kolicina zracenja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E evo malo sam guglao i nasao ,podaci za sar za svaku nokiu od nastanka pa naovamo
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
koliko mogu da primetim i ova e66 ima veliku sar vrednost,ali mislim da nisu ludi ovi iz nokie...realno me zanima kolika je to vrednost mislim , ajd 0,27 je malo u odnosu na 1,36,ali ako je 0,27 bas zanemarljivo onda mu dodje i 1,36 da je malo,a ako je 0,27 veliko onda je 1,36 bas veliko,mislim do koliko ide sar na telefonima i uopste? Mada mislim da je ovo sve naduvavanje i da ce tesko to da me spreci da uzmem jedan e71,samo cekam da izadje u Beloj varijanti!

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
koliko mogu da primetim i ova e66 ima veliku sar vrednost,ali mislim da nisu ludi ovi iz nokie...realno me zanima kolika je to vrednost mislim , ajd 0,27 je malo u odnosu na 1,36,ali ako je 0,27 bas zanemarljivo onda mu dodje i 1,36 da je malo,a ako je 0,27 veliko onda je 1,36 bas veliko,mislim do koliko ide sar na telefonima i uopste? Mada mislim da je ovo sve naduvavanje i da ce tesko to da me spreci da uzmem jedan e71,samo cekam da izadje u Beloj varijanti!

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
pa ne znam da li su bluetooth slusalice pametno resenje....koliko ja znam vise zraci bluetooth nego phone...pre ces od toga da dobijes rakove i ta sra*a...
cuo sam da ne treba drzati upaljen bluetooth u dzepu zato sto postoji rizik da se smanji pokretnost spermatozoida....tj smanji plodnost muskaraca....
....tako kazu...ali nisam bas siguran

cuo sam da ne treba drzati upaljen bluetooth u dzepu zato sto postoji rizik da se smanji pokretnost spermatozoida....tj smanji plodnost muskaraca....

Nokia 7500 Prism + 512 mb
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ma kao bilo je neke polemike i nekih kritika sto E71 ima znatno vecu kolicinu zracenja od E61i (mislim 3x vecu) pa su ga pustili u prodaju!
Da li steti ili ne cucemo za jedno 100 god kad nam utiske prenesu vlasnici E71!
Da li steti ili ne cucemo za jedno 100 god kad nam utiske prenesu vlasnici E71!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
miodrage....svugde gde postoje NAELEKTRISANE cestice koje se KRECU postoji ELEKTROMAGNETNO POLJE koje zraci...manje ,vise (u zavisnosti od jacine)....znaci da i slusalice sa 'zicom' zrace..(elektroni su naelektrisane cestice koje se krecu...kroz 'zicu')...tako da ima emisije..
kapoerista90...bolje da u gace ne turamo nista..
(btw...idem u elektrotehnicku skolu...mozda se vidi..
)
kapoerista90...bolje da u gace ne turamo nista..

(btw...idem u elektrotehnicku skolu...mozda se vidi..

Nokia 7500 Prism + 512 mb