Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
charly brown
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
cale, charly brown, ja imam 8GB Sandisk karticu u N82 i radi mi ok. Sto se tice potreba, na Garmin mape mi je otislo 1.4GB, odlazi mi dosta prostora video klipove a jos nisam ni krenuo da ga punim muzikom. Sve zavisi za sta koristis fon. Nekome je 2GB previse a nekome 8GB premalo.
Inace, nasao sam dobru foliju za zastitu ekrana za N82. Folija je zapravo za N93 ali posto oba telefona imaju 2.4" ekran savrseno sluzi i za N82. Super je providna. Kostala je 300din. Koga zanima gde je kupljena, neka se javi na pp.
Inace, nasao sam dobru foliju za zastitu ekrana za N82. Folija je zapravo za N93 ali posto oba telefona imaju 2.4" ekran savrseno sluzi i za N82. Super je providna. Kostala je 300din. Koga zanima gde je kupljena, neka se javi na pp.
N82 silver + 8GB microSDHC
http://www.youtube.com/watch?v=YJodvQqRkmU i sve ce ti se samo kasti! Alat u sake pa polako 
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Pa i treba da izbaci da aplikacija već postoji, ali ti ideš sve na yes dok ne počne instalacija. Ako baš neće idi u app.manager i pogledaj tamo da li ima share online aplikacija pa je tamo obriši i probaj ponovo da instaliraš ono što sam postavio.nikoola napisao: Uopste ne mogu da instaliram. Kaze da vec postoji
Mislim da sam provalio onu glupost oko znaka za meni kad se udje u isti. Ne znam zasto se ovo desava ali kod mene se taj znak redovno pojavi posle sledece procedure (svaki put uspe):
1) Otvorim poklopac sociva
2) prebacim u video mode
3) snimim klip
4) putim play i odgledam klip (ne mora ceo
)
5) obrisem klip
6) zatvorim poklopac
7) udjem u meni i eto ga
Nije da nemam pametnija posla, ali...
Javite radi li i vama!
1) Otvorim poklopac sociva
2) prebacim u video mode
3) snimim klip
4) putim play i odgledam klip (ne mora ceo
5) obrisem klip
6) zatvorim poklopac
7) udjem u meni i eto ga
Nije da nemam pametnija posla, ali...
Javite radi li i vama!
-
nsvladimir
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Evo ti pogledaj kako da promenis product code kad osvezavas sw:
1.) http://www.elitesecurity.org/t208891-NS ... Update-FAQ
2.) viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
1.) http://www.elitesecurity.org/t208891-NS ... Update-FAQ
2.) viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
nsvladimir
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Sto se tice mapa, sw i igrica neces na sajtu dobiti linkove jer je zabranjena piraterija tako da googlaj i naces nesto sto ti moze posluziti!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●