Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ma to se mi samo .urcimo. ne treba meni 8gb ali ajde da probam reko kad mi je pri ruci. ja trenutno imam popunjeno oko 800mb na kartici (2gb) i ne osjecam potrebu za vise. nego cekam ja da bude dostupno 16 gb pa da se onda stvarno k..cimo. nista posebno, pozdrav.
Pa promeni product code u balkan i onda instaliraj najnoviju verziju
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
cale, charly brown, ja imam 8GB Sandisk karticu u N82 i radi mi ok. Sto se tice potreba, na Garmin mape mi je otislo 1.4GB, odlazi mi dosta prostora video klipove a jos nisam ni krenuo da ga punim muzikom. Sve zavisi za sta koristis fon. Nekome je 2GB previse a nekome 8GB premalo.
Inace, nasao sam dobru foliju za zastitu ekrana za N82. Folija je zapravo za N93 ali posto oba telefona imaju 2.4" ekran savrseno sluzi i za N82. Super je providna. Kostala je 300din. Koga zanima gde je kupljena, neka se javi na pp.
Za mene je najbolja app za font Psiloc Font Magnifier jer podrzava i ruska slova,tj cirilicu.Ja sam jedan tel unistio preko font rotera tako da ga vise nikad ne bih koristio
Cisto da se javim, ubacio sam balkan kod i fw 30. Sljaka kao lud, osetno je brzi, dobio sam neku ikonicu ispod Wifi-ja, pise Share online generalno, super je
Hvala saletu na savetu za balkan kod
nikoola napisao:
Uopste ne mogu da instaliram. Kaze da vec postoji
Pa i treba da izbaci da aplikacija već postoji, ali ti ideš sve na yes dok ne počne instalacija. Ako baš neće idi u app.manager i pogledaj tamo da li ima share online aplikacija pa je tamo obriši i probaj ponovo da instaliraš ono što sam postavio.
Mislim da sam provalio onu glupost oko znaka za meni kad se udje u isti. Ne znam zasto se ovo desava ali kod mene se taj znak redovno pojavi posle sledece procedure (svaki put uspe):
1) Otvorim poklopac sociva
2) prebacim u video mode
3) snimim klip
4) putim play i odgledam klip (ne mora ceo )
5) obrisem klip
6) zatvorim poklopac
7) udjem u meni i eto ga
Pre nekoliko dana sam kupio N82 i jos se navikavam na njega. Citajuci forum i prteci uputstva hackovao sam tel. ali nisam uspeo da promenim product kod i ako sam pratio uputstva. Takodje sam instalirao Garmin ali nisam siguran da sve dobro funkcionise. Molim nekoga za pomoc.
Mislio sam da je moguce samo promeniti kod bez update-a da bih mogao skinuti nokia mape sa naseg podrucja jer mi se na sajtu nude samo azijske.....ne radi mi se update jer negde procitah da nije moguce hackovati novu verziju. Molim i nekog za pomoc za Garmin i neke linkove softvera i igrica za N82!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.