....

Ipah ti mnogo hvala inace da nisi tu mozda nikada nebi ni nasao taj sajt.....

Hvala ti..... :wink:

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

za darkonda: pa ako je aplikacija ugradjena u softver i nema ikonicu koju mozes jednostavno da obrises taj program koji ti smeta onda si nadrljao jer onda moras da instaliras predhodnu verziju sto je 20.0.015 to je moje misljenje,da bi ti taj program radio ja nemam bolje resenje ako neko ima reci ce ti....

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

mile500, ma nema sanse da treba 6 mjeseci, pa nije proslo ni dva mjeseca od prve verzije programa a evo vec planiraju drugu... Vjerujem da ce to dosta brze ici...
Pratim teme o tome na par foruma(od veceras) pa ako nesto korisno naleti javljam ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Hvala ti,ali mislim da me nisi svatio...Sve to stoji da je izasao za dva meseca i da ce beta 2 izaci uskoro ali ja sam rekao da "mozda" treba da se ceka do 6 meseci da te oni regisruju ili prihvate pa da skines softver bez obzira na to da li softver izasao sutra ili za mesec dana.....Ako bi to bilo tacno ali ni ja neverujem onda je to extremno glupo :uhuh:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

mile500, nisi ti mene shvatio :)
Hocu da kazem da svi ljudi koji koriste betu 1 NISU morali da cekaju 6 mjeseci, ja sam mogao biti medju njima da sam bio zainteresovaniji za program.
Kad su oni cekali tako kratko na betu 1 zasto bi ostali morali da cekaju pola godine na betu 2?! :wacko:
Jedino ako im bude toliko dugo trebalo da izbace betu 2 ali u to cisto sumnjam jer nisu valjda bas toliko zaglibili sa bagovima :D

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

pa sta mislis koliko ce im trebati da izbace novu verziju?

Onda ako je tako........ :D :D :D :D :D :D :) :wink: :roll: 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

pa sve zavisi...ali vjerujem da nece dugo trebati jer imaju mnogo ljudi koji testiraju prvu verziju, pa samim tim dobijaju informacije o bagovima iz prve ruke... ako ima bas mnogo bagova moguce da ce im trebati dosta vremena da ih isprave do konacne verzije... ali beta 2 nije konacna verzija tako da bi po meni ona trebala da se pojavi uskoro :)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Ja nisam installserver ne mogu da pokrenem prikaze mi gresku u raru !

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

aman sve je ok moras raspakovati taj zip pa onda instaserver.exe prekopiras na fon prvo negde a posle hacka u c sys bin

pre fp1 su 9.1 symb
a fp1 su symb 9.2
;)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Mene bas zanima, da li postoju mogucnost da prikacim tel na ovaj bezicni internet na kompu?? preko Wlana na telefonu, postoji li ta mogucnost?

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

darkonda, naravno da je to miguce cudi me da to jos nisi probao ako vec imas w-lan...
sve sto treba da uradis je da povezes svoj internet modem na w-lan pa w-lan potom da povezes na komp i da podesis w-lan i modem kao sto imas u upustvu w-lana i zavrsio si pricu sa tim.... 8)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Izasao je vec novi app trk 2.8.9 koji radi i na N95 sa v.30 sw, uzivajte ;)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Pa zato ja nisam mogao onaj stari App TRK da isntaliram na novom softveru v30.0.015 ...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

zna li neko zasto mi tel (n95), gad ga god restartujem ili ugasim pa upalim, pokusava nesto da instalira, ali ne uspe...?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Moguce je da imas neki program koji je instaliran na mem kartici, a potrebno je da bude na mem telefona! Tako je meni bilo !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam o tome dosta puta pisao,ali treba malo da se prelista forum.Ti si radio reset tel,ali to ne sme da se radi pre nego sto na mmc ne obrises foldere data,private,resource,sys i system.Ali to ces moci da uradis samo ako imas usb kabl ili preko citaca mmc,a treci nacin je ako hacknes tel,a to ti ja mogu pomoci pa mi pisi na pp
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

toda81, necu se ponovo muciti da sve ponovo to radim,da sve na tel ponovo instaliram,trebace mi 2 dobra dana, nema veze....

Nego da vas pitam, ocu da skinem operu za tel, da da mi neko kaze dobru verziju, i posalje link na pp ako ima :)

Imam neku verziju (mislim da je 4.1 tako nesto), kad je upaljena, ugasi mi se taskMenager :(

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pa tebi nema drugog leka za tel,a da sve vratis u tel ti treba 2h,mada ja to uradim i mnogo brze iako imam brdo app i podesavanja u tel
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Ja sam negde na ovde nasao, link, koji je neko postavio sa novim slider-om za n95, sad ne mogu da nadjem...
Zna li neko gde se nalazi..

i gde ima da se kupi taj novi slider?

Odgovori