Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Povezi mob sa kompom i kada ga prepozna dvoklik na temu i onda potvrdi da hoces da ti instalira na mob i posle odaberi da ti instalira na mem karticu i to bi bilo to! ;)

Ruud Van Mystery
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 19:18

Post od Ruud Van Mystery »

E ovako.... vidim ima ovde ljudi koji ce mi pomoci.... koristim model nokia 6630 vec 2 god i prezadovoljan sam Symbian modelima ali doslo vreme da se menja, valjda tranzicija iliti nova moda.... E sad ja u ponudi imam nokiu N73 i nokiu N73 ME... moze li mi neko reci koji je bolji, ima li neke razlike ili je svejedno, i koliku mem.karticu podrzavaju oba modela? Unapred hvala puno nadam se da ce mi se neko javiti.....Pozz :unsure:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Manje vise ti je svejedno koji ces uzeti,ja imam n73 a kratko sam se druzio i sa n73 ME i jedina razlika koju sam zapazio je u boji i Music tasteru,i mozda za malu nijansu kvalitetniji zvuk na n73 ME (vjerovatno zbog bolje podesenih ekvilajzera na tom telefonu).Sto se kartice tice koristim microSD od 2GB preo miniSD adaptera i sve radi OK
Ako te jos sta zanima slobodno mozes pitati na PP

susumige88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 01:27

Post od susumige88 »

imam n73 ME.....ali ne znam kako da pokrenem anti virus program....tj...ne znam ni koji je dobar......imam neki plava ikonica kao slovo F........ali kad god hocu da ga pokrenem ono me salje na net...a posle me izbaci......medjutim u menadzer aplikacijama mi stoji da je anti virus istaliran.....ne razumem....nista....molim vas pomagajteee :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

To slovo F je ikonica programa F-Secure ili kako vec,zaboravio sam.To sto imas je trial verzija koju mozes koristiti mjesec dana a poslije toga moras ju registrovati (platiti),i ako ti je istekao taj period zato te salje na net.Ja sam,nakon sto mi je istekao taj trial period jednostavno obriso program
Nokia N95 8GB

susumige88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od susumige88 »

ok....e a el znas gde mogu a nadjem neki anti virus progam....i koji je dobar.....instalirao sam kasperski...i treba da ukuca kod....ukucam ga....i posalje me na net...medjutim izbaci me sa neta kao ima neka greska????

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Moje licno misljenje je da nemas potrebe da se zamaras anti-virusnim programima jer koliko ja znam za 3rd edition jos nema virusa. A u svakom slucaju fajlove za fon skeniras na racunaru tako da ako nesto ima saznaces tako i koristenje nekih AV na telefonu ce ti ga znatno usporiti (N73, ovi noviji fonovi nebi trebali) tako da ga jos uvek ne preporucujem (mislim na AV). Poz

susumige88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od susumige88 »

e hvala ti.....tako sam i radio....ali reko nemam pojma....skoro sam dobio ovaj fon...tako da jos ucim...inace ovo je prvi put da koristim nokiine modele......

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ma ne postoji za s60 v3 virusi.. mislim, ne mogu da verujem koliko se preporucuju neki antivirusni programi, koliko su trazeni, koliko se cekaju novije verzije ovo ono.. a virusi u opste ne postoje. Kani se toga.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Bas je smesno to kada vidim da se pise o virusima i antivirusima,a posebno zbog toga jer virusa nema za os9,a i da ih ima kao sto ih ima za stariji os7,8 po meni je to bezopasno za onog ko zna da koristi symbian.Moja preporuka je obican n73 jer je isti kao i me,ali ima malo vecu ram memoriju
Note IV N9100 dual

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Možda nema virusa, ali šta je onda bilo ono što se meni pojavilo pa sam se žalio u temi za N91? Onaj instalacioni fajl u App. Manageru koji nije htio da se obriše? Slažem se da su antivirusi beskorisni, kad se meni to desilo instalirao sam neki i ništa nije našao, a ne da usporava telefon, nego... :wacko: Jedino flash pomaže štagod da se desi.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

susumige88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od susumige88 »

po vasim recima sam zakljucio da mi anti virus program ne treba....i da sad mogu mirno da spavam.....hvala narode...... :) :) :lol: :lol:

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

U kojoj rezoluciji snima video?? 352x288 ili 640x480?? Ja sam bio ubedjen da je 640, al mi 352!.........

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Nazalost rezolucija je 352x288.I ja sam mislio da je 640x480 ali nije :angry: sto me je dosta iznenadilo.Al ipak i ovako je sasvim solidan a narocito je dobar zvuk posto je u .aac formatu
Nokia N95 8GB

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 00:08

Post od blueangel »

da li neko zna zasto ne mogu da instaliram teme na NOKIU N73?Uvek izbaci certificate error,contact aplication suplier.vratim datum ni tako nece.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blueangel »

kako mislis da signujem aplikaciju?moze li to da se uradi i kako?inace telefon je skinut sa vodafona,ima li to neke veze?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Imas temu na forumu kako da dobijes sertifikat, mislim da je u podforumu Nokia!
Ili mozes da hakujes mob pa onda nema vise tih peripetija oko sertifikata i tu temu imas na forumu, mislim da je u Kaficu!
Malo pregledaj prelistaj strane pa ces saznati vise!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moja preporuka ti je da uradis hack tet jer ces posle njega moci da instaliras svaku app bez problema i to isto trenutka kad je ubacis na tel
Note IV N9100 dual

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blueangel »

toda81 napisao:Moja preporuka ti je da uradis hack tet jer ces posle njega moci da instaliras svaku app bez problema i to isto trenutka kad je ubacis na tel
kako se to radi?mozes li mi objasniti?

Odgovori