Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Povezi mob sa kompom i kada ga prepozna dvoklik na temu i onda potvrdi da hoces da ti instalira na mob i posle odaberi da ti instalira na mem karticu i to bi bilo to! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 19:18
E ovako.... vidim ima ovde ljudi koji ce mi pomoci.... koristim model nokia 6630 vec 2 god i prezadovoljan sam Symbian modelima ali doslo vreme da se menja, valjda tranzicija iliti nova moda.... E sad ja u ponudi imam nokiu N73 i nokiu N73 ME... moze li mi neko reci koji je bolji, ima li neke razlike ili je svejedno, i koliku mem.karticu podrzavaju oba modela? Unapred hvala puno nadam se da ce mi se neko javiti.....Pozz 

Manje vise ti je svejedno koji ces uzeti,ja imam n73 a kratko sam se druzio i sa n73 ME i jedina razlika koju sam zapazio je u boji i Music tasteru,i mozda za malu nijansu kvalitetniji zvuk na n73 ME (vjerovatno zbog bolje podesenih ekvilajzera na tom telefonu).Sto se kartice tice koristim microSD od 2GB preo miniSD adaptera i sve radi OK
Ako te jos sta zanima slobodno mozes pitati na PP
Ako te jos sta zanima slobodno mozes pitati na PP
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 01:27
imam n73 ME.....ali ne znam kako da pokrenem anti virus program....tj...ne znam ni koji je dobar......imam neki plava ikonica kao slovo F........ali kad god hocu da ga pokrenem ono me salje na net...a posle me izbaci......medjutim u menadzer aplikacijama mi stoji da je anti virus istaliran.....ne razumem....nista....molim vas pomagajteee

To slovo F je ikonica programa F-Secure ili kako vec,zaboravio sam.To sto imas je trial verzija koju mozes koristiti mjesec dana a poslije toga moras ju registrovati (platiti),i ako ti je istekao taj period zato te salje na net.Ja sam,nakon sto mi je istekao taj trial period jednostavno obriso program
Nokia N95 8GB
-
- Slučajni prolaznik
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Moje licno misljenje je da nemas potrebe da se zamaras anti-virusnim programima jer koliko ja znam za 3rd edition jos nema virusa. A u svakom slucaju fajlove za fon skeniras na racunaru tako da ako nesto ima saznaces tako i koristenje nekih AV na telefonu ce ti ga znatno usporiti (N73, ovi noviji fonovi nebi trebali) tako da ga jos uvek ne preporucujem (mislim na AV). Poz
-
- Slučajni prolaznik
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Bas je smesno to kada vidim da se pise o virusima i antivirusima,a posebno zbog toga jer virusa nema za os9,a i da ih ima kao sto ih ima za stariji os7,8 po meni je to bezopasno za onog ko zna da koristi symbian.Moja preporuka je obican n73 jer je isti kao i me,ali ima malo vecu ram memoriju
Note IV N9100 dual
Možda nema virusa, ali šta je onda bilo ono što se meni pojavilo pa sam se žalio u temi za N91? Onaj instalacioni fajl u App. Manageru koji nije htio da se obriše? Slažem se da su antivirusi beskorisni, kad se meni to desilo instalirao sam neki i ništa nije našao, a ne da usporava telefon, nego...
Jedino flash pomaže štagod da se desi.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Slučajni prolaznik
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34
Kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.
Imas temu na forumu kako da dobijes sertifikat, mislim da je u podforumu Nokia!
Ili mozes da hakujes mob pa onda nema vise tih peripetija oko sertifikata i tu temu imas na forumu, mislim da je u Kaficu!
Malo pregledaj prelistaj strane pa ces saznati vise!
Ili mozes da hakujes mob pa onda nema vise tih peripetija oko sertifikata i tu temu imas na forumu, mislim da je u Kaficu!
Malo pregledaj prelistaj strane pa ces saznati vise!